Αντί για νόμπελ Ειρήνης οι «Έλληνες νησιώτες» πήραν σεισμό  θεία δίκη λένε κάποιοι

Ζημιές σε κτίσματα και καταστροφές στο οδικό δίκτυο. Εννέα τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένα παιδί 14 ετών που θα διακομιστεί στην Αθήνα. Τρια τσουνάμι δημιούργησαν προβλήματα κυρίως στο Βαθύ.

Σοβαρές ζημιές σε κτίρια και στο οδικό δίκτυο της Σάμου, αλλά και τραυματισμοί πολιτών, προκλήθηκαν από τον ισχυρό σεισμός των 6,7 Ρίχτερ στο Αιγαίο. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στα 19 χιλιόμετρα βόρεια βορειοδυτικά της Σάμου, το εστιακό βάθος του στα 10 χιλιόμετρα και ήταν καταστροφικός κυρίως στη γειτονική Τουρκία.

Στη Σάμο εννέα άτομα τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο της Σάμου. Μεταξύ τους ένα αγόρι 14ων ετών που είναι πολυτραυματίας και θα διακομιστεί στην Αθήνα στο νοσοκομείο Παίδων "Αγλαΐα Κυριακού". Δεν κινδυνεύει η ζωή των υπόλοιπων οκτώ τραυματιών.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς μεταβαίνει εσπευσμένα για τη Σάμο προκειμένου να ενημερωθεί από κοντά για τις συνέπειες του μεγάλου σεισμού και να συντονίσει τις ενέργειες του κρατικού μηχανισμού που έχει τεθεί σε πλήρη επιφυλακή για την αντιμετώπιση των ζημιών και τη λήψη μέτρων για το ενδεχόμενο μεγάλων μετασεισμών. Ο υφυπουργός θα μεταβεί στη Σάμο με ελικόπτερο και θα συνοδεύεται από κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας και της ΕΜΑΚ ναι αυτόν περίμεναν.

Σάμος:Μετανάστες κάνουν μαζικό πλιάτσικο σε κατεστραμμένα σπίτια & μαγαζιά -Αρπάζουν ό,τι βρουν!,αυτό δεν υπάρχει σε καμιά έγκυρη πηγή μαζικής αποβλάκωσης fake news ειναι! ....

Alexa Rank 46 :

Μπορεί να μας εξηγήσει κάποιος πως ειναι στην πρώτη θέση αυτή η έγκυρη πηγή που ανήκει στην εκλεκτή φυλή του Γιαχβέ (και δεν ειναι η μονή ) εφόσον οι επιστήμονες τους και και πανεπιστήμια διεθνώς αναγνωρισμενα ισχυρίζονται για "καθαρό Ελληνικό DNA"?

Μήπως επειδή μεγάλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού ειναι τουρκικής και αραβικής ράτσας δηλαδή έχουν "σημιτική λογική" σε σημείο που νομίζεις ότι είσαι στο Ισραήλ? ποιοι ειναι απογονοί αρχαίων? αυτοι που διαβάζουν Μηχανή του Χρόνου lifo και πρώτο θέμα, επίσης η μονη τους απασχολησή ειναι να βλέπουν ποδόσφαιρο, αυτοί ειναι απόγονοι αρχαίων?δεν σας τα έχουν μάθει καλά...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications