Ελεύθερος μετά την δίκη του ο «δράκος» των Ιωαννίνων! Είχε επιτεθεί σε τουλάχιστον 18 γυναίκες

Ελεύθερος κυκλοφορεί και πάλι στους δρόμους ο «δράκος» των Ιωαννίνων, ο οποίος πριν από τρία χρόνια είχε σπείρει τον απόλυτο τρόμο σε τουλάχιστον 18 γυναίκες, στις οποίες είχε επιτεθεί προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Ο 28χρονος Έλληνας κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 5,5 ετών. Ωστόσο, το δικαστήριο της Πρέβεζας του αναγνώρισε ελαφρυντικά και έδωσε ανασταλτικό χαρακτήρα στην έφεση, με αποτέλεσμα να αφεθεί ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να δίνει το παρών στο αστυνομικό τμήμα μια φορά το μήνα. Όπως ήταν επόμενο, αυτό δεν άρεσε στα θύματά του που παραβρέθηκαν στην δίκη και κατέθεσαν εναντίον του.

Ο νεαρός εντόπιζε τα θύματά του στους δρόμους της πόλης όπου περπατούσαν βραδινές ώρες, τις ακολουθούσε μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών τους και εκεί εξαπέλυε τις επιθέσεις του προσπαθώντας να ασελγήσει πάνω τους. Ένα από τα θύματα ήταν μία ανήλικη μαθήτρια, ενώ μία γυναίκα κατήγγειλε ότι αποπειράθηκε να την βιάσει.

Μετά από πολλές καταγγελίες, ο 25χρονος –τότε- σάτυρος συνελήφθη από την Ασφάλεια και την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. Ιωαννίνων στις 9 Οκτωβρίου του 2017. Μάλιστα, αναγνωρίστηκε άμεσα από 14 κοπέλες, ενώ άλλες τέσσερις κατέθεσαν σε βάρος αργότερα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications