Άγιος Στέφανος: «Απέτυχα»! το γράμμα που άφησε ο ιδιοκτήτης του γηροκομείου πριν αυτοκτονήσει!

Άλλο ένα «θύμα» του κορωνοϊού: Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η αυτοκτονία του 41χρονου ιδιοκτήτη του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο Αττικής, όπου πριν απο μερικές ημέρες βρέθηκαν τρία κρούσματα κορωνοϊού.

Ο άτυχος Δημήτρης Καμπανάρος, δεν άντεξε την πίεση και με μια καραμπίνα έβαλε τέλος στην ζωή του βυθίζοντας στο πένθος την αγαπημένη του μητέρα, συγγενείς και φίλους.

Πριν πατήσει την σκανδάλη άφησε πίσω του ένα ανατριχιαστικό σημείωμα που εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα. Ένα σημείωμα που δίνει γροθιά στο στιμάχι!

«Με νίκησε ο κορωνοϊός. Είμαι ένας αποτυχημένος, δυσφήμισα το γηροκομείο, δεν τα κατάφερα, απέτυχα. Πλέον δεν θα με εμπιστευτεί ποτέ κανείς» έγραψε σε μια κόλλα χαρτί. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες και ο ίδιος είχε διαγνωστεί θετικός στον ιό. Όλα ξεκίνησαν μετά τον εντοπισμό τριών θετικών κρουσμάτων στο γηροκομείο, δύο εργαζομένων και μιας ηλικιωμένης.

Από την πρώτη στιγμή ο ιδιοκτήτης του οίκου ευγηρίας, Δημήτρης Καμπάναρος, έδειχνε να μην πιστεύει ότι συνέβη αυτό, αφού όπως υποστήριζε είχε λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος μιλώντας σε μέσα μαζικής ενημέρωσης την περασμένη Τρίτη, ο ΕΟΔΥ είχε πάει για τεστ στις 16 Σεπτεμβρίου και όλοι ήταν αρνητικοί.

Κλιμάκιο κλήθηκε ξανά προληπτικά από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη και πήγε την προηγούμενη Πέμπτη (15 Οκτωβρίου). Τότε πραγματοποιήθηκαν rapid tests και βγήκε θετικό το δείγμα μιας εργαζόμενης. Ωστόσο, η αρνητική αυτή εξέλιξη και το βάρος της ευθύνης, είχαν επιβαρύνει πάρα πολύ, σύμφωνα με πληροφορίες, την ψυχολογική κατάστασή του.

Post A Comment:

-->