Καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από τον ΣΥΡΙΖΑ!   τρέχουν πανικόβλητοι

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προσφεύγει ο ΣΥΡΙΖΑ με την επεξεργασμένη φωτογραφία από τρολ του twitter. Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει τη συκοφαντική ανάρτηση του χρήστη που επεξεργάστηκε την φωτογραφία με το χειροφίλημα του Νίκου Βρούτση στην Θεοδώρα Τζάκρη και έβαλε στη θέση της τον Νίκο Μιχαλολιάκο.

Η συκοφαντική ανάρτηση συνοδεύτηκε από το σχόλιο «Ο Βούτσης φιλάει το χέρι του Νονού. Ουστ δημοκράτες της υποκρισίας» και έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ανακοίνωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και ο χρήστης που ανέβασε τη φωτογραφία, λίφη ώρα αργότερα διέγραψε τον λογαριασμό του. «Ευτυχώς οι διαδικασίες για καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι εύκολες. Εάν κάποιοι ποντάρουν στο ότι θα κουραστούμε, καλύτερα ας αλλάξουν πλευρό», έγραψε ο κ. Νικολαΐδης.

Όταν έχεις βάλει άναρχο-κομμουνιστές στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος :Ευτυχώς οι διαδικασίες για καταγγελία στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είναι εύκολες! δοκιμάστε να κάνετε καταγγελία που άφορα ελληνόφωνους και άναρχο-κομμουνιστές να δείτε πόσο εύκολο ειναι :

H Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος καλύπτει την εγκληματική δράση εγκληματικών οργανώσεων antifa σαν αυτή που έβαζαν δήμοσια μέχρι και για επιθέσεις σε γραφεία της Χ.Α από το 2015 σατανιστές παιδεραστές εμπόριο ναρκωτικών, δουλεμπόριο γυναικών και δεν συμμαζεύεται και όλα αυτά εχουν σχέση με αυτούς τους ελληνόφωνους:

Εκεί που ειναι σβησμένα αναφέρονται οι αληθινοί λόγοι που έβγαλαν την λέξη ρατσισμός την εποχή του 30, και όλα αυτά τα σημιτικά περί φασίστες ναζι για να αποκρύψουν αυτα που ούτε καν έχουν διανοηθεί οι μάζες :

Φυσικά οι κοιμισμένοι στην φερόμενη ελληνική αστυνομία (στην περίπτωση που δεν ειναι αναρχό-κομμουνιστικό μόρφωμα που το έχουν βαλει εκεί για καλύπτει ελληνόφωνους και ομοίους τους ) δεν έχουν ιδέα τι γίνεται κάτω απο την μύτη τους, όπως άλλωστε ορδές νεοελλήνων, αφού προ μηνών μια φορά που πέτυχες έναν λογικό και οχι γκοιμ που ειναι σαν μιλάς στην κυριολεξία με ρομπότ, στο τηλεφωνικό κέντρο στην φερόμενη δίωξη, που κάνει τα στραβά μάτια στην ανεξέλεγκτη και εγκληματική δράση ελληνόφωνων και στο ίντερνετ μαζί με τα γκοιμ τους, εκτός ότι έλεγε οτι τους έχουν δέσει τα χεριά επι λέξη , του είπες και μερικά πράγματα εν συντομία τι είχαν κάνει ιστορικά, ποιους στα αλήθεια εννοούν φασίστες γιατί τους είχαν μαζέψει στα ξερονήσια και γιατί έβγαλαν την λέξη ρατσισμός, και ότι από τα σχολεια ακομα τους έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που δεν καταλαβαινουν ούτε τα αυτονόητα και νομιζουν ότι οι Γερμανοί που ηταν 100-150 χρονιά μπροστά σε όλα ηταν άπλα "κακοί ρατσιστές" χωρίς λόγο και αίτια επειδή έτσι λένε οι Ιουδαίοι! έπαθε σοκ στην κυριολεξία, πέφτω απο τα σύννεφα ούτε τα εχω ξανα ακούσει ούτε τα είχα σκεφτεί πότε έτσι αλλαζουν όλες οι κοσμοθεωρίες μου, έλεγε... Για αυτό τόσα χρονιά σας κανουν ότι θέλουν και έχετε καταντήσει δούλοι τους ο ίδιος ο τρόπος που σκέφτεστε και αντιλαμβάνεστε ειναι επίπεδου δούλων, οι καθωσπρεπισμοί και οι ευγένειες σας μάραναν για να κρύψουν την μοχθηρή φυλή τους, και του έκλεισες το τηλέφωνο.Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος για τα μπάζα, στην ίδια γραμμή με την υποτιθέμενη κυβέρνηση της δημοκρατίας Α.Ε των εκλέκτων του Γιάχβε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications