Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους η Δούρου για την φωτία στο Μάτι το παράξενο θα ηταν το αντίθετο

Ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής η πρώην περιφερειάρχης Αττικής και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, έπειτα από τη 12ωρη απολογία της ενώπιον των ανακριτικών αρχών για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής.

Η κ. Δούρου προσήλθε στις 10.30 το πρωί ενώπιον του ανακριτή της υπόθεσης, Θανάση Μαρνέρη, προκειμένου να απολογηθεί για πλημμεληματικού βαθμού κατηγορίες που της έχουν αποδοδοθεί, υπό την ιδιότητα της επικεφαλής της Περιφέρειας, για όσα προηγήθηκαν και ακολούθησαν την φωτιά της 23ης Ιουλίου 2018 στην Ανατολική Αττική

Μετά την εξαντλητική απολογητική διαδικασία που ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν ελεύθερη την κ. Δούρου

Από την έγκυρη αριστερή πηγή koutipandoras.gr γεμάτο μισθωμένα άναρχο-troll και στην οποία ένας ελληνόφωνος αριστερό-κομμουνιστής σημιτικής ράτσας απο την Λέσβο που παριστάνει τον αρθρογράφο εκεί εμφανίζεται σε τουλάχιστον άλλες 5-6 έγκυρες πήγες τους, μεταξύ των οποίων στο δηθεν ρωσικό και "ανεξάρτητο" sputniknews.gr , στην Ιουδαίο-άναρχο-κομμουνιστική katiousa.gr και στις αριστερές documento.gr altsantiri.gr left.gr..

Και δεν ειναι ο μόνος που εμφανίζεται σε 5-6 έγκυρες πήγες τους, και που διαβαζουν οι Νεοέλληνες τους ίδιους και τους ίδιους ελληνόφωνους νομίζοντας ότι διαβάζουν διαφορετικές σελίδες, ενώ ειναι η ίδια σπείρα που έχει 40-50 ελληνόφωνους και δεκάδες έγκυρες πήγες που βάζουν ακριβώς τα ίδια δηλαδή ελεγχόμενες ειδήσεις της ημέρας και μαρξιστική ιουδαική προπαγάνδα και ψευτικη ιστορία αυτό τίποτα άλλο.

Ενδεικτικά ένα άναρχο-troll που γράφει και για ερπετά (!)τα αφεντικά του εννοεί οι τους δημιουργούς του? αυτά τα χρήσιμα αναίσθητα γκοιμ με ζωώδες πνεύματα τα δημιούργησε ο Γιαχβέ για να υπηρετούν την εκλεκτή φυλή του, και αυτό ακριβώς κάνουν, οχι μονο υποστηρίζουν ιουδαϊκά κόμματα αλλα κάνουν και οι ίδιοι μαρξιστική προπαγάνδα και λένε ψέματα επι πάντως και προσπαθούν να εξαπατήσουν και με σχόλια τους πάντες, αρκεί που τα αμόλησαν από τα ξερονήσια :

9676 σχόλια το άναρχο-troll προφανώς δεν κανει καμια άλλη δουλειά έκτος απο το να σχολιάσει για κακούς φασίστες :

Πάλι καλα που οι μάζες έχουν πέσει στο επίπεδο τους και δεν εχουν ιδέα περί τίνος πρόκειται και νομίζουν ότι ειναι άπλα ιδεολογία .. Ενώ όλοι αυτοί ειναι η κατάρα της ανθρωπότητας με την ίδια την παρουσία τους στην κοινωνία ...

Πρόχειρο γράφημα για το τι έγινε απο τοτε που τα αμόλησαν απο τα ξερονήσια μαζι με τα αφεντικά τους:

Σημειώσεις : Περιττό να πούμε ότι έκαναν τις γυναίκες σχεδόν π@ρνες και εκφύλισαν τις σχέσεις μέσα σε 20 χρονιά λόγο οτι ανήκουν σε σημιτικές φυλές και βλέπουν ως αντικείμενα τις γυναίκες, εκεί που λέει γνώση εκτός ότι έχουν πτυχία και ειναι στόκοι οι περισσότεροι με δείκτη νοημοσύνης στα όρια και αν δεν είχαν κάνει τα σχολεία μαρξιστικά 1 στους 100 θα είχε κάποιου είδους πτυχίο, ανέβηκε λίγο το πνευματικό επίπεδο με το ίντερνετ αλλα ξανα έπεσε απότομα, αφού από το 2016-2017 έφεραν τον σκοταδισμό του μεσαίωνα και στο ίντερνετ, βάζοντας χέρι σε google facebook να προωθεί δίκες τους σελίδες αποχαύνωσης, και να εξαφανίζει ανεξάρτητες πήγες. Δεν κανει εντύπωση σε κανέναν που όλες οι έγκυρες πήγες στην πρώτη θέση ειναι αριστερές? και όσοι λένε μα η Νέα Δημοκρατία ειναι δεξιό κόμμα να τους θυμίσουμε ότι όλοι αυτοί ειναι ίδια σπείρα και το ίδρυσαν το 1974 μαζί με το ΠΑΣΟΚ αφού το κεφάλι του φιδιού ειναι αριστεροί κομμουνιστές και η ίδια η δημοκρατία ειναι ιουδαϊκό δημιούργημα και οχι ελληνικό όπως νομίζουν οι μάζες γιαυτό κόπτονται για την δημοκρατία ..

Οχι τώρα δηλαδη μετα το 1974 αλλα και η Αθηναϊκή δημοκρατία επίσης ιουδαϊκή ηταν από κάποιο ελληνόφωνο Κλεισθένη και αμέσως άρχισε πολέμους σε πόλεις κράτη στο ελλαδικό χώρο, οι "ναζιστες" Σπαρτιατες νίκησαν τους προδότες δημοκράτες και εκφυλισμένους Αθηναίους και μόλις έχασαν την Δημοκρατία τους ονομαζουν "Τριάκοντα Τύραννοι" κλασικά όσοι δεν ειναι δημοκράτες ειναι οι κακοί, και αυτές οι πληροφορίες ειναι διαθέσιμες απο τον καθένα και όμως μεγαλη μερίδα του πληθυσμού πάσχει απο έλλειψη νοημοσύνης αφου ειναι ανίκανοι να συνδυάσουν τα διαθέσιμα στοιχεία.. τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα οταν ειναι έτσι λόγο φυλής πολλοι Νεοέλληνες μιγάδες της μεσογείου που δεν ανήκουν στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος ούτε καν εκφυλισμένοι, ούτε στους αρχαίους "Έλληνες" αυτούς που νομίζουν αυτοί, πχ οι αρχαίοι Σπαρτιάτες δεν ηταν έτσι όπως τους δείχνουν στην γνωστή ταινία και σας έμαθαν στα σχολεία.. Για δείτε τους λεγόμενους κομμουνιστές αριστέρους όλοι τους ειναι ίδια ράτσα με τους άραβες και εβραιους και λοιπές σημιτικες ράτσες και τους "μετανάστες" τυχαίο? εξαιρούνται οι γυναίκες επειδή τις κανουν αυτοι σαν τα σημιτικά μούτρα τους ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications