Έφοδος της εγκληματικής οργάνωσης  Ρουβίκωνα στο ιατρείο της Ελένης Γιαμαρέλλου (βίντεο)

Στο «στόχαστρο» της αναρχικής εγκληματικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Νέας Δημοκρατίας ΚΚΕ και λοιπών κομμάτων «Ρουβίκωνας» βρέθηκε το Σάββατο το γραφείο της λοιμωξιολόγου, Ελένης Γιαμαρέλλου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η κ. Γιαμαρέλλου «έχει επιδείξει σθεναρά την ανευθυνότητά της απέναντι στο κοινωνικό σύνολο από τις δηλώσεις της που αφορούσαν στη Θεία Ευχαριστία, μέχρι τις δηλώσεις της για τα ΜΜΜ».

«Τα σημεία και τέρατα που έχουν ειπωθεί από την εν λόγω “επιστήμονα” […], μας βάζουν σε σκέψεις κατά πόσο μπορούμε να εμπιστευόμαστε τους «επιστήμονες» που έχουν αναλάβει την προστασία μας», τονίζεται.

Ακόμη, στη σχετική ανακοίνωση, τα μέλη του Ρουβίκωνα επισημαίνουν μεταξύ άλλων πως: «Η κυρία Γιαμαρέλλου ωστόσο δε σταμάτησε μόνο στις δηλώσεις για την πίστη και την επιστήμη. Προσπάθησε να βάλει κάτω από το χαλάκι και την αισχρή διαχείριση σε ότι αφορά τις μετακινήσεις των πολιτών που στοιβάζονται καθημερινά σαν τις σαρδέλες στα ΜΜΜ προκειμένου να πάνε στις δουλειές τους. Ακολουθώντας την κυβερνητική γραμμή για “επίρριψη ευθυνών στους πολίτες” τόνισε on air ότι “μοιράστηκαν οι επιβάτες, πάντα οι ανάγκες δε θα φτάνουν. Αν μπορείς περπάτα, πήγαινε και με τα πόδια, γύρισε και με τα πόδια, είναι μια καλή άσκηση αυτή”».

Οι «αναρχικοί» εγκληματικής οργάνωσης ανησυχούν μήπως οι Χριστιανοί κολλήσουν κορωνοϊό κι εξαπλωθεί η πανδημία? κλασική τακτική να εμφανίζονται ως φωστήρες, μονο στην Ελλαδα μετα το 1974 αριστερές εγκληματικές οργανώσεις οχι μονο δρουν ανενόχλητες αλλα πληρώνονται απο τους φόρους σας!

Και θα τους βρείτε εδώ στην άλλη δικτυακή εγκληματική οργάνωση που κάνει ακριβώς το ίδιο, τυχαίο που και αυτοί ειναι αριστεροί κομμουνιστές? οποιος λέει κάτι που ενοχλεί το βγάζει fake news και θεωρίες συνωμοσίας,από πότε η ταμπέλα "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι συνώνυμο του fake news? ως "θεωρίες συνωμοσίας" ορίζονται αυτα που δεν πρέπει να ξέρει ο όχλος , ώστε να ελέγχεται πλήρως νοητικά και να διαβάζει μονο δικά τους ΜΜΕ,αυτά μονο σε μασονικό κόσμο γίνονται όταν έχεις και τον κατάλληλο λαό (γκοιμ), δολοφόνησαν τον Κένεντι και μετά ότι πληροφορίες που έβγαιναν στο φως απο μη δικά τους ΜΜΕ, ότι αυτοί τον δολοφόνησαν τα βάφτισαν θεωρίες συνωμοσίας, και από τότε το καθιέρωσαν, επίσης αλλες μασονικές ταμπέλες ειναι το ναζι, νεοναζί φασίστες ρατσισμός «ομοφοβικός» κτλ κτλ, από 2016 έχει ανάβει να εξαφανίσει ανεξάρτητες πήγες με κάθε τρόπο από το ίντερνετ με απευθείας εντολές σε google facebook , επίσης συκοφαντεί τους πάντες ακόμη και γιατρούς που δεν ακολουθούν στην ψευδό-επιστήμη τους:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications