Παγώνη: Το ζητούμενο δεν είναι αν θα κάνουμε Χριστούγεννα, αλλά Απόκριες και Πάσχα

H Ματίνα Παγώνη “ξαναχτυπά”: «το ζητούμενο δεν είναι εάν θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα αλλά ακόμα και αν θα ντυθούμε μασκαράδες ή αν θα σουβλίσουμε το αρνί»

«Παρότι έχουμε μπει στην τέταρτη εβδομάδα των μέτρων, τα κρούσματα κορωνοϊού δεν μειώνονται, αντιθέτως παρατηρείται αύξηση», αναφέρει η Ματίνα Παγώνη.

Μιλώντας στα «ΝΕΑ» που άλλου? αυτή ούτε διάλογο δεν μπορεί να κάνει αν βρεθεί ανάμεσα σε μη σημιτικής ράτσας, σε κάποιο βίντεο μάλιστα αντιδράει ακριβώς όπως οι ελληνόφωνοι συμμορίτες και δεν απαντάει σε κανένα επιχείρημα γιατρού, και την πιάνει αμόκ και αντιδράει ως μη φυσιολογικός άνθρωπος,κάπως έτσι εκδηλώνονται οι ελληνόφωνοι και βγάζουν την αληθινή μη ανθρωπινή φύση τους (!)αλλα αυτά ειναι πολύ προχωρημένα για πολλούς που νομιζουν οτι πρέπει να έχεις σπουδάσει και ψευδό-ψυχολογία ως επίσημη ψυχολογία και να σου έχουν δώσει και πτυχίο για να δεις τα αυτονόητα, από την μια λένε δεν υπάρχει ψυχή/πνεύμα και τίποτα μετά το θάνατο αλλα έχουν δώσει τον όρο "ψυχολογία", και μονο σε θρήσκειες λένε μέτα το θανατο υπάρχει, και συνεπώς και πριν το θάνατο υπάρχει,άρα ο χαρακτήρας προϋπάρχει ουπς! αυτό δεν το έχουν σκεφτεί οι μάζες ενώ εδώ ειναι το "μυστικό" και νομίζουν ότι ο χαρακτήρας του καμάρι τους διαμορφώνεται αποκλειστικά το πως θα μεγαλώσει κάποιος και τι παιδεία θα του δώσουν, χα χα!!! πχ: αν ηταν έτσι όλοι θα ηταν αριστεροι αφού απο τα σχολεια κάνουν μαρξιστική προπαγάνδα γιατι δεν γίνεται αυτό? και αριστεροι γίνονται τα γκοιμ συνήθως που αυτά πράγματι ακολουθούν πιστά ότι δόγμα τα μάθεις όπως τα ζώα, και τα εγκληματικά στοιχειά στα ίδια σχολειά πήγαν και τα ίδια τους έμαθαν .... απο το 2016 πάντως απομάκρυναν τον όχλο απο ανεξάρτητες πήγες και με τετοια θέματα για αυτονόητους λογούς και για λενε θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτά μην ασχοληθείτε με τέτοια!

Έχει και χειρότερα καθώς η συγκεκριμένη δεν μοιάζει να ειναι σημιτικής ράτσας, άρα με καποιο τρόπο τις μετατρέπουν αυτοί σαν αυτούς σαν τα ζόμπι (!) και μονο σε γυναίκες μπορούν να το κάνουν, και όσους φαίνονται τρελά αυτά επειδή έχουν άγνοια της πραγματικότητας και ειναι πέρα απο την αντίληψη τους, κάποια Έλενα Ακρίτα την ξέρετε? μαντέψετε με τι ράτσας ειναι παντρεμένη κιόλας,και μέσω αυτής μίλανε οι ελληνόφωνοι και συμπεριφέρεται σαν δαιμονισμένη οπως θα έλεγαν και οι χριστιανοί .

H Παγώνη λοιπόν αυτό το μόρφωμα για να εκτελεί εντολές τους και οι ίδιοι δεν φαίνονται πουθενά ως συνήθως,και η θείτσα που δεν ξέρει που πάνε τα 4, την έχουν βάλει ως συντονίστρια διευθύντρια της Γ’ Παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς και πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα (!) – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, αναφέρεται εκ νέου στον εορτασμό των Χριστουγέννων, εν μέσω κορωνοϊού, κι αν τηρούνται σωστά.

Λόγω του ότι η χώρα εισέρχεται στον Νοέμβριο με υψηλό ημερήσιο αριθμό κρουσμάτων, η Παγώνη σημειώνει ότι το ζητούμενο δεν είναι εάν θα γιορτάσουμε τα Χριστούγεννα αλλά ακόμα και αν θα ντυθούμε μασκαράδες ή αν θα σουβλίσουμε το αρνί.

Επίσης εκτιμά ότι, “Εάν τηρούσαμε όλοι τα μέτρα, φορούσαμε μάσκες σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και υπήρχαν αυξημένοι έλεγχοι με έμφαση στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για την τήρηση του περιορισμένου αριθμού επιβατών, τότε θα πετυχαίναμε τη μείωση των κρουσμάτων. Πιθανότατα ακόμη και σε δύο μήνες να βλέπαμε θετικά αποτελέσματα”.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Τελικά με όλους αυτούς τους καραγκιόζηδες και τις καραγκιο-μουτσούνες τους, έχουμε συνεχώς απόκριες και μασκαριλίκια...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications