Ιταλία: Αριστερός καθηγητής χαστούκισε μαθητή επειδή δεν φορούσε μάσκα

Επειδή αυτοι εκτελούν κατα γραμμα οτι τους λενε οι εκλεκτοί του Γιαχβέ και το επιβάλουν και στους άλλους και συνεπώς θα υποστηρίζουν και τα κόμματα τους έτσι προκύπτει το αριστερός, αυτή ειναι η δουλειά τους γιαυτό τους έφτιαξε ο Γιαχβέ να υπηρετούν τους εκλεκτούς και λένε ακριβώς τα ίδια, στην γλωσσά τους τα λενε χρήσιμα γκοιμ.

Το βίντεο τράβηξε με κινητό κάποιος άλλος από τους μαθητές της τάξης και το ανέβασε στα social media.

«Είσαι λάθος και είμαι λάθος επίσης» λέει ο καθηγητής ενώ χτυπάει τον μαθητή με την κουκούλα. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Corriere della Sera», το βίαιο περιστατικό ξεκίνησε από μία λεκτική αντιπαράθεση δάσκαλου και μαθητή, αναφορικά με τη χρησιμότητα της μάσκας στην τάξη, εν μέσω "πανδημίας κορονοϊού".

Ο μαθητής υποστήριζε πως η μάσκα δεν είναι αναγκαία εάν η απόσταση είναι αρκετή, με τον καθηγητή να εξοργίζεται από τα λεγόμενά του.

Έπειτα από τη δημοσίευση του βίντεο με το χαστούκι στον μαθητή, το σχολείο χαρακτήρισε απαράδεκτη την πράξη του καθηγητή.

«Είμαι άφωνη. Όταν είδα το βίντεο, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το λέω εξαρχής, το σχολείο μας θα πάρει το μέρος της πολιτικής αγωγής, σε περίπτωση αγωγής. Δεν ξέρω τι θα μπορούσε να προκαλέσει μια τέτοια παράλογη συμπεριφορά, που δεν δικαιολογείται με τίποτα» ανέφερε η διευθύντρια του σχολείου, Μαρία Ντ’ Αλέσιο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications