Οι  ελληνόφωνοι  εκμεταλλεύονται την σύλληψη του 14αχρονου για να μαζέψουν πρόβατα  στο μαντρί τους

Φορτώνουν κακουργήμα σε 14 χρόνο μαθητή - Κρατείται από την Πέμπτη στην ΓΑΔΑ-«Είναι γραμματέας 15μελούς, συνελήφθη στο σωρό.Με βαρύτατες κατηγορίες, σε βαθμό κακουργήματος, παραπέμπεται σε ανακριτή την Δευτέρα, ένας μαθητής μόλις δεκατεσσάρων ετών, ο οποίος συνελήφθη, όπως καταγγέλλεται, «στο σωρό» στο μεγάλο μαθητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 7ου Γυμνασίου Χαλανδρίου, η οποία αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του Δήμου Χαλανδρίου, ο νεαρός μαθητής πέρασε δύο φορές από σωματικό έλεγχο και, αν και δεν έφερε οτιδήποτε παράνομο, εν τέλει οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου και σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.
Ο νεαρός μαθητής, γραμματέας του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου του, βρέθηκε «τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο», αναφέρει η πρόεδρος του συλλόγου γονέων στο οποία φοιτά ο 14χρονος.

Κάπου εδώ αρχίζουν τα τραγελαφικά και καλα καποιο αριστερόστροφο κόμμα ονόματι Πλεύσης Ελευθερίας , αλλα και η αριστερή avgi.gr και κάποιος Νάσος Ηλιόπουλος εμφανίζονται ως φωστήρες για την σωτηρία του 14αχρονου που προφανώς δεν ειναι κάποιος αναρχικός γιατι θα ειχαν ρίξει σήμα να το αφήσουν την ίδια μέρα, οι ίδιοι που κουβαλούν ορδές μεταναστών,έχουν σπείρε την παρακμή παντού από τα 2010 , διδάσκουν ψεύτικη ιστορία στα σχολεία και κάνουν πλύση εγκεφάλου ,εμφανίζονται ως φωστήρες ξαφνικά για ένα ελληνόπουλο( στην περίπτωση που δεν έχει σχέση με συμμορητές ξανα λέμε γιατί μπορεί να ειναι κανένα τύπου antifa εκ γενετής αφού ενα τέτοιο τσογλάνι ετών 14 που σχολίαζε σε μια έγκυρη πηγή τους για "εθνικια" και φασίστες είχε εικόνες στο προφίλ του με δαίμονες και σατανάδες που άλλο "φυσιολογικό παιδί" δεν θα έβαζε ), και τώρα όλο το σοι του θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ :

Η ανάρτηση του Νάσου Ηλιόπουλου στο Facebook:Η κυβερνητική καταστολή έχει φτάσει στο επίπεδο να συλλαμβάνεται και να παραπέμπεται μαθητής 14 ετών για κακουργήματα. Ο Βαγγέλης, πρόεδρος του 15μελούς του 7ου Γυμνασίου Χαλανδρίου, συνελήφθη στο μαθητικό συλλαλητήριο της Πέμπτης και κρατείται από τότε στην Ασφάλεια. Τον συνέλαβαν ενώ έβγαινε από ένα μαγαζί εστίασης και χωρίς να μπορέσουν να βρουν τίποτα ενοχοποιητικό πάνω του.

Το "έγκλημα" του είναι ότι διεκδικεί ένα σχολείο με ασφάλεια. Με λιγότερους/ες μαθητές/τριες ανά τμήμα, με περισσότερους εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας. Αύριο Δευτέρα 19.10 και ώρα 11:00 π.μ. θα βρεθούμε στη συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων μαζί με τους συμμαθητές του, τους συλλόγους γονέων και τον Δήμο Χαλανδρίου.Η ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων δεν θα περάσει! https://www.facebook.com/iliopoulosnasos/posts/2814621812151489

Η ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων δεν θα περάσει! από ποιους δεν θα περάσει από τους ίδιους? ΠΑΣΟΚ (νυν ΣΥΡΙΖΑ) Νέα Δημοκρατία τα ίδρυσαν μαζί το 1974, αμέσως μετά πραξικόπημα με τον πράκτορα τους ονόματι Δημήτριος Ιωαννίδης τον Νοέμβριο του 1973 και κατάληψη της εξουσίας της Ελλάδας ξανα στους συμμορίτες, ναι αλλα για την εισβολή στην Κύπρο 20 Ιουλίου 1974 φταίει ο κακός Παπαδόπουλος και η "Χούντα" σύμφωνα με συμμορίτες (!) κατι δεν κολλάει στις ημερομηνίες αφού ο Παπαδόπουλος είχε ήδη ανατραπεί όταν έγινε η εισβολή στην Κύπρο σχεδόν ένα χρόνο πριν , και αμέσως βλεπεις με τι αρρωστημένο τρόπο ψεύδονται ακόμη και σε αυτό,ομολογουμένως αυτοί οι δημοκράτες θα σας "σώσουν"! την δε εγκληματική οργάνωση ΚΚΕ που αποδεκάτισε τον μισό πληθυσμό της Ελλάδας με ιδιαίτερη προτίμηση στο λεγόμενο Ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος, την έκαναν νόμιμο κόμμα, ναι αλλα οι κακοί ναζι σκότωσαν "Έλληνες" (?) χωρίς λόγο και αιτια (?) και από πότε οι κομμουνιστές θεωρούνται Έλληνες?ναι αλλα στην "Μάχη της Κρήτης" δεν ηταν κομμουνιστές όλοι (!) έλα όμως που ο μίσος πληθυσμός της Κρήτης αν οχι τα 2/3 ειναι αραβικής ράτσας και πήρε το μέρος των κομμουνιστών ως σημιτικές φυλές και έσφαζαν ως τέρατα χωρίς καν να ειναι καν στρατιώτες και χωρίς να έχουν καμιά δουλειά με τον πολεμο μεταξύ Βρετανίας (που είχε υπό κατοχή την Κρήτη) - Γερμανίας... Εν έτη 2016 - 2020 εκατομμύρια Νεοέλληνες οχι άπλα δεν έχουν ιδέα για τα αυτονόητα αλλα δεν ξέρουν καν οτι ολα αυτα τα κόμματα που σφάζονται στα καφενεία ανήκουν στους ίδιους ελληνόφωνους συμμορίτες δεν τους κάνει καν εντύπωση πως ο Πέτσας (ΝΔ) έδωσε χιλιαδες ευρώ σε μαρξιστικές σελίδες ενώ υποθέτεται ότι ειναι εχθροί ούτε το γεγονός οτι αριστερές αληθινές εγκληματικές οργανώσεις δρουν ανεξέλεγκτα στο Ελλαδιστάν απο το 1980 .

Η ποινικοποίηση των κοινωνικών αγώνων δεν θα περάσει! εκτός και είστε κακοί φασίστες ! σπιθαμή Γης σε φασίστες όπως λένε συχνά! και ένας δεν έχει βρεθεί να τους ρωτήσει τι ακριβώς εννοούν με αυτό? δεδομένου ότι η λέξη φασίστας προέρχεται απο την Ιταλία του Μουσολίνι και παραπέμπει σε εθνικιστές αντικομμουνιστές, αυτό γιατί δεν ειναι δημοσιά υποκίνηση μίσους? υπενθυμίζεται ότι φασίστες αποκαλούσαν τους μη κομμουνιστές και τους σκότωναν και στην Ελλάδα την περίοδο 1940-1950 γιατί με το να είσαι κατα του κομμουνισμού σημαίνει ότι έχεις συνείδηση είσαι δίκαιος έχεις λογική κτλ και συνεπώς θα ανήκεις σε γένος που δεν υπηρετεί ως δούλος τους εκλεκτούς του Γιαχβέ ελεύθερη βούληση για τους θνητούς μεταξύ του κάλου και του κακού ,άλλα οι ελληνόφωνοι σου δίνουν μονο την επιλογή να ακολουθήσεις το κακό , επειδή οι ελληνόφωνοι σας χειραγωγούν τα μυαλά παίζοντας με τις λέξεις και βαφτίζουν οπως θέλουν κάποιους για να κάνουν στοχοποίηση ατόμων η μιας ομάδας ατόμων, βάζουμε ένα κείμενο από τον ίδιο που τώρα εμφανίζεται ως φωστήρας στα μάτια των ηλίθιων γυναικών για τον 14αχρονο:

Nάσος Ηλιόπουλος: Προσφεύγει στη Δικαιοσύνη για παραποιημένη φωτογραφία που διακινήθηκε στο διαδίκτυο. Απο 09.06.2020 https://www.flash.gr/politiki/1630664/nasos-iliopoulos-prosfeygei-sti-dikaiosyni-gia-parapoiimeni-fotografia-pou-diakinithike-sto-diadiktyo

Η αλληλεγγύη θα νικήσει το μίσος και τον φόβο
Τις τελευταίες μέρες διακινείται μια παραποιημένη φωτογραφία μου από διάφορους ακροδεξιούς και φασιστικές σελίδες.
Χρησιμοποιούν μια παλαιότερη φωτογραφία -που είχα αναρτήσει ως δήλωση υποστήριξης του Check Point της Αθήνας το οποίο είχε δεχτεί εμπρηστική επίθεση- και έχουν προσθέσει ένα μήνυμα που ψευδώς εμφανίζεται ως δική μου τοποθέτηση.

Για αυτό τον λόγο βρέθηκα σήμερα στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας για να προχωρήσω όλες τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.
Σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν το δηλητήριο του ρατσισμού, συκοφαντούν και εκτοξεύουν κατάρες έχω να πω τα εξής:
1. Θα χρειαστείτε καλό δικηγόρο.

2. Τα χρήματα που θα σας στοιχίσει αυτή η ιστορία να γνωρίζετε ότι θα πάνε σε καλό σκοπό. Συγκεκριμένα, θα έχετε την τιμή να ενισχύσετε οικονομικά τη διοργάνωση του Athens Pride.
3. Η αλληλεγγύη θα νικήσει το μίσος και το σκοτάδι. Η πατρίδα που θα χτίσουμε θα είναι μια πατρίδα που θα στηρίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και δεν θα χωρίζει τους ανθρώπους με βάση τα δικά σας αρρωστημένα κριτήρια. Αυτή είναι η δική μας Ελλάδα και την χωρίζει άβυσσος από τον δικό σας βούρκο.

Τέλος, δημοσιεύω ξανά την φωτογραφία που τόσο σας ενόχλησε, απλά και μόνο, για να είστε σίγουροι ότι δεν θα καταφέρετε να μας τρομάξετε. ΥΓ. Δεν μου προκαλεί έκπληξη ότι η συγκεκριμένη ψεύτικη φωτογραφία έφτασε να αναπαραχθεί και από την επίσημη σελίδα της ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ. Άλλη μία υπενθύμιση του βούρκου και των λούμπεν ακροδεξιών που συνυπάρχουν στην μεγάλη φιλελεύθερη Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός ότι η ΔΑΚΕ στην ΕΤΕ/ΔΕΗ μόλις κατάλαβε τι έκανε έτρεξε να κατεβάσει την ανάρτηση, δεν αλλάζει σε τίποτα την ουσία της υπόθεσης. Αναμένω την δημόσια συγγνώμη.

Ορδές νεοελλήνων διαβάζουν τέτοια σημιτικά κείμενα και δεν καταλαβαινουν καν ότι κάτι δεν πάει καλα με αυτούς που κάνουν σαν σχιζοφρενείς ,στους περισσοτερους φαίνεται και φυσιολογικοί, το ακόμα πιο τραγικό ειναι ότι επικράτησαν επειδή αποδεκάτισαν το "γνήσιο ανθρωπινό γένος" ως ναζι φασιστές, οπού έβλεπε και την αφύσικη συμπεριφορά τους επειδή ως γένος ήσαν πνευματικά άτομα (εκτός από εφευρετικοί) δίκαιοι και πολύ πιο έξυπνοι από αλλες φυλές αλλα έξυπνοι με την καλή έννοια τύπου Nikola Tesla, μιλάμε για εκείνη την εποχή οχι σήμερα που έχουν εκφυλίσει τα πάντα, 80 χρονιά μετα όσοι εχουν απομείνει εχουν πέσει στο επίπεδο των Γκοιμ,αν μιλήσεις δε με εναν φυσιολογικό άνθρωπο για όλα αυτά που τους ποτίζουν από τα σχολεία ακομα, θα χάσει την Γη κάτω από τα ποδιά του όταν συνειδητοποιήσει οτι ζούσε σε ενα όνειρο (η μάλλον εφιάλτη) τόσα χρονιά και στην αγνοία ο ορισμός τους Matrix, και ακριβώς επειδή δεν ξερουν ελέγχονται πολύ εύκολα μονο με το λόγο,οι δε γυναίκες ειναι για λύπηση, άφου ελέγχονται πολύ πιο εύκολα απο τους αντρες, να πως κάνουν ότι θέλουν παντού, και που βάφτισαν την ράτσα τους δήθεν ιδεολογία για να μην ξεχωρίζουν, αν το έλεγες αυτο πριν 80 χρονιά ότι αυτή η φυλή μαζί με τα γκοιμ της που ειναι σαν αυτούς αλλα σε πιο light εκδοσή (όπως τα έχουν εκπαίδευσει) θα εμφανίζονται δημοσιά και οι μάζες δεν θα καταλάβαιναν τίποτα θα γέλαγαν..

Περίεργο που η σελίδα του στο facebook και οχι προφίλ έχει τεράστια απήχηση με μόλις 18.000 αριστερούς και ανεξάρτητες σελίδες μη δίκες τους έχουν μηδαμινή απήχηση με δίκια τους εντολή ποιοι ειναι οι σκοταδιστές?

Ο δικό σας βούρκος,το δηλητήριο του ρατσισμού(αχαχαχ από φαντασία σκίζουν!!!και οπως κανει ο καθε σχιζοφρενής συμφωνα με ψυχολογικούς ορούς κατηγορούν τους εχθρούς τους για αυτά που κάνουν αυτοί(και έκαναν και ιστορικά), άντε πες τώρα σε γυναικες ότι αυτοί βάζουν τα αυγά του φιδιού σε αυτές και γεννούν ομοίους τους,άντε πες και το είπες τι θα καταλάβει αφου εχει άγνοια απο πληθώρα άλλων θεμάτων που έχουν σχέση ακόμη και εκτός του πλανήτη και του φυσικού κόσμου της? κατάλαβες Νεοέλληνα γιατι έπρεπε να πάρουν τον όχλο απο ανεξάρτητες πήγες και με μυστικιστικά θέματα ,ώστε να ειναι μονο αυτοί μύστες και καταλαβαινουν μονο μεταξύ τους αυτούς τους ορούς τύπου αυγό του φιδιού? οι κακοί ναζι της Γερμανίας τοτε έπρεπε να εξαφανίσουν επειδή ήσαν μύστες τύπου "ελευσίνια μυστήρια" και ηξεραν τι παίζει με τους εν λόγο τύπους! ), η αλληλεγγύη (από ορδές γκοιμ) θα νικήσει το μίσος (εκτός το δικό τους) και το σκοτάδι (μιλάνε για σκοτάδι αυτοί που πήγαν την ανθρωπότητα πίσω στο μεσαίωνα σε πνευματικό επίπεδο και έφεραν την παρακμή παντού , γιατί τεχνολογικά δεν μπορούν επειδη τους ξεφυγε ο ελεγχος και ηρθάν τόσες εφευρεσεις μεταξυ του 1880-1945, η επιστήμη και η τεχνολογία ήρθε όλως τυχαίως απο περιοχές και χώρες που δεν έκαναν αυτοί κουμάντο και ησαν γέματες γνήσιο ευρωπαικο γένος. Το "Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας" προφανώς ειναι από τους ίδιους ,οπως μια αλλη "οργάνωση" που έχουν βάλει ένα γέρο antifa όπως όλα δείχνουν, να κάνει μηνυτήριες αναφορές στην φερόμενη ελληνική αστυνομία, αυτός για να μην φαίνονται οι ελληνόφωνοι, αφού πρώτα έχουν βγάλει νομούς υπέρ τους και που ακολουθούν σαν ευαγγέλιο τα γκοιμ , βεβαία όταν καταπατούν τους ίδιους νομούς τους οι ιδιοι δεν τρέχει τίποτα, παράδειγμα : ο ορισμός της Γενοκτονία ορίζεται ως εξής
Θανάτωση των μελών της ομάδας (το εκαναν μεσώ κομμουνισμού λέγοντας άπλα φασίστες τους μη κομμουνιστές)
Πρόκληση σοβαρής σωματικής ή ψυχικής βλάβης σε μέλη της ομάδας (το κάνουν μόνιμος)
Σκόπιμη επιβολή συνθηκών ζωής με στόχο το φυσικό αφανισμό, ολικό ή μερικό, μελών της ομάδας (το κάνουν ήδη)
Επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση γεννήσεων εντός της ομάδας (το κανουν ήδη )
Δια της βίας μεταφορά ανήλικων μελών της ομάδας σε κάποια άλλη." (το κάνουν ήδη βλεπε ορδές δήθεν μεταναστών).Και σε όλα τα βιβλία τους γράφουν ότι πρέπει να εξαφανίσουν το λευκό γένος και επειδή δεν μπορουν να κάνουν γενοκτονίες όπως τον παλιο κάλο καιρό μεσώ κομμουνισμού και πόλεμους που αποδεκάτισαν τα 2/3 του ευρωπαϊκού γνησιου γενους της Ευρώπης ανεξάρτητου χωράς , αυτη την φορά θα εξαφανίσουν όσους έχουν απομείνει με τις αιμομιξίες, και αυτός ειναι ο λόγος που κουβαλούν ορδές λαθρο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications