Τραμπ: «Παίρνει εξιτήριο τη Δευτέρα - Συνήλθε πλήρως» (βίντεο)

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κατάφερε και νίκησε σε χρόνο-ρεκόρ τον κορωνοϊό και αύριο Δευτέρα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η ιατρική ομάδα του πριν από λίγο βγαίνει από το νοσοκομείο, όπου είχε μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους.

Σε ανακοινωθέν της ιατρικής ομάδας του Αμερικανού προέδρου αναφέρεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται πως ανταποκρίνεται στη θεραπεία και πλέον δεν παραπονιέται για δυσκολία αναπνοής.

Όπως λένε οι γιατροί, ο Ντόναλντ Τραμπ «Τα πήγε εκπληκτικά καλά, ανταποκρίνεται στην θεραπεία και αν όλα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά αύριο βγαίνει» διαψεύδοντας τα συνήθη fake news των ΜΜΕ που τον πολεμούν (Reuters, CNN κλπ.) ότι είναι δήθεν είναι σε κρίσιμη κατάσταση!

Ο δρ. Μπράιαν Γκαριμπάλντι τόνισε για την κατάσταση της υγείας του Νόναλντ Τραμπ σήμερα: «Ήταν όρθιος. Σκοπεύουμε σήμερα να του δώσουμε να φάει και να πιει, να είναι όρθιος εκτός κρεβατιού» είπε ο γιατρός και συνέχισε: «Αν συνεχίσει να δείχνει και να αισθάνεται τόσο καλά όσο σήμερα, αύριο του δίνουμε εξιτήριο νωρίς το πρωί για τον Λευκό Οίκο, όπου θα συνεχίσει την θεραπεία του».

«Ο πρόεδρος ήθελε να μοιραστώ μαζί σας πόσο ευχαριστημένος είναι με την ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί» τόνισε ο θεράπων ιατρός του στρατιωτικού νοσοκομείου Walter Reed.

Σε ανακοινωθέν της ιατρικής ομάδας του Αμερικανού προέδρου αναφέρεται ότι ο Ντόναλντ Τραμπ ανταποκρίνεται στη θεραπεία και πλέον δεν παραπονιέται για δυσκολία αναπνοής.

Ο Τραμπ παραμένει απύρετος από το πρωί της Παρασκευής, οι ζωτικοί του δείκτες είναι καλοί και ηπατική και η νεφρική λειτουργία κανονικές, ενώ έλαβε και δεύτερη δόση της αγωγής με Remdesivir.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications