Η περίπτωση της  Βολιβίας με  εξωγήινους που σκότωσαν κοπάδι προβάτων

Βαλεντίνα Φλόρες. Φωτογραφία του 2001. Μια συνηθισμένη γυναικά στην Βολιβία που είχε πρόβατα και Λάμα συνάντησε μια οντότητα άγνωστης προέλευσης. Ζούσε στις έρημες ορεινές περιοχές των νοτιοδυτικών ορεινών περιοχών της Βολιβίας, κοντά στην κάποτε ευημερούσα πόλη Ποτόσι, στην φτωχή επαρχία της Οπόκο. Το 1967, η 24χρονη Βαλεντίνα Φλόρες και ο σύζυγός της ζούσαν στην περιοχή κερδίζοντας τα προς το ζην με την εκτροφή προβάτων και Λάμα επίσης δούλευε σε χωράφια.

Αυτοί οι αναλφάβητοι άνθρωποι από την ινδική φυλή Quechua ζούσαν μια ήσυχη ζωή. Ούτε η Βαλεντίνα ούτε ο άντρας της δεν ήξεραν τίποτα για UFO για εξωγήινους, απαγωγές εξωγήινων κτλ, που εκείνα τα χρόνια μόλις είχαν αρχίσει να εμφανίζονται στον τύπο σε όλο τον κόσμο. Η Βαλεντίνα είχε ένα κοπάδι με 64 πρόβατα σε ένα τοπικό λιβάδι δίπλα από ένα λόφο όπου υπήρχε μια πολύ παλιά πέτρινη μάντρα ως μαντρί. Όλα όσα συνέβησαν στη συνέχεια μας ειναι γνωστά από έναν Ισπανό ερευνητή τον J. Benitez, ο οποίος επισκέφθηκε τη Βολιβία το 2001 για να ερευνήσει το περιστατικό και ρώτησε τη Βαλεντίνα για την εμπειρία της.

Η Βαλεντίνα ήταν τότε 59 ετών και εξακολουθούσε να ανησυχεί πολύ για το τι της συνέβη πριν από δύο δεκαετίες. Αυτό το γεγονός, χωρίς αμφιβολία την τρόμαζε , άφησε τα πρόβατα κοντά στο μαντρί αργά το βράδυ, αλλά όταν επέστρεψε την άλλη μέρα σοκαρίστηκε όταν δεν βρήκε τα πρόβατα της, ενοχλημένη, η γυναίκα πήγε να ψάξει τα πρόβατα, ακολουθώντας τα ίχνη τους. Τα ίχνη των προβάτων οδηγούσαν σε ένα παλιό φράχτη και όταν τον πλησίασε είδε κάτι περίεργο στο φράχτη - ήταν σαν νήματα από υλικό παρόμοιο με τους ιστούς αράχνης με ένα μεγάλο "θόλο" στο έδαφος.

Όταν πλησίασε, μέσα σε αυτόν τον «θόλο» είδε νεκρά τα πρόβατα της. Τα πρόβατα ήταν αναμφίβολα νεκρά, καθώς οι ιστοί ειχαν τυλιχθεί γύρω τους. Όλα τα πρόβατά της ήταν μέσα σε αυτό το "κουκούλι". Και παρατήρησε ότι ανάμεσα στα πτώματα των προβάτων, ήταν ένα πλάσμα και κρατούσε ένα αρνί που ηταν ακόμα ζωντανό και έκανε κάτι σε αυτό με τη βοήθεια ενός ακατανόητου "σωλήνα" με ένα αιχμηρό άγκιστρο στην άκρη. Δίπλα στο πλάσμα ήταν κατι σαν τσάντα γεμάτη με διάφορα εσωτερικά όργανα που είχαν αφαιρεθεί από τα πρόβατα.

Σοκαρισμένη από αυτό που είδε, με μεγάλη δυσκολία ήταν σε θέση να σκέφτει καθαρά . "Ένας κοντός άντρας, όπως ένα παιδί, είχε ανάμεσα στα πόδια του ένα πρόβατο.Ήμουν σε πανικό, αυτός ο μικρός άντρας σκότωσε όλα τα ζώα μου!"

Αυτό το πλάσμα είχε ύψος πάνω από ένα μέτρο και έμοιαζε με άνθρωπο, στην συνεχεία συνειδητοποίησε ότι ήταν κάτι άλλο. Περιέγραψε ότι το πλάσμα ήταν ντυμένο με στολή "που μοιάζει με δύτες" . Στο μπροστινό μέρος της στολής του πλάσματος υπήρχαν κόκκινοι ιμάντες που συνδέονταν με ένα μεγάλο σακίδιο στην πλάτη του. Στο κεφάλι φορούσε ένα στρογγυλεμένο κράνος, που από πάνω είχε κάτι που έμοιαζε με έλικα. Παρά το γεγονός ότι το πρόσωπο του πλάσματος ηταν καλυμμένο με κάτι ημιδιαφανές σαν νάιλον,μπόρεσε να δει το πρόσωπο του το περιγράφει : "Είχε πολύ λευκό δέρμα, ξανθά μαλλιά, μπλε μάτια "

Τελικά συνειδητοποιώντας ότι όλα τα πρόβατά της είχαν σκοτωθεί έγινε έξαλλη. Πλησίασε τον «θόλο» και άρχισε να μαζεύει πέτρες από το έδαφος και να τις ρίχνει στο "δολοφόνο". Αυτό προφανώς αιφνιδίασε τον εξωγήινο, καθώς είδε ένα μορφασμό φόβου στο πρόσωπό του. Στη συνέχεια, ο εξωγήινος πήδηξε σε κάποιο είδος συσκευής, που υπήρχε κοντά του, πιέζει κάτι και αμέσως ο «θόλος» του ιστού συρρικνώθηκε και τραβήχτηκε σε αυτήν τη συσκευή. Όταν ο ιστός εξαφανίστηκε, είδε έναν άλλον εξωγήινο στο φράκτη, ακριβώς όπως το πρώτο.

Ήταν στο πίσω μέρος του φράχτη, το δεύτερο πλάσμα έξω από το φράχτη κάθισε σε κάποιου είδος μηχανισμού που έμοιαζε με καρέκλα. Στη συνέχεια, η "καρέκλα" σηκώθηκε στο αέρα και πέταξε, αφήνοντας τον πρώτο πλάσμα στο φράκτη. Εκείνη τη στιγμή, η Βαλεντίνα θυμωμένη σταμάτησε να ρίχνει πέτρες και μπήκε μέσα στο φράχτη με τη σαφή πρόθεση να κτυπήσει το πλάσμα με την μαγκούρα της.

Όταν βλέπει την γυναίκα να πλησιάζει, ο εξωγήινος άρχισε να μιλάει σε μια ακατανόητη γλώσσα για αυτήν . "Μου μίλησε, αλλά δεν κατάλαβα, δεν ήταν σε ισπανική γλωσσά. Φαινόταν αναστατωμένος όσο και εγώ, αλλά σκότωσε τα ζώα μου ένα προς ένα, Έχασα το μυαλό μου!"

Η Βαλεντίνα σε έξαλλη κατάσταση τον χτύπησε με το μπαστούνι της στο κεφάλι και του προκάλεσε πληγή. Αλλά τότε το ίδιο το πλάσμα χτύπησε τη Βαλεντίνα με το "ραβδί" που είχε κάτι σαν αυχμηρό αγκίστρι στην άκρη του. Και της προκάλεσε μια πληγή στο χέρι και στο στήθος της. Η Βαλεντίνα δεν φοβήθηκε και πάλι χτύπησε τον εξωγήινο. Μετά από αυτό έτρεξε στο λόφο. Εκεί κάθισε σε μια άλλη συσκευή που μοιάζει με καρέκλα και πέταξε ακριβώς όπως είχε πετάξει ο σύντροφός του λίγο πιο πριν.

Η Βαλεντίνα έτρεξε στο σπίτι και το είπε στον άντρα της, οπού κάλεσε τις αρχές και έστειλαν μερικά άτομα του στρατού στην περιοχή να ερευνήσουν τι είχε συμβεί. Βρήκαν τα πτώματα των προβάτων και τα συγκέντρωσαν για να τα μελετήσουν. Βρήκαν επίσης σταγόνες αίματος στο έδαφος απο την πληγή του εξωγήινου και πήραν δείγματα για ανάλυση.

Διαπιστώθηκε ότι τα πρόβατα δεν είχαν σκοτωθεί άπλα αλλά αφαιρέθηκαν μεμονωμένα όργανα. Επίσης ότι το μεγαλύτερο μέρος του αίματος των προβάτων είχε αφαιρεθεί. Η Βαλεντίνα με τον άντρα εγκατέλειψαν σύντομα αυτό το μέρος και μετακόμισαν νότια της Βολιβίας. Ακόμα και μετά από πολλά χρόνια, η Βαλεντίνα ήταν ακόμα πολύ θυμωμένη με αυτά τα πλάσματα, επειδή έχασε όλα τα πρόβατα της και η οικογένειά της έφτασε στο χείλος της καταστροφής. Της έμεινε μόνο το κοπάδι απο λάμα.Άλλοι ντόπιοι αγρότες έκαναν παράπονα στις αρχές, ότι πριν από αυτό το περιστατικό είχαν δει και αυτοί περίεργους «ανθρώπους» κοντά στα πρόβατα τους και επίσης βρήκαν περίεργα ακρωτηριασμένα πρόβατα.

Από την περιοχή της βόρειας Αμερικής υπάρχουν πολλές αναφορές από εκείνη την εποχή, προφανώς για κάποιο λόγο ήθελαν όργανα και αίμα από πρόβατα, κάποια φυλή εξωγήινων χωρίς να πειράζουν ανθρώπους.©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications