Τον θέλουν ΝΕΚΡΟ!!! Αυτά γράφονται στις ΗΠΑ, δεν κρατήθηκε το CNN (vid)

Τον γύρο των ΜΜΕ κάνει το ερώτημα «τι θα γίνει αν πεθάνει ο Ντόναλντ Τραμπ;». Αφορμή η είδηση ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος είναι θετικός στον COVID-19, αν και με ήπια συμπτώματα. Μάλιστα υπάρχουν σκέψεις να βγάλει διάγγελμα ο ίδιος.

Είναι προφανές, κάποιοι τον θέλουν νεκρό.
Μάλιστα πολλά είναι τα σενάρια που δίνουν και παίρνουν στα διεθνή social media, για την επόμενη ημέρα.
Το πιο ακραίο;;; Μεταδίδεται από μέσα ενημέρωσης, τι ακριβώς προβλέπει το αμερικανικό Σύνταγμα σε περίπτωση που πεθάνει ο Τραμπ. Το πιο χλιαρό θέλει τον Τραμπ να νοσηλεύεται και να γίνεται αλλαγή υποψηφίου.

Δεν θα μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με αυτά που γράφονται σε σχέση με τις διαδικασίες αν πεθάνει ο Τραμπ. Ένα είναι το σίγουρο! Τον θέλουν νεκρό. Το διαδίκτυο πλημμύρισε με σχόλια κατά του Τραμπ. Αριστεροί ψηφοφόροι των Δημοκρατικών, του εύχονται να πεθάνει.

«Να πεθάνει με αργό και βασανιστικό τρόπο, ελπίζω να πεθάνει από τον ιό» και πολλά άλλα.Οι εκλογές πλησιάζουν και θα δούμε πολλά!

ΤΟ CNN δεν «κρατήθηκε», κάνοντας λόγο για την πιο επικίνδυνη περίοδο για τις ΗΠΑ και άρχισε συζήτηση σε σχέση με ποιος θα αναλάβει τώρα την Προεδρία των ΗΠΑ:

ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ:
Αν αποβιώσει o υποψήφιος Πρόεδρος στην χρονική περίοδο έως και την τελική ψηφοφορία του Κογκρέσου, τα πράγματα είναι απλά. Αν κάτι τέτοιο συμβεί αφότου αναλάβει καθήκοντα, περιπλέκονται κι είναι κάπως πιο ομιχλώδη.

Παρόλα αυτά, «σε ορισμένα στάδια της ίδιας της εκλογικής διαδικασίας, δεν είναι πραγματικά σαφές τι θα μπορούσε να συμβεί» υποστηρίζουν Αμερικανοί αρθρογράφοι. Φυσικά, πάντα, σε έναν αγώνα μεταξύ δύο μονομάχων, κερδίζει ο υποψήφιος που αναπνέει.

Τα δεδομένα εν προκειμένω έχουν ως εξής: Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι θα προσέλθουν στις κάλπες των ΗΠΑ την Τρίτη 3 Νοεμβρίου. Οι ψηφοφορίες στο σώμα των Εκλεκτόρων θα λάβουν χώρα στις 14 Δεκεμβρίου. Το Κογκρέσο θα καταμετρήσει τις εκλεκτορικές ψήφους στις 6 Ιανουαρίου του 2021. Ο νέος Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος θα αναλάβουν καθήκοντα στις 20 Ιανουαρίου του 2021.

Στην ιστορία των αμερικανικών εκλογών υπάρχει μόνο ένα σχετικό παράδειγμα θανάτου, το μακρινό 1872, οπότε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία Χόρες Γκρίλι απεβίωσε (29 Νοεμβρίου) μεταξύ των γενικών εκλογών και της ψήφου των Εκλεκτόρων. Όταν τα ψηφοδέλτια πήγαν στο Κογκρέσο, οι νομοθέτες πέρασαν ένα μέτρο που κήρυσσε τις ψήφους υπέρ του άκυρες, πιστοποιώντας τη νίκη για τον Γκραντ, ο οποίος τελικά επανεκλέχθηκε με 286 ψήφους των εκλεκτόρων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications