Τραμπ «Κατά» Μ.Πομπέο Και Μ.Μπαρ: «Είχαν Όλα Τα Στοιχεία Για Τις Διώξεις Για Χ.Κλίντον Και Τ.Μπάιντεν»

Σήμερα το πρωί, σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox Business, ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε τη βαθιά λύπη του επειδή ο Μάικ Πομπέο δεν κατάφερε να βρει τίποτα που να ενοχοποιεί την πρώην υπουργό Εξωτερικών των Δημοκρατικών Χίλαρι Κλίντον στην υπόθεση με τα e-mail.

Αυτά τα e-mail «βρίσκονται στο υπουργείο Εξωτερικών, όμως ο Μάικ Πομπέο δεν δύναται να τα βγάλει, κάτι που είναι πολύ λυπηρό», είπε ο Τραμπ. «Δεν είμαι ικανοποιημένος από εκείνον σε αυτό το θέμα», «διευθύνει το υπουργείο Εξωτερικών, πρέπει να τα βγάλει», επέμεινε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε, επίσης, τη δυσαρέσκειά του εναντίον του υπουργού Δικαιοσύνης Μπιλ Μπαρ, ενόχου στα μάτια του διότι δεν άσκησε διώξεις σε βάρος του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και του Τζο Μπάιντεν, με τον οποίο αναμετρώνται στην κούρσα για τον Λευκό Οίκο. «Ειλικρινά, ο Μπιλ Μπαρ είτε θα θεωρηθεί ο καλύτερος υπουργός Δικαιοσύνης στην ιστορία της χώρας μας είτε θα πάει πολύ άσχημα», είπε ο Ρεπουμπλικανός δισεκατομμυριούχος.

«Έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται. Όμως, θέλουν πάντα περισσότερα, πάντα περισσότερα», «δεν χρειάζονται, έχουν περισσότερα απ’ όσα χρειάζονται». Ο Τραμπ κατηγορεί τον προκάτοχό του ότι τον «κατασκόπευε» και επιχείρησε ένα πραξικόπημα εναντίον του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications