Δικηγόρος Χ.Παππά: «Δεν υπάρχει ποινή για φυγόποινο αλλά για αυτόν που τον υποθάλπει»

Ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά μίλησε για την εξαφάνιση του πελάτη του, που έχει καταδικαστεί για συμμετοχή σε «εγκληματική οργάνωση».

«Δεν υπάρχει ποινή για φυγόποινο, αλλά για αυτόν που τον υποθάλπει» τόνισε αρχικά ο συνήγορος του Χρήστου Παππά, Περικλής Σταυριανάκης, μιλώντας για «συνειδητή επιλογή» του Παππά να φυγοδικήσει.

«Δεν ξέρω αν παρακολουθείτο, πιστεύω ότι η ΕΛ.ΑΣ. ό,τι έκανε το έκανε πολύ διακριτικά» εκτίμησε στη συνέχεια.

«Δεν έχω γνώση που βρίσκεται ο κ. Παππάς. Ειλικρινώς δεν ξέρω που είναι, το λέω στα ίσα. Το Σαββατοκύριακο δεν είχα επαφή (…) Εκείνο το οποίο αποφασίστηκε, αποφασίστηκε μετά την έκδοση της απόφασης στις 7 Οκτωβρίου. Μετά τις 7 Οκτωβρίου δεν είχα επαφή» δήλωσε ο Περικλής Σταυριανάκης.

«Είχε συζητηθεί ως ενδεχόμενο δεν ξέραμε την απόφαση νωρίτερα. Του είπα τι σημαίνει να φύγεις, τι κίνδυνους έχεις. Αυτή η δίκη είχε μία ιδιαιτερότητα κράτησε 5,5 χρόνια, συν περίπου 19 μήνες πριν, και αναμένεται για να καθαρογραφθεί η απόφαση και να επαναπροσδιοριστεί το Εφετείο, δεν θα κρατήσει λιγότερο από το χρόνο κι αν η επόμενη απόφαση του Εφετείου κρατήσει 3,5 με 4 χρόνια αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε δρόμο μπροστά μας γύρω στα 4,5 χρόνια. Σε αυτό το χρονικό διάστημα αν κρατηθεί εξαιτίας της μακράς δίκης θα έχει εκτίσει την ποινή του» πρόσθεσε ο δικηγόρος του .

----

Στο μεταξύ σε όσες σελίδες βάζουν ότι άφορα την Χ.Α εμφανίζονται μισθωμένα άναρχο-troll ακόμα και αν δεν ειναι δίκες τους έγκυρες πήγες και που σχολιάζουν το μαύρο άσπρο για να εξαπατήσουν ακόμη και με σχόλια τους πάντες λέγοντας και ψέματα, (μονο εδω δεν κανει την εμφάνιση του κανένα σημιτικό απόβρασμα της κοινωνίας επειδή έχεις αλλεργία στους μοχθηρούς μισάνθρωπους που το παίζουν "άνθρωποι" και που τους ξεχωρίζεις ακόμα και το υποκριτικό ύφος που γράφουν, τα έχεις σουτάρει ήδη από το 2016 τα περισσότερα άναρχο-troll μονο στην ιδέα οτι αυτα τα σιχάματα που η θέση τους ειναι στα ξερονήσια υπάρχουν στην κοινωνία και εκφυλίζουν τα πάντα καταλαβαινεις αμέσως γιατί έγινε έτσι ο κόσμος )

Ίδια ιστορία που βλέπεις 5 χρονιά στο ίντερνετ, έβαζαν μέχρι και εικόνες σε ομάδες facebook από ταινίες προπαγάνδας ως αληθινές και γράφοντας από κάτω και μια ψεύτικη ιστορία για "κακούς ναζι Γερμανούς" και ότι δήθεν έσφαζαν "αθώους πολίτες", ενώ εκτελούσαν άναρχο-κομμουνιστές πράκτορες προδότες των ιουδαίων και των Βρετανών συμφωνα με την θανατική καταδίκη της εποχής στα 5 μετρά, και ενώ δεν υπάρχει πουθενά καμιά ανεξάρτητη πηγή για "κακούς ναζι στην Ελλάδα" που δηθεν σκοτωναν αθώους πολίτες "χιλιαδες Έλληνες", ούτε καν σε εφημερίδες της εποχής, αντίθετα υπάρχουν για θηριωδίες άναρχο-κομμουνιστών που έσφαζαν ως δαίμονες τύπου ιερά εξέταση όσους άνηκαν στο Ευρωπαϊκό γένος, ως φασίστες! λεπτομέρειες αυτα για Νεοέλληνες

Και έκαναν μέχρι και παιδομάζωμα και επειδή δεν χωρούσαν όλα στα Γκουλάγκ της Φρειδερίκης πολλά απο αυτα βρεθηκαν σε πηγάδια, 70-80 χρονιά μετά: Οι ναζι σκότωσαν χιλιαδες Έλληνες(!) οι κομμουνιστές απόγονοι Μογγόλων και Αράβων τύπου τζιχαντιστές της εποχής έγιναν "αθώοι Έλληνες",σαν λες ότι στην Συριά οι ISIS (Made in Israel ) ειναι πατριώτες και φασίστες όσοι υποστηρίζουν τον Ασαντ ! στο δε Δίστομο εκτός οτι έσφαξαν ως τέρατα Γερμανούς χωρις λόγο και αίτια οι μισοί κάτοικοι του χωρίου αν οχι όλοι ήσαν άναρχο-κομμουνιστες, για τον απλο λόγο οτι δεν ηταν καν απόγονοι αρχαίων ούτε ειχαν σχέση με το ευρωπαϊκό γένος, αφού στην περιοχή δεν μιλούσαν καν ελληνικά το μεσαίωνα και είχε κατοικηθεί απο Τούρκους και Σλάβους γράφουν τα ιστορικά αρχεία..

Έτσι περασαν 5 χρονιά από το 2015, και έβλεπες και αληθινές εγκληματικές οργανώσεις τύπου ISIS antifa να κάνουν επιθέσεις και σε γραφεία και σε άτομα της Χ.Α και να τα βαζουν και δημοσια σε άναρχο-μαρξιστικές σελίδες στο facebook και να καυχιούνται, (καμια παραβίαση σχετικά με εγκληματικές οργανώσεις στο facebook ούτε στην φερόμενη ελληνική αστυνομία) , απο την άλλη έβλεπες ορδές νεοελλήνων να διαβαζουν καθε μέρα μαρξιστές σελίδες γεμάτες σοβαροφάνες μαρξιστικά κείμενα απο ελληνόφωνους και ψεύτικη ιστορία, ως έγκυρες πήγες και να ειναι εκτός πραγματικότητας! δηλαδή πρέπει ναι είσαι δογματικός με την Χ.Α για να δεις τα αυτονόητα? ώσπου το 2017 είπες κατι δεν πάει καλα με τον ελληνόφωνοι πληθυσμό στην πλειοψηφία του γιατί τα βλεπεις εσύ και οχι αυτοι ενώ εχουν ίντερνετ?, δεν μπορεί να ειναι απόγονοι αρχαιων αυτοι οι άξεστοι δογματικοί γραικύλοι.

Και δεν έχουν καμιά αίσθηση του δίκαιου και λενε τα ίδια με τους ελληνόφωνους σχετικά με την Χ.Α(και οχι μονο ) που κυνηγούν οι ίδιοι, αφού αυτό έβλεπες απο την αρχή που μπήκες στο ίντερνετ χωρις να είχες ασχοληθεί με κόμματα πότε, και να διαβαζουν δεκάδες ιουδαϊκές σελίδες για Ελληνικές, τελικά σχεδόν αμέσως διαπιστωθεί οτι στην Ελλαδα πολλοι ειναι άπλα ελληνόφωνοι δεν ανήκουν στο Ευρωπαϊκό γνήσιο γένος ούτε καν εκφυλισμένοι ,ο ίδιος ο τρόπος που σκεφτονται και λειτουργούν ειναι σημιτικός, ενώ πολλοι εξ αυτών ειναι αγρίμια το παίζουν σοβαροί με καθοπρεπισμούς πτυχία και τόνους υποκρισίας, επίσης οι μάζες δεν έχουν καμιά αίσθηση του γένους ενώ στην Ελλαδα επικρατεί ένας αχταρμάς απο διαφορετικές φυλές, (κακό του κεφαλιού τους ειδικά οι γυναίκες, αφού δεν ξέρουν ότι αυτοί που πάνε και μετα κλαίγονται ειναι έτσι επειδή ειναι η φυλή τους έτσι),και έχουν ρίξει στο επίπεδο τους και ολους τους άλλους , και αυτός ειναι και ο λόγος που δεν μπορουν να καταλάβουν οτι το 40 δεν σκοτωναν δηθεν ιδεολογικούς αντιπάλους οι λεγόμενοι κομμουνιστες/ISIS αλλα το ευρωπαϊκό γένος! κάπου εδώ λες οκ! δεδομένου οτι ακομα και όσοι ανήκουν στο Ευρωπαϊκό γένος εχουν πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων και ελληνόφωνων δεν υπάρχει σωτηρία...

Και γνωρίζοντας τι θηριωδίες έκαναν ιστορικά και λένε τα ακριβώς αντίθετα ξέρεις εκ των προτέρων οτι ακόμα ειναι αρχή, και ήδη έχουν εκφυλιστεί τα πάντα ακόμα και την ίδια την λογική, αλλιώς δεν έκαναν αυτές οι γελοιότητες με τις μάσκες , ευτυχώς που πρόλαβες τουλάχιστον και έζησες "ευτυχισμένες μέρες" και που δεν θα γεννηθείς σε αυτή την νοητική κόλαση στην Γη,και που στους περισσότερους έχουν κάνει τέτοια πλύση εγκεφάλου που τους αρέσει κιόλας..μέχρι να έρθει το επόμενο reset στο πλανήτη όσοι γεννιούνται εδώ η ξανα γεννιούνται θα βιώσουν ένα είδος κόλασης για τουλάχιστον 1000 χρονιά,πολλοι εξ αυτών άπλα θα πληρώσουν τις αμαρτία που διέπραξαν στην προηγούμενη ζωή τους, και αυτά δεν εχουν καμια χριστιανική χροιά όπως θα νομίζουν πολλοι χριστιανοί, γιαυτό λένε για "Εποχή της Αμαρτίας" οι ελληνόφωνοι μεταξύ τους σε άναρχο-μασονικές σελίδες facebook όσο ο κοιμισμένος όχλος διαβάζει δεκάδες έγκυρες πήγες τους και ειναι εκτός πραγματικότητας, εμείς δεν διαβάζουμε αυτα που λενε σε έγκυρες πήγες τους και απευθύνονται σε γκοιμ ουτε καν μπαίνεις σε αυτές τις μαρξιστικές έγκυρες πήγες , αλλα τι λενε μεταξύ τους επειδή τους ξεφεύγουν αυτά που λένε σε μασονικές λέσχες, δεν ειναι απίστευτο που οι μάζες εχουν ίντερνετ πριν απο σένα και δεν ξέρουν τίποτα? ούτε καν αληθινή ιστορία ξέρει το 99.99% (!) αν και ειναι μόλις 70-80 χρονια πριν και νομίζουν ότι οι "κακοί" ηταν οι ναζι της Γερμανίας(!) που να τους πεις και το μυστικιστικό κομμάτι της υπόθεσης δηλαδή ! αυτοί δεν καταλαβαίνουν ούτε τα αυτονόητα άντε να τους πεις τωρα οτι το 1945 κέρδισαν τα "ερπετά" το γνήσιο ανθρωπινό γένος! το οποίο δεν εχει καν προέλευση από αυτό το πλανήτη αλλα ήρθε εδώ από άλλου ουγκ ουγκ!!! θεωριες συνομωσιας ουγκ! (ερπετά = αόριστος όρος που άφορα μια άκρως μοχθηρή φυλη εξωγήινων που στα αρχαία κείμενα περιγραφονται ως δαίμονες, και ειναι οι εχθροί της ανθρωπότητας δηλαδή του γνησίου ανθρωπίνου γένους, γιατί μερικές φυλές στην Γη ειναι δικιά τους δημιουργία για να κατακτήσουν την Γη εκ των έσω και οχι έτσι όπως βλέπουν σε ταινίες), αυτά τα λέμε δημοσια γιατί έτσι και αλλιως οι μάζες εχουν πέσει σε τοσο κατώτερο επίπεδο νοητικά που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, στους περισσότερους δεν φτάνει καν η νοημοσύνη τους να καταλάβουν τι γίνεται, επειδή δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος και ειναι πολύ κατώτερες φυλές (κατώτεροι πνευματικά νοητικά), το ξέρουν και τα ερπετά αυτό γιαυτό γελάνε και καυχιούνται με τα "έργα τους" και που οι μαζες διαβαζουν δεκάδες δίκες τους ιστοσελίδες ως "έγκυρες" και "σοβαρές πήγες", το πολύ πολύ να κάνουν καμια μείωση απήχησης στο facebook ως συνήθως οι δημοκράτες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications