Σαν εχθές:Ο φρικτός θάνατος του «δικτάτορα» Καντάφι από τους δημοκράτες ίδια ιστορία διαχρονικά παντού (!)

Το γεγονός ότι οι μάζες εδώ και πολλά χρονιά έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες μεσώ ίντερνετ, πληροφορίες ακόμα και από δίκες τους έγκυρες πήγες και δεν καταλαβαίνουν τίποτα σημαίνει πολλά , και όχι μονο δεν έχουν καταλάβει τίποτα τόσα χρονιά και συμπεριφέρονται ως πρόβατα (όποιος τσεκάρει σελίδες και ομάδες facebook το ξέρει αυτό οτι μάζες ενεργούν ως πρόβατα οπού δουν χαζομάρες πατάνε χιλιαδες like και υποστηρίζουν την ηλιθιότητα παντού και στα σοβαρά θέματα τίποτα) άλλα ειναι τοσο απαθής που ούτε καν ξέρουν τι ψηφίζουν καθε 4 χρονιά, και τρέχουν να ψηφίσουν τους ίδιους τους δυνάστες τους, δηλαδή τους δημοκράτες για να σωθούν από τους προηγουμένους δημοκράτες, δηλαδή την εποχή του 70 η του 40 που η μονή πηγή πληροφορίας ήσαν οι εφημερίδες προφανώς ηταν πολύ εύκολα τα πράγματα για τους συμμορίτες εκμεταλλευόμενοι οχι μονο την άγνοια του κόσμου αλλα και την απάθεια του. Τι έγραφαν εχθές σε μια έγκυρη πηγή τους:

Ο Μουαμάρ Αλ Καντάφι γεννήθηκε το 1942. Σε ηλικία 21 ετών εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του για την δράση του ως ακτιβιστής. Αργότερα αποφάσισε να ακολουθήσει στρατιωτική καριέρα. Έφτασε γρήγορα στον βαθμό του Συνταγματάρχη. Ανέβηκε στην εξουσία της Λιβύης με πραξικόπημα το 1969, σε ηλικία 27 ετών, υποστηριζόμενος από μια ομάδα αξιωματικών. Εκείνη την εποχή, ο βασιλιάς Ίντρις της Λιβύης, παραθέριζε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Καμένα Βούρλα, για λόγους υγείας.

Οι διαδηλώσεις και οι διαμαρτυρίες για το στρατιωτικό καθεστώς του ξεκίνησαν κιόλας από το 1974. Στις 7 Απριλίου του 1976, ο Καντάφι θα καταστείλει βίαια εξεγέρσεις φοιτητών και μαθητών. Τα κυβερνητικά στρατεύματα επιτέθηκαν σε σχολεία και πανεπιστήμια και συνέλαβαν, σκότωσαν ή κρέμασαν δημόσια πολλούς μαθητές και πολίτες.

Εκτός Λιβύης φαίνεται πως ο Καντάφι ήταν πιο δημοφιλής. Ο Ανδρέας Παπανδρέου είχε πει το 1977 για το καθεστώς Καντάφι ότι θυμίζει «διακυβέρνηση στα πρότυπα του δήμου των αρχαίων Αθηναίων». Σύμφωνα μάλιστα με τον Γιώργο Παπανδρέου, ο πατέρας του είχε στενές σχέσεις, ήταν άλλωστε αυτός που μεσολάβησε το 1985 για να φέρει σε συμβιβασμό τον Φρανσουά Μιτεράν και τον Καντάφι για το θέμα του Τσάντ, με την «συμφωνία της Ελούντας».

Από το 1986 και την επίθεση των ΗΠΑ στην Λιβύη, ο Καντάφι έπαψε να έχει συμμάχους στην δύση. Όμως το καθεστώς του άντεξε. Μέχρι το 2011 (42 χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας), όταν και ξέσπασε εμφύλιος πόλεμος στην χώρα. Ο εμφύλιος λοιπόν ξέσπασε τον Φεβρουάριο του 2011. Οι συγκρούσεις είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο περίπου 1.000 ανθρώπων, ενώ τον αμέσως επόμενο μήνα, πολλά στελέχη της κυβέρνησης παραιτήθηκαν. Τον Απρίλιο, σε βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ, σκοτώθηκε ένας από τους γιους του Καντάφι.

Τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς, το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο εξέδωσε ένταλμα εναντίον του Καντάφι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Τέσσερις μήνες αργότερα, σύμφωνα με τον Al Jazeera και άλλα διεθνή μέσα, ο Καντάφι τραυματίστηκε στα δυο πόδια και άφησε την τελευταία του πνοή στις 20 Οκτωβρίου, στον δρόμο προς την γενέτειρά του, την Σύρτη.

Οι πληροφορίες και οι μαρτυρίες κάνουν λόγο για ένα φριχτό τέλος, αφού οι αντάρτες τον έδειραν, τον έσυραν από τα μαλλιά και μετά τον σκότωσαν. Για τέσσερις ημέρες η σορός του ήταν εκτεθειμένη σε ψυγείο κρεάτων στην Μισράτα, όπου οι κάτοικοι των γύρω περιοχών κατέφτασαν για να πειστούν ότι ήταν νεκρός. Το 2012 έγιναν στην Λιβύη οι πρώτες εκλογές της ιστορίας της.

wikipedia: Το καθεστώς ανακήρυξε τη Λιβύη "επαναστατική, μη δογματική σοσιαλιστική δημοκρατία" και συντάχθηκε με τα πιο ριζοσπαστικά αραβικά καθεστώτα κηρύσσοντας ιερό πόλεμο κατά του Ισραήλ.

Πως το παρουσιάζουν έγκυρες πήγες τους, που προφανώς θα πανηγύριζαν που τον έβγαλαν από την μέση οι δικοί τους κομμουνιστές της Λιβύης για να γίνει και αυτή μια δημοκρατική χωρα σαν την Ελλάδα μετα το 1974 και την επίσης κάκια "Χούντα" τουλάχιστον δεν τον έσφαξαν τον Παπαδόπουλο σαν αρνί οπως είχαν κάνει σε έναν άλλο δικτάτορα ονόματι Μουσολίνι, και εκεί οι δημοκράτες θα διδάσκουν ψέματα στα σχολεία και πως η "χούντα του Καντάφι" κατέστρεψε την χώρα τόσα χρονιά, (?) και έτρωγε αυτός με χρυσά κουτάλια και άφηνε τον λαό του να πεινάει, επίσης "σκότωνε αθώους διαδηλωτές πολίτες" και όλα αυτά τα παραμυθία που λένε παντού μόλις πάρουν την εξουσία δημοκρατικά πάντα, δηλαδή αδίσταχτους πράκτορες συμμορίτες και τύπου antifa και κομμουνιστές βαφτίζονται "αθώοι φοιτητές" και τελικά όλοι οι "δικτάτορες" ηταν τρελοί δολοφόνοι και ψυχοπαθείς σώθηκε ο πλανήτης με τους δημοκράτες, και έχεις και κάτι "ερευνητές" που ειναι ερευνητές τόσα χρονιά και δεν έχουν βρει τίποτα ούτε έχουν καταλήξει κάπου και λένε οτι ανάλογα το σύστημα που θα εφαρμόσουν στην αποικία στον Άρη θα δούμε ποιοι κάνουν κουμάντο στην Γη (!) θελει και ερώτημά? δημοκρατία φυσικά, άκου λογική "σοβαρών ερευνητών" με ορδές ακολούθους επειδή ειναι ανίκανοι να δουν τι γίνεται στην Γη εδώ και 3000 χρονιά, περιμένουν τι σύστημα θα εφαρμόσουν στην αποικία στον Άρη για να καταλάβουν το αυτόνοητο, οπως οταν γίνεται μια εισβολή κάπου ακομα και σε πλανητικό επίπεδο πάντα οι εισβολείς ειναι δημοκράτες και θέλουν ίσα δικαιώματα και οι ντόπιοι πληθυσμοί ειναι κακοί φασίστες, εδώ και 100 χρονιά οι δημοκράτες εκαναν πολέμους παντού αλλα κακοί ειναι οι "φασίστες" βρηκαν μια πιπίλα απο την Ιταλία του Μουσολίνι και την πιπιλίζουν 80 χρονιά, μαζί με την λέξη ναζι που επίσης δεν υπήρχε πουθενά στην Γερμανία το 30 :

Το γεγονός ότι αυτές οι "έγκυρες πήγες" ειναι στην πρώτη θέση όπως πολλές αλλες που ανήκουν στους ίδιους και ειναι όλες στην πρώτη θέση, σίγουρα δεν μπαίνουν κατα λάθος εκατομμύρια σε όλες αυτές, ορδές νεοελλήνων μετά την "μεταπολίτευση" και την μαζική πλύση εγκεφάλου λοβοτομή απο το νηπιαγωγείο, σίγουρα δεν έχουν ιδέα ποιους υποστηρίζουν, αλλα μεγάλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού υποστηρίζει τους ίδιους τους δυνάστες του γιατι κατα βάθος και αυτός έτσι ειναι...μέχρι να γίνουν όλοι σαν αυτούς στο τέλος δηλαδή μειωμένης νοημοσύνης και αδίσταχτοι ταυτόχρονα, και όλοι μαζί να προσκυνούν τους εκλεκτούς του Γιαχβέ στο τέλος, και η αποστολή κατάκτησης της Γης απο τους "επαναστάτες δημοκράτες" θα φτάσει στο τέλος και θα έρθει ο υποτιθέμενος "μεσσίας" τους όπως γράφουν στα γραφάς τους μονοί τους , και για δήθεν μεσσία και ότι ίδιοι να έχουν από 2800 δούλους γκοχίμ ο καθένας κάτι τέτοιο, μην λενε κάποιοι "έξυπνοι" για δήθεν "θεωρίες συνωμοσίας" επειδή οι ίδιοι ζουν στον κόσμο τους και δεν βλέπουν πέρα απο την μύτη τους, αυτοί ότι γράφουν το ακολουθούν κατα γράμμα, τώρα είμαστε στο στάδιο να γίνουν όλοι γκοχίμ με τις αιμομιξίες αφού με την δημοκρατία τους ειναι όλοι δήθεν ίσοι , και οι ορδές δήθεν "μεταναστών" αυτό το σκοπό έχουν..

Πολλοί ενοχλήθηκαν με το : Ο Ισλαμιστής κληρικός τζαμιού στην Αθήνα καταδικάζει τους ψηφοφόρους της Χ.Α, το παράξενο ειναι γιατί δεν έχουν ενοχληθεί τόσα χρονιά που ελληνόφωνοι λένε μονο κατα της Χ.Α και για κακούς ναζι φασίστες αφού έτσι τους βρήκες όταν μπήκες στο ίντερνετ το 2014-2015, χωρίς να έχεις ασχοληθεί με κόμματα, ενώ από το 1974 οι δημοκράτες έσπειραν την παρακμή δημοκρατικά, ειναι σαν να σου ρίχνει σφαλιάρα ο μπροστά σου και εσύ βρίζεις τον από πίσω σου που ούτε σε άγγιξε(!) το ακόμα πιο παράξενο ειναι γιατί δεν έχουν ενοχληθεί τόσα χρονιά αφού αυτοί οι ελληνόφωνοι ειναι ίδιας φυλής με τον μουσουλμάνο, και που τους ξέρετε ως κομμουνιστές antifa και ειναι στρατός των δημοκρατικών μέσα στην κοινωνία σας δηθεν ως ιδεολογια, οχι μονο ειναι ίδια φυλή με τους μουσουλμάνους (σημιτικές φυλές )αλλα λένε ακριβώς τα ίδια https://archive.is/5wRo9:

Άλλη μια έγκυρη πηγή στην "πρώτη θέση" κατα αλλα όλοι απόγονοι αρχαίων στην Ελλάδα(!) αν αυτοί οι Νεοέλληνες που διαβαζουν επι χρονιά τέτοιες σελίδες γεμάτες σημιτικά κείμενα ειναι απόγονοι αρχαίων, τοτε αυτοί που δεν πατάνε καν σε τέτοιες σελίδες τι ειναι?,όλα αυτά πάντως άρχισαν κάπου το 1890-1900, η μια χώρα μετα την άλλη έπεφτε στα χεριά των δημοκρατικών συμμοριτών, είτε με σφαγές και εμφυλίους είτε με δόλιο τρόπο, η μονή χώρα που αντιστάθηκε δυναμικά στους κατακτητές (της Γης) ήσαν η Γερμανία 1933-1945, και επιστράτευσαν όλο τον κομμουνισμό/μασονία της εμφυλίου , και έβαλαν δεκάδες χώρες κατα της Γερμανίας (μαζί και το Ελλαδιστάν ), αρχή γενόμενης η γενέτηρά τους η Βρετανία, Αμερική Σοβιετική ένωση, μέχρι και ορδές Μογγόλους κουβάλησαν απο τα βάθη της Ασίας στην Ευρώπη για να κάνουν επίθεση στην Γερμανία ομαδικά και ταυτόχρονα όλοι μαζί απο την μια οι κοιμισμένοι Αμερικάνοι που δεν είχαν ιδέα για ποιους πολεμούν, μαζί με την μασονική Βρετανία και από την άλλη η Σοβιετική ένωση με ορδές Μογγόλων, μονο έτσι μπορούσαν να κερδίσουν, 80 χρονιά μετα παραμιλούν ακόμα, και η Γερμανία έπεσε στα χεριά τους το 1945, για δείτε πως την έχουν κάνει σήμερα,εκτός και δεν βλέπετε τίποτα άλλο εκτος απο αυτά που σας λένε αυτοί, τα γνωστά παραμυθία η Γερμανία επιβαλει μετρά στην Ελλαδα ο εχθρός της Ελλάδας!!! και όλα τα σχετικά όταν οι ιδιοι κανουν κουμάντο και εκεί απο το 1945, αν και τα τελευταία 2 χρονιά εχουν σταματήσει αυτο το βιολί και βρήκαν άλλο σκιάχτρο να τρομάζουν τα πρόβατα , ο εχθρός της Ελλάδας ειναι η Τουρκιά που επίσης οι ίδιοι κάνουν κουμάντο απο την εποχη του Κεμάλ!

Και τι λένε από τότε έως σήμερα? οι κακοί ναζι φασίστες και οι "Χουντικοί" , και ο ανεγκέφαλος όχλος με πτυχία δεν έχει καταλάβει τίποτα τόσα χρονιά! κάπου έδω λες οκ δεν έχει νόημα να τα λες καν, οχι μονο δεν θα σε υποστηρίξουν οι μάζες επειδή τους λες αυτά που ειναι ανίκανοι να δουν, αλλα θα λένε και ύβρεις,έχουν διαλέξει τον δρόμο του κακού και να γίνουν δούλοι για πολλούς κύκλους ζωής τους δεν αξίζει να χαλάς την ζαχαρένια σου, τον είδαμε τον ελληνόφωνο πληθυσμό στην πλειοψηφία του πως υποστήριξε αυτή την σελίδα που από το 2015 βάλαμε αυτά που δεν έβαλε κανένας το μονο που έγινε ηταν να κάνουν ιντερνετικό πόλεμο οι ελληνόφωνοι συμμορίτες σε αυτή την σελίδα ήδη από το 2016! υπομονή λοιπόν μεχρι να τους ξεπαστρέψουν όλους αφού πρώτα γίνουν όλοι γκοιμ, και να μείνουν μονο αυτοί στο πλανήτη η κανένας..(!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications