Tο χάπι του Βιασμού πως μερικές ουσίες επηρεάζουν στην συμπεριφορά

Η Τζούλι Κρόου ήρθε στη Ζάκυνθο για διακοπές το περασμένο καλοκαίρι. Έπεσε θύμα βιασμού και έκτοτε η ζωή της έγινε εφιάλτης. Στις 4 Νοεμβρίου, οι γονείς της την βρήκαν νεκρή.

Όλα συνέβησαν στις 18 Αυγούστου, όταν η βρετανίδα τουρίστρια διασκέδαζε σε κλαμπ του νησιού με τις φίλες της. Ένας άνδρας που της συστήθηκε ως Κρις από την Σουηδία της έδωσε κάτι να πιει. Την επόμενη μέρα, ξύπνησε με μελανιές και αίμα στο κρεβάτι της. Δεν θυμόταν τίποτα, είχε όμως κακό προαίσθημα. Όταν συνήλθε, ήταν πεπεισμένη ότι την είχαν κακοποιήσει με χάπι βιασμού.

«Ως χάπια βιασμού εννοούμε, στην ελληνική αγορά, ναρκωτικές ή υπνωτικές ουσίες που κυκλοφορούν με ειδική συνταγή γιατρού. Την πρώτη θέση, καταλαμβάνει μια ναρκωτική ουσία που ονομάζεται GHΒ και είναι πολύ διαδεδομένη στο δυτικό κόσμο» αναφέρει ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης στην κάμερα του Star.

Το συνηθέστερο ναρκωτικό του βιασμού, το «ρούφι» ή «ύπνος» ή «βούλπε» είναι ένα ισχυρότατο ηρεμιστικό, που χορηγείται για βραχύ χρονικό διάστημα στη θεραπεία της έντονης αϋπνίας. Κυκλοφορεί στην αγορά με την ονομασία Hipnosedon ή Vulpegal και – επίσημα τουλάχιστον - χορηγείται μόνο με συνταγή γιατρού.

Η επιστημονική του ονομασία είναι φθοριονιτραζεπάμη. Πέραν της χρήσης της στην αϋπνία, η φθοριονιτραζεπάμη αποτελεί συχνό αντικείμενο κατάχρησης και εξάρτησης, συχνά σε συνδυασμό με ηρωίνη (για να μειώσει τα σταρητικά), κοκαΐνη ή κρακ (και στις δύο περιπτώσεις για να περιορίσει το ανεξέλεγκτο «ανέβασμα», γι’ αυτό άλλωστε συχνά αποκαλείται και «αλεξίπτωτο»).

Το ισχυρό αυτό κατασταλτικό, όπως ισχύει άλλωστε και με όλα τα ηρεμιστικά, γίνεται ακόμα ισχυρότερο αν συνδυαστεί με αλκοόλ (ένα άλλο ισχυρό κατασταλτικό του κεντρικού νευρικού μας συστήματος) – τόσο ισχυρό που εκμηδενίζει την αντίσταση, αλλά και τη μνήμη μας. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνος καθώς μπορεί να προκαλέσει καταστολή της αναπνοής, ιδίως αν κάποιος έχει ήδη αναπνευστικά προβλήματα.

Η δράση του φαρμάκου ξεκινά 15-30 λεπτά μετά τη λήψη του. Η αίσθηση που αποκομίζει κανείς από τη χρήση του φαρμάκου είναι μια κατάσταση σαν μέθη, χωρίς hangover την επόμενη ημέρα, που ακολουθείται από μια έντονη υπνηλία. Για έναν τρίτο παρατηρητή, αυτός που έχει πάρει φθοριονιτραζεπάμη μοιάζει πιωμένος, τα μάτια του είναι κόκκινα, και συχνά τραυλίζει σαν μεθυσμένος.

Κάποιες φορές παρατηρείται μια περίεργη άρση των αναστολών: το θύμα συμπεριφέρεται λίγο «έξαλλα», χωρίς όμως στην πραγματικότητα να έχει κανέναν συνειδητό έλεγχο της συμπεριφοράς του. Επίσης, πολύ συχνά δεν είναι δυνατό να θυμηθούμε τίποτε από όσα μας συνέβησαν όσο βρισκόμασταν υπό την επίδραση του φαρμάκου (προδρομική αμνησία). Όταν πια περάσει η επίδραση του φαρμάκου, περίπου 8 ώρες μετά τη λήψη του, η μνήμη μας επανέρχεται στη φυσιολογική της ικανότητα να καταγράφει γεγονότα.

Η φλουνιτραζεπάμη ενισχύει τη δράση του νευροδιαβιβαστή GABA στους υποδοχείς GABA Α του εγκεφάλου , ένας μηχανισμός κοινός με άλλες βενζοδιαζεπίνες όπως η κλοναζεπάμη, η διαζεπάμη και η λοραζεπάμη . Η φλουνιτραζεπάμη απορροφάται μετά τη λήψη από το στόμα σε 30-90 λεπτά . Η φλουνιτραζεπάμη μεταβολίζεται από το συκώτι σε 7-αμινοφλονιτραζεπάμη (κύριος μεταβολίτης) και επίσης σε δεμεθυλ-φλουνιτραζεπάμη και 3-υδροξυφλουνιτραζεπάμη (δευτερεύοντες μεταβολίτες). Η επίδραση της φλουνιτραζεπάμης μπορεί να διαρκέσει έως και 12 ώρες.

Σε απαγωγές ανθρώπων από εξωγήινους συμβαίνει το ίδιο δεν θυμούνται τίποτα συνήθως αναρωτήθηκε πότε κάνεις γιατί οι ελληνόφωνοι χλευάζουν θέματα με εξωγήινους? :

Προ ετών ένας ελληνόφωνος συμμορίτης της γνωστής ράτσας (για εμας γνωστής, γιατί στην μάζα ειναι εντελώς άγνωστη δεν εχει καν την έννοια του γένους και νομίζει οτι ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι), χλεύαζε επειδή έχουν λερωμένη την φιδοφωλιά τους (5 χρονιά τους έχεις ψυχολογήσει χωρίς πτυχία ψυχολόγου μεσώ ίντερνετ πως ενεργούν εκτός οτι ειναι μη φυσιολογικοί, εξάλλου η περίεργη συμπεριφορά τους αρχικά στο ίντερνετ τους πρόδωσε, μετά ανακάλυψες τι είχαν κάνει ιστορικά), χλεύαζε επειδή είχαμε βάλει ένα post ότι η γνωστή πανούκλα που αποδεκάτισε το ευρωπαϊκό γένος ήσαν βιολογικός πόλεμος, και πως έφτιαξαν αυτοί που δεν έχουν ούτε μια εφεύρεση ιστορικά βιολογικό όπλο? με την βοήθεια του θεού στην κυριολεξία!

Επειδή κάποιοι νομιζουν ότι ζουν στο παράδεισο και όλοι φροντίζουν για το κάλο τους, έχοντας και άγνοια και από πρόσφατη αληθινή ιστορία, είδατε πόσο πολύ φροντίζουν για το κάλο σας? ψεύτικη ιστορια σας διδάσκουν από τα σχολεία, τα ναρκωτικά εμφανίστηκαν τα τελευταία 100-150 χρονιά ως φάρμακα αρχικά, το πόλεμο του Οπίου τον έχετε ακουστά? μετα το 1970 αρχισαν να εμφανίζονται και στην κοινωνία καθαρά ως ναρκωτικά, την ίδια εποχή 1950 εισηχθεί το μασονικό σύστημα εκπαίδευσης για να εχει το κάθε γκοιμ πτυχίο και να νομίζει ότι ειναι έξυπνο, την ίδια εποχή άρχισε και η κάθοδος και εκφυλισμός των πάντων και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, την ίδια εποχή το 1950 αρχισαν και τα εμβόλια μαζικά στις μάζες... Όλα αυτά πάντα ΔΗΘΕΝ για το κάλο της ανθρωπότητας! οι συμμορίτες που βάζουν εικόνες με δαίμονες θέλουν το κάλο σας? η μήπως ειναι και αυτά θεωρίες συνωμοσίας? το ίντερνετ προφανώς οι πολλοι το έχουν για να διαβάζουν έγκυρες πήγε τους μονο και διάφορους Νεοέλληνες! .

Επειδή υπάρχει χάος των λαών, δηλαδή ένας αχταρμάς από διαφορετικές φυλές, πρέπει να τσεκάρεις άτομα ίδιου γένους, άπλα το ένα να ειναι μεγάλης ηλικίας 40+ και το άλλο μικρό 20-25 χρόνων, σε μερικά θέματα που δεν αλλάζουν και ειναι έμφυτα και χαρακτηριστικά του γένους όταν ανήκεις στο ίδιο γένος τα ξέρεις αυτά, τα αποτελέσματα ήσαν τραγικά υπάρχει μεγάλη απόκλιση προς το χειρότερο στο νεώτερο άτομο και ο νοών νοείτω,δεν ειναι μονο η πλύση εγκεφάλου απο ΜΜΕ και έγκυρες πήγες.. Και για να μην βγουν διάφοροι έξυπνοι δεν ειναι ότι σου αλλάζουν τον χαρακτήρα εντελώς, πόσο δε όταν ο χαρακτήρας νους δεν ειναι το αποτέλεσμα του εγκεφάλου (όπως διδάσκουν τον όχλο οι καθεστωτικοί ψυχολόγοι και ψευδό-επιστήμονες που αναπαράγουν τις ηλιθιότητες που τους δίδαξαν ) αλλα συνδέεται με αυτόν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που μια τηλεόραση παίρνει το σήμα και το μετατρέπει σε εικόνα ήχο, αυτό που γίνεται ειναι το ίδιο πράγμα που γίνεται όταν δεν υπάρχει καλή επικοινωνία στο ηλεκτρονικό κύκλωμα ή υπολειτουργούν μερικά στοιχειά.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications