Τραμπ: «Τα ευρωπαϊκά lockdown δε σταματούν τον ιό αλλά δημιουργούν δυστυχία, φτώχεια, ταλαιπωρία και θάνατο»

Ενάντια στα μαζικά lockdown στα οποία προχωρούν πολλές ευρωπαϊκές χώρες, τάχθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Μιλώντας από τη Φλόριντα την Πέμπτη, δήλωσε ότι διαφωνεί με τις αποφάσεις πολλών ευρωπαϊκών χωρών να επαναφέρουν τα lockdown ως απάντηση στην αύξηση των κρουσμάτων της COVID-19, λέγοντας πως τέτοια μέτρα θα επιδεινώσουν την κατάσταση.

«Τα ευρωπαϊκά lockdown δεν σταματούν τον ιό, αλλά δημιουργούν δυστυχία, φτώχεια, ταλαιπωρία και θάνατο» επεσήμανε ο Αμερικανός και πρόσθεσε πως: «Οι άνθρωποι είναι κουρασμένοι. Δεν μπορούν να το κάνουν πια… Χάνουν τις επιχειρήσεις τους, χάνουν τις δουλειές τους».

Ακόμη, ο κ. Τραμπ επεσήμανε πως κάνουν λάθος όσοι συγκρίνουν τις ΗΠΑ με την Ευρώπη και κράτη όπως η Γερμανία και η Γαλλία, ότι δήθεν τα πάνε καλύτερα.

«Όχι. Δεν τα πάνε καλά. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό που συμβαίνει» εξήγησε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, συμπληρώνοντας πως «θέλουμε το καλύτερο για αυτούς, είμαστε στην ομάδα τους. Θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί τους… αλλά δεν τα πάνε καλά. Αυξάνονται τα κρούσματα, κλείνουν, κλείνουν. Διαφωνώ με αυτό και εμείς ποτέ δεν πρόκειται να πάμε ξανά σε lockdown».

Εδώ πως τον παρουσίασαν οι έγκυρες πήγες τους στην Αμερική στις προηγούμενες εκλογές, αλλα δεν τους βγήκε πάρα το γεγονός οτι η Αμερική εχει και μαύρους, όποτε μέχρι σημερα ρίχνουν λάσπη άλλου είδους, στο Ελλάδαδισταν αυτά περί κακούς ναζι φασίστες έχουν μεγάλη πέραση :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications