Έρχονται νέα μέτρα: “Ρεκόρ κρουσμάτων” επειδή δεν τους «βγήκε» το παραμύθι «θάνατοι από κορονοϊό»

Σοκ:Διάγγελμα Μητσοτάκη το απόγευμα για τον κορονοϊό..Ανησυχία από τον υπερδιπλασιαμό των κρουσμάτων μέσα σε επτά ημέρες γράφουν σε έγκυρες πήγες τους, "Ρεκόρ κρουσμάτων" λες και πέθαναν, μαζί και μια πατριωτική τάχα ιστοσελίδα που επι χρονιά κάνει προπαγάνδα επι πάντως, βάζοντας μαζί και άσχετα βίντεο σχετικά με την τουρκιά, για το απλό λόγο ότι τα βίντεο ειναι από τους ίδιους που έχουν την ιστοσελίδα για να αυξήσουν τις προβολές...

Πως γίνεται όλοι οι εκμεταλλευτές και οι πονηροί που βλέπουν τον κόσμο ως νούμερα στην κυριολεξία και ως πρόβατα για να έχουν κόσμο στις σελίδες να έχουν την υποστήριξη του όχλου καθώς ειναι στην πρώτη θέση ως "πατριωτική" μάλιστα ? με κάτι τετοια γίνεται σαφες ότι για να σε υποστηρίζουν (σε όλους τους τομείς) οι μάζες πρέπει να είσαι αδίσταχτος αλλιώς δεν σε υποστηρίζουν. Αυτές οι κατα τα αλλα πατριωτικές σελίδες αναπαράγουν ότι βάζουν οι έγκυρες πήγες επι χρονιά και βοηθούν στην αποχαύνωση όπως αυτό:

Σε διάγγελμα θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός το απόγευμα, αναφορικά με τον κορονοϊό, όπως ενημέρωσε ο ίδιος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με την ΠτΔ.
Σε λίγη ώρα, στις 12:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους 13 περιφερειάρχες καθώς συνολικά 43 από τις 74 περιφερειακές ενότητες της χώρας μετρούν θετικά κρούσματα κορονοϊού, δύο εκ των οποίων (Κοζάνη, Καστοριά) βρίσκονται στο ανώτατο επίπεδο συναγερμού και σε τοπικό lockdown και άλλες 17 σε «πορτοκαλί» συναγερμό, λίγο πριν το lockdown.

Στο τραπέζι του Μαξίμου παραμένουν μέτρα όπως:
· υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους
· περιορισμός της κυκλοφορίας τις νυχτερινές ώρες (σε περιοχές ενταγμένες στα επίπεδα 3 και 4)
· και επαυξημένες περιπολίες σε πλατείες και ανοιχτούς χώρους συνάθροισης κυρίως τις βραδινές ώρες, με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού.

Ζητούμενο της κυβέρνησης είναι να υπάρξει συντονισμός για την αναχαίτιση της διασποράς των κρουσμάτων και σε αυτό το πλαίσιο αποκλείεται ο Πρωθυπουργός να απευθυνθεί με νέο τηλεοπτικό του μήνυμα το απόγευμα προς τους πολίτες, δεδομένης της κρισιμότητας της συγκυρίας για την περαιτέρω εξάπλωση του κορονοϊού.

Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού
Νέο ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα 865 κρούσματα που ανακοινώθηκαν την Τετάρτη θα ωχριούν μπροστά στα νέα κρούσματα που θα ανακοινωθούν σήμερα και θα μας οδηγήσουν σε νέα πιο αυστηρά μέτρα.

Κορονοϊός -«Ακορντεόν»: Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. στις πλατείες για τον συνωστισμό
Για το θέμα γίνονται συνεχείς συσκέψεις σε ανώτατο επίπεδο και όπως ήδη έχουμε μεταδώσει θα γίνει και διάγγελμα του πρωθυπουργού το απόγευμα πιθανότατα μετά την ανακοίνωση του νέου ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού.

Η έκρηξη των κρουσμάτων κορονοϊού τις δύο τελευταίες μέρες στις οποίες θα προστεθεί και η σημερινή, θέτει σε συναγερμό κυβέρνηση και ειδικούς. Αθήνα και Θεσσαλονίκη εξακολουθούν να βρίσκονται στο επίκεντρο της πανδημίας και η Καστοριά πέρασε από χθες (21.10.2020) στο «κόκκινο», με αποτέλεσμα να επιβληθεί τοπικό lockdown.

Αν δεν έβλεπε κανένας τηλεόραση και σταματούσαν να μπαίνουν σε τέτοιες καθεστωτικές σελίδες που βγαίνουν έτσι στην αναζήτηση google μέσα σε δυο μέρες τέλος και τα lockdown, τα "κρούσματα" οι "θάνατοι" από κορονοϊό άσχετα που οι θάνατοι κάθε χρόνο ειναι στα ίδια επίπεδα ενώ υποθέτεται υπάρχει πανδημία και έχουν πεθάνει χιλιάδες από αυτή το ότι θα έφταναν σε τέτοιο σημείο να λένε σοβαροφανείς ψέματα με άμεσες επιπτώσεις στους πάντες ομολογουμένως δεν το περίμενες όταν έβλεπες εδώ και 5 χρονιά στο ιντερνέτ να λενε τερατώδες ιστορικά ψέματα για "κακούς φασίστες" και "ήρωες" κομμουνιστές που "έσωσαν την Ελλάδα" και ορδές από ανεγκέφαλους να τους πατάνε και like :

Λιαντίνης – Τα συμπτώματα της παρακμής και της κρίσης: Ποιος μας ακούει εμάς; Όταν εμφανίζεται στην τηλεόραση ο δημοσιογράφος, ο αμόρφωτος και ο ανεύθυνος, και απευθύνεται σε 2 εκατομμύρια!τώρα με τις έγκυρες πήγες τους με δωρεάν προώθηση google facebook και με χιλιαδες ευρώ να πληρώνουν τους άξεστους μοχθηρούς αναρχοκομμουνιστες σε αυτές, απευθύνονται σε 6-7 εκατομμύρια, oι δυο πρωτες ανήκουν στην ίδια σπείρα καθεστωτικών σελίδων, εκτος τα σημιτικά post προπαγάνδας αν ψάξει κάποιος τους λεγόμενους αρθρογράφους σε αυτές εμφανίζονται οι ιδιοι σε 3-4 διαφορετικές τάχα σελίδες,όμοιος και στο sputniknews greece (ρωσικό και καλα ένας αρθρογράφος που εμφανίζεται εκεί εμφανίζεται και σε αλλες 3-4 αριστερές σελίδες), μέσα σε 1-2 χρονιά από το 2018 έφτασε στην πρώτη θέση ίδια ιστορία με CNN "greece" ,τι σχέση έχουν αυτά με το κορονοϊό? όταν ο όχλος συμπεριφέρεται ως πρόβατο και διαβάζουν τέτοιες σελίδες και βλέπει τα κανάλια τους ως πρόβατο το αντιμετωπίζουν και οχι μονο στο ίντερνετ αλλα παντού! το ίντερνετ ειναι απλά ένα σημείο αναφοράς για την τραγική εικόνα μεγάλης μερίδας του πληθυσμού , και μαζί με τα πρόβατα την πληρώνουν όλοι, εκτός ότι οι δημοκράτες έβαλαν χέρι και στην google και εδώ και 4 χρονιά εξαφανίζει ανεξάρτητες πήγες από την αναζήτηση και προωθεί μονο δίκες τους και όσες αναπαράγουν προπαγάνδες τους,ούτε ένα ούτε δυο αλλα 10 άτομα ευρωπαϊκού καυκάσιου γένους ούτε like έχουν πατήσει ούτε μπαίνουν σε τέτοιες σελίδες που δεν προσφέρουν τίποτα πέρα απο αποχαύνωση, αυτό σημαίνει οτι μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού ειναι άπλα ελληνόφωνοι και πρόβατα στα πάντα όμως, και ως γένος δεν ανήκει στο ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος που ειναι μειοψηφία και που ειναι και οι αληθινοί απόγονοι αρχαίων ανεξάρτητου χωράς, και χωρίς έχει καμιά ευθύνη την πλυρωνει και αυτό επειδή το 60% 70% του πληθυσμού ειναι για τα μπάζα και πολύ κατώτερο νοητικά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications