«Εγκληματική Οργάνωση» η ηγεσία και βουλευτές της Χρυσής Αυγής γέλανε και οι πέτρες

Η ηγεσία και οι βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή οδηγούνται στις φυλακές με ποινές που ξεκινούν από τα πέντε και φτάνουν έως τα δεκαπέντε χρόνια.

Το προβλεπόμενο πλαίσιο ποινής για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση προβλέπει από 5 έως 10 χρόνια κάθειρξη. Αν αναγνωριστεί ελαφρυντικό τότε το πλαίσιο ποινής κυμαίνεται από 1 έως 5 έτη. Η ποινή για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, είναι από 5 έως 15 χρόνια κάθειρξη. Αν αναγνωριστούν ελαφρυντικά τότε το πλαίσιο ποινής αρχίζει από τα 2 έτη και φτάνει τα 8 έτη.

Από τον αριθμό των κατηγορουμένων που κρίθηκαν ένοχοι, με βάση τη σημερινή ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, εξαρτάται και ο αριθμός των συνεδριάσεων που θα απαιτηθούν μέχρι την ημέρα που θα πέσει η αυλαία της πρωτόδικης δίκης. Σε κάθε περίπτωση το δικαστήριο πρόκειται να συνεδριάζει ως αργά το απόγευμα ή και το βράδυ αν αυτό κρίνεται αναγκαίο για να ολοκληρωθεί κάθε σκέλος της απόφασης.

Μετά την απόφαση επί της ενοχής, το λόγο λαμβάνουν οι συνήγοροι υπεράσπισης των καταδικασθέντων για την αναγνώριση ελαφρυντικών από τα οποία θα εξαρτηθεί και εάν θα μείνουν εκτός ή εντός φυλακής.

Σε κανένα από τα στάδια αυτά της απόφασης, δεν έχουν δικαίωμα λόγου οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής.Αντίθετα, η υπεράσπιση έχει τη δυνατότητα να δευτερολογήσει, μετά την εισαγγελική πρόταση επί των ελαφρυντικών.

Μετά τη «μάχη» των ελαφρυντικών, το δικαστήριο θα ανακοινώσει τις ποινές, αφού προηγουμένως η εισαγγελέας υποβάλλει την πρότασή της και πάρει το λόγο η υπεράσπιση, ζητώντας, κατά το συνήθως συμβαίνον, το ελάχιστο προβλεπόμενο όριο αυτών. Στη συνέχεια το δικαστήριο προχωρά στη συγχώνευση των ποινών.

Σε εκείνο ακριβώς το δικονομικό στάδιο ξεκινά η προσπάθεια των κατηγορουμένων, διά των συνηγόρων τους για την αναστολή ή όχι εκτέλεσης της ποινής, κάτι που μπορεί να τους επιτρέψει να γλυτώσουν τη φυλακή και να αφεθούν ελεύθεροι με ή χωρίς όρους. Το λόγο λαμβάνει πρώτη η Εισαγγελέας η οποία θα εισηγηθεί αν θα πρέπει να δοθεί και σε ποιους κατηγορούμενους αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Στην περίπτωση που κάποιος ή κάποιοι εκ των κατηγορουμένων δεν είναι παρόντες στο εδώλιο, κατά την απαγγελία της ποινής, τότε το δικαστήριο θα διατάξει την εκτέλεση της απόφασής του.Σύμφωνα με το νέο Ποινικό Κώδικα, το δικαστήριο δεν μπορεί να επιβάλει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων στους καταδικασθέντες, καθώς καταργήθηκε ως παρεπόμενη ποινή. Από pronews

Οι πέτρες γελάνε με τον ηλίθιο λαό στην πλειοψηφία του... Το να βλεπεις από την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ 2014-2015 αληθινές εγκληματικές οργανώσεις άναρχο-κομμουνιστών, και μετα να βλέπεις ορδες κοιμισμένων που οχι μονο να ειναι εκτός τόπου και χρόνου, αλλα και να λένε τα ίδια με αυτούς δεν ειναι και ότι καλύτερο,και να πατάνε και like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους ως αξιόπιστες πήγες ενώ ειναι γεμάτες ψέματα και ύβρεις προς την ίδια την λογική και τον άνθρωπό, και να ψηφίζουν τα κόμματα τους ..

Ενδεικτικά:Επικίνδυνες οργανώσεις που σχετίζονται με σατανιστές και antifa και οχι μονο δεν ειναι Εγκληματική Οργάνωση αλλα δεν παραβιάζουν τους κανονισμούς του facebook:

Μην ανησυχείτε όμως για πλάκα ειναι εκεί 25.055 ελληνόφωνοι, όπως για πλάκα σας βάζουν μάσκες, για πλάκα κουβαλούν ορδές και έχουν σπείρει την παρακμή παντού από το 2010 εδω μπορει να ειναι και οι σατανιστές δολοφονοί της Αρετής Ζαχαροπούλου που δολοφονησαν το 2019...Σε μια αλλη αναρχό-μασονική σέλιδα facebook έβαζαν δήμοσια για επιθέσεις σε άτομα και γραφεία της Χ.Α και βιαιοπραγίες,σε μια άλλη με την ονομασία αναρχοζουζουνια είχαν βάλει εικόνα με τον Μπάφομετ (!) και αυτά τα βλέπεις απο την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ αλλα εγκληματική οργάνωση ειναι η Χ,Α αυτά μονο σε μασονικη κόσμο γίνονται και ορδες ηλιθιων που διαβαζουν δεκάδες σελίδες τους ως έγκυρες πήγες και δεν ξέρουν ούτε τα αυτονόητα, στο κόλπο ηταν και πολλοι που παριστάνουν τους πατριώτες στο ίντερνετ .

Έτσι τους βρήκες στο ίντερνετ, και μετα έβλεπες εναν εντελώς ηλίθιο λαό οχι μονο να ψηφίζει τα κόμματα τους και να υποστηρίζει δεκάδες μαρξιστικές έγκυρες πήγες τους τύπου "Μηχανή του Χρόνου" 700.000 like (!), αλλα να λέει τα ίδια με αυτούς , και ξαφνικά το 2018 κατάλαβες ότι πολλοί Νεοέλληνες δεν ειναι θύματα αλλα συνεργοί, κατα βάθος ειναι σαν αυτούς που υποστηρίζουν! δογματικά αγρίμια αδίσταχτοι υλιστές υποκριτές εκμεταλλευτές και ψεύτες..Η γαλήνη θα έρθει στην Γη αν εξαφανιστούν πρώτα τα αγρίμια που ταΐζουν το κτήνος και ειναι και οι ίδιοι οχι απλά υπηρέτες του κακου αλλα ορισμος του κάκου στην κοινωνία με την ίδια την παρουσία τους, και έχουν ρίξει και τους υπολοίπους στο κατώτερο βάρβαρο επίπεδο τους , και στο τέλος δεν βλέπουν τίποτα ολοι ομαδικά επειδή έχουν συνηθίσει να ζουν με βάρβαρους, ούτε στην συμπεριφορά τους ούτε στο ίντερνετ..

Δογματικοί ηλίθιοι Νεοέλληνες γκοιμ δουλοι των ιουδαιων ειναι τοσο κατώτεροι που περιμένουν σωτηρία από ιουδαϊκά κόμματα από το 1974 που ξανα πήραν την εξουσία, και που δεν εχουν ιδέα καν απο αληθινή ιστορία αφού όλα δογματικά τα βλέπουν το 70% στο Ελλαδιστάν γιαυτό δεν έμαθαν τίποτα με το ιντερνετ, και τους λένε οτι οι άλλοι ηταν κακοί ναζι φασίστες και έμείς οι "επαναστατές" ο δημοκρατικός στράτος (που έσφαζε και πετούσε ακόμα και παιδιά σε πηγάδια επειδή ηταν καυκάσιου γένους ίδιο γένος με τους κακούς ναζι ) είμαστε οι κάλοι και όλα μελί γάλα, και νομιζουν ότι οι Ιουδαίο-κομμουνιστές σκότωσαν και στην Ελλάδα δήθεν "ιδεολογικούς αντιπάλους" "κακούς ναζι φασίστες" , τελικά η γενοκτονία του ευρωπαϊκού γενους και το παιδομάζωμα 1940-1950 είχε αποτελέσματα που φαίνονται έως σήμερα, έμειναν πολύ περισσότεροι οι δογματικοί Νεοέλληνες αμφίβολου γένους,άντε να πεις τώρα σε Νεοέλληνα μη ευρωπαίκου γένους ότι 40 σκότωναν όσους άνηκαν στο ευρωπαϊκό λευκό γένος ως ναζι φασίστες και στην Ελλάδα οπως σε όλη την Ευρώπη ακριβώς γιατί ειναι κλάσης ανώτερο απο αλλες φυλές και παλιοτερα το έλεγαν και θεϊκό γένος , οι αληθινοί απόγονοι αρχαιων και μη δογματικοί , και αυτό έφερε την επιστήμη και την τεχνολογία που καρπώνονται σήμερα τα γκοιμ! στο μεσαίωνα θα ηταν ακόμα, αλλα όταν δεν ανήκεις ο ίδιος σε αυτό γένος που να τα καταλάβεις αυτά? ειναι τοσο κατώτεροι που δεν βλέπουν καν ότι οι εγκληματικές οργανώσεις των ιουδαίων κατα κόσμον antifa με ορδές ελληνοφωνων χρήσιμων αγριμίων έχουν σήμα goodnight white pride και πως δεκάδες αγαπημένες τους έγκυρες πήγες πραγματικότητα ειναι ιουδαϊκές και οχι απλα αριστερές, και πολλές ηλιθιότητες που βλέπουν στην τηλεόραση και γελάνε σαν ηλίθιοι όπως το Ελληνοφρένεια καθαρά εβραϊκό εργαλείο αποχαύνωσης της νεολαίας , η αλήθεια ειναι οτι πριν το ίντερνετ δεν ήξερες οτι στην Ελλαδα κουμάντο κάνουν ελληνόφωνοι Ιουδαίοι λόγο του ότι ούτε τηλεόραση έβλεπες πριν ούτε χρόνο να δεις ποιοι καθοδηγούν αυτούς τους χρήσιμους ηλίθιους βουλευτές που δεν καταλάβουν πως βιδώνει μια βίδα, αλλα όλοι έχουν πτυχία και μεταπτυχιακά και οι μάζες τους έβλεπαν ως φωστήρες και να βολέψουν τους συγγενείς τους , να γιατί μας έσφαζαν εμάς του ευρωπαϊκού γένους οχι μονο επειδή βλέπουμε την άκρως ύπουλη φύση τους στα όρια σχιζοφρένειας αλλα και λόγο οτι είμαστε δίκαιοι το ακριβώς αντίθετο απο αυτούς.

Post A Comment:

2 comments

vasiliaείπε...

Ποιος δημιούργησε την Χρυσή Αυγή?? Να και βεβαια οι Σιωνιστές Εβραίοι, ΟΛΛΑ τα μελη, Εβραίοι, ατόφιοι!Γιατι την Εξαφανησαν?? Διοτι οι Εβραιοι απεφασησαν να την αντικαταστησουν με τον Βελοπουλο!Τιποτε περισοτερο! Και τωρα τους στελνουν στα κάτεργα? Τιπικα αυτο που που παντα κανουν οι Ζ Οι ΣιωνιστεσΖ, οι ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!Τοσο απλο, Ο Βελοπουλος πηρε τα μαθηματα απο τους ΕΒΑΝΓΚΕΛΙΣΤΕΣ,!Εχει 20 χρονια ηταν 36 Εκατομοιρια, οι Εανγκελιστες, σημερα 90 Εκατομοιρια! Οταν μαζευοντε φωναζουν θα πεθανουμε για τοΙσραηλ! Οι ηλιθιοι, διοτι δεν ξερούς ν οτι ο Νετανιαχου, ΣΚΕΦΤΕΤΕ οτι « τους χρειαζομαστε ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩΝΙΣΟΥΜΕ,Οι περισοτεροι ειναι γυναικες, χωρις ενγκεφαλο πλεον!Η τραγωδία επανααμβανετε!

atomείπε...

Ακόμα και το δικό τους "ναζιστικό κόμμα" με το ονομασία N.S.B.M. Εθνικοσοσιαλιστικό Black Meta με τα ίδια σύμβολα που αρχικά ειχαν ιδρύσει στην Γερμανία του 30 για ανακόψουν το κόμμα του Χίτλερ και που απο αυτό είχαν μπει δούρειοι ίπποι στην Χ,Α και αυτό έχουν και στην Ουκρανία ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΕΡ ΧΙΤΛΕΡ ΟΥΤΕ ΤΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ
ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΕΣ ΟΤΙ Η Χ.Α ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑ? ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications