Γκέιτς: «Δεν θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό» – Φταίνε… οι συνωμοσιολόγοι!

Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Microsoft, θα πρέπει να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού «προκειμένου να μειωθούν οι αριθμοί των κρουσμάτων, ενώ όσο υφίσταται η νόσος «ο κίνδυνος επανεμφάνισης και επαναμόλυνσης θα είναι παρών»

Ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, εκτιμά ότι τα πρώτα εμβόλια κατά του νέου κορωνοϊού θα είναι διαθέσιμα στις αρχές του 2021.

Tο Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, έχει δαπανήσει δισεκατομμύρια δολάρια για τη χρηματοδότηση αρκετών φαρμακοβιομηχανιών προκειμένου να εξοικονομηθεί χρόνος μέχρι την παραγωγή εμβολίου. Μιλώντας στον αρχισυντάκτη της Yahoo Finance, o Γκέιτς εκτίμησε ότι θα υπάρχει εμβόλιο «νωρίτερα από ό,τι νομίζουμε, στις αρχές του νέου έτους».

«Με λίγη τύχη θα έχουμε δύο ή τρία από τα έξι εμβόλια που βρίσκονται στην τρίτη φάση κλινικών δοκιμών αυτήν τη στιγμή. Το εμβόλιο της Pfizer είναι πιθανό να είναι το πρώτο – πρόκειται για έμπειρη εταιρεία εμβολίων και έχουν σχεδιάσει τη μελέτη τους πολύ καλά».

Ο Γκέιτς εκτιμά επίσης ότι η AstraZeneca, βρετανική φαρμακοβιομηχανία που πιθανότατα θα παρέχει στην Αυστραλία εμβόλια κατά της Covid-19 -σε περίπτωση που κριθούν επιτυχείς οι δοκιμές- καθώς και οι Johnson και Johnson, Novavax, Moderna και Sanofi- θα προχωρήσουν στην παραγωγή εμβολίων στις αρχές του 2021.

«Δεν θα επιστρέψουμε στο φυσιολογικό» Σύμφωνα με τον συνιδρυτή της Microsoft, θα πρέπει να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού «προκειμένου να μειωθούν οι αριθμοί (σ.σ. των κρουσμάτων), ενώ όσο υφίσταται η νόσος «ο κίνδυνος επανεμφάνισης και επαναμόλυνσης θα είναι παρών».

Όπως εξήγησε, ο μαζικός εμβολιασμός θα μπορούσε να αποδειχθεί δύσκολος καθώς «πολλοί άνθρωποι έχουν αρχίσει να διακινούν επιβλαβείς θεωρίες συνωμοσίας για τα πιθανά εμβόλια».

«Το κύμα των θεωριών συνωμοσίας για το εμβόλιο που συχνά αναφέρονται σε μένα ή τον Άντονι Φάουτσι (σ.σ. κορυφαίος επιδημιολόγος των ΗΠΑ), βασίζεται σε κακές προθέσεις, γεγονός που δεν περίμενα», είπε χαρακτηριστικά, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του ότι υπάρχει ένα 30% που καταλαβαίνει ότι το εμβόλιο είναι προς όφελος και των υπολοίπων ανθρώπων».

Μεταξύ άλλων δήλωσε ότι είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλιστούν εμβόλια και για τις φτωχότερες χώρες.

Πηγή ιουδαϊκό : CNN αλλα δεν έχουν καμιά σχέση αυτοί με όλο αυτό που γίνεται αλλιως είστε συνωμοσιολόγοι (!) ως κατι το κακό συνώνυμο του λέξης ταμπέλα φασίστας,ενώ το φυσιολογικό ειναι να είστε συνωμοσιολόγοι σε άλλη περίπτωση είστε γκοιμ , αφού όλους αυτούς τους αναίσθητους ηλίθιους και τους άναρχο-κομμουνιστές κάποιοι τους καθοδηγούν, έχεις επίγνωση τι γίνεται γύρο σου και ποιοι ευθύνονται για όλα τα δεινά σου? είσαι φασίστας! είσαι στο κόσμο και δεν έχεις ιδέα για τίποτα? είσαι γκοιμ άρα αυτο ειναι κάλο.

Post A Comment:

2 comments

vasiliaείπε...

Ποιοι ειναι αυτοι οι ηλιθιοι Εβραίοι η οι Έλληνες προδοτες, που οταν μηλησα μια εποχη με αυτους που ψωναξαν οτι « ειναι με τους Εβραίους διοτι ειναι έξυπνοι, εχουν χρηματα και τετοιες αιδειες μου ειπαν. Ειναι αυτοι απαγορεύουν τους Έλληνες να γιορτάσουν τις γιορτές τους!Το γιατι το ξερουμε!Ζ, Το βλεπουμε με την παιδια της Άσχημο Εβραιας που μου προκαλεί εμετο. ΓΙΑΥΤΟ την ΚΑΝΑΝΕ Υπουργό Παιδιας!Και μιας βλακιας απιθανης. Η αληθεια ειναι οτι ειναι δυσκολο να συναντήσουμε Εβραίους με μυαλο! Τοκογληφοι, σιγουρα!Λεφτες Τραπεζιτες, και ποιος δεν τους ξερει. Αλλα οι Εβραίοι που εχουνε ανθρωπισμό, ειναι αυτους που τους γνωριζουμε που εργαστήκαμε μαζι για σχεδον 30 χρονια, και ξερουμε μετα λύπης πως οι Εβραίοι Σιωνιστές τους κατάτρεχαν και τους εξόντωναν, περισοτερο και απο εμας τους μη Εβραίους.Ηταν παρα πολλοι, με απέραντο ΘΑΡΟΣ για να παλέψουν τα ξωανα της ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ που ειναι γεματο συμπλέγματα, το ωριωτερο παραδηγμα ειναι βεβαια ο Gates o Netaniaxoy, και βεβαια ο Εβραίος Εργοδαν, που οπως μας ειπε τελευταιως θα παει εως την Ισπανια του για να βρει τους προγωνους του!

vasiliaείπε...

GAITES σταμάτησε να μ ας λες βλακιες! Να μας αποδειξεις οτι εισαι εσυ με τον συνάδελφο σου Alan, κατασκευάσετε το Microsoft και οχι η CIA!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications