Τα  πλοκάμια του «θηρίου»   απλώνονται αφού υπάρχει γόνιμο έδαφος   (vid)

Την ώρα που τα μέτρα για την ψευτοπανδημία όλο και γίνονται αυστηρότερα ενώ τα τεστ λαμβάνουν χώρα με μανιώδεις ρυθμούς ούτως ώστε να βρεθούν “κρούσματα” (τα οποία στις πιο πολλές περιπτώσεις στην πραγματικότητα μπορεί να μην είναι ούτε καν φορείς), λαμβάνουν χώρα όλο και μαζικοτερα εμπρησμοί σε παραμεθόριες περιοχές.

Όλα τα’χει η Μαριορή, ο φερετζές της έλειπε κυριολεκτικά…

Παράλληλα, ο πόλεμος χωρίς επιχειρήματα εντείνεται εναντίον όχι μόνο των γονέων που δεν δέχονται το φίμωτρο αλλά και από τους επίσημους φορείς προς κάθε επιστήμονα που καταρρίπτει το αφήγημα των κατακτητών μας.

Αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση της Ελληνικής πνευμονολογικής εταιρείας η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέχεται πως το ότι η μάσκα πρέπει να επιβληθεί είναι απλά η προσωπική τους άποψη.

Μας γράφει δηλαδή πως για τη γενικευμένη χρήση μάσκας με σκοπό την καταπολέμηση μιας πανδημίας “δεν υπάρχουν ξεκάθαρα δεδομένα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα” και “δεν υπάρχει απόλυτη επιστημονική τεκμηρίωση”

Το 2014 σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους έβλεπες να λένε εντελώς παράλογα πράγματα και να εξαπατούν τους πάντες , από ιστορία δε, έχουν αλλάξει τα πάντα υπέρ τους, και παράδοξος όλες αυτές οι έγκυρες πήγες ειναι στην πρώτη θέση, οι ηλιθιότητες τους φαινόντουσαν φυσιολογικές για τους περισσότερους, από το 2014 έως σήμερα ανακάλυψες πράγματα και θαύματα μονο μεσώ ίντερνετ, (η αρχή έγινε απο την αφύσικη συμπεριφορά ελληνόφωνων άναρχο-κομμουνιστών) , και ακριβώς το αντίθετο έγινε στον ελληνόφωνο πληθυσμό, οχι μονο υιοθετεί ηλιθιότητες που δεν έχουν λογική καν και παίρνει το μέρος τους, και δεν εχει ιδέα ούτε για τα αυτονόητα αφού υιοθετεί ηλιθιότητες, αλλα κατα ένα μαγικό τρόπο μεγάλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού όλα αυτά τα χρονιά μετακινήθηκε απο ανεξάρτητες πήγες (που πολλές δεν υπάρχουν καν σήμερα) σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους,ούτε την ύπουλη συμπεριφορά ελληνόφωνων δεν βλέπουν που γράφουν ψέματα με καθοπρεπισμους και ευγένειες για το παιξουν κάλοι ...

Είναι σαν να υποστηρίζουν το κακό , υποστηρίζουν τον δαίμονα αλλα περιμένουν σωτηρία από κάποιον άγγελο που δεν τον υποστηρίζει κανένας , και υιοθετούσαν πράγματα που μονο σχιζοφρενείς θα έλεγαν, αλλα επειδή δεν τους αφορούσε άμεσα τα έβλεπαν φυσιολογικά ! πχ να λένε ψεύτικη ιστορία και ορδές να την υιοθετούν ως δεδομένη και να νομιζουν ότι οι "κακοί" ηταν οι άλλοι και οχι αυτοί, ενώ η αληθινή ιστορια που δεν φρόντισαν να μάθουν δείχνει οτι οι κακοί και τότε και σήμερα ειναι οι ίδιοι και τους υποστηρίζουν.. Δεν τους έφτασε που από 2010 έχουν καταστρέψει τα πάντα και εχουν φέρει την παρακμή παντού συνέχισαν να τους υποστηρίζουν. Και οχι μονο τα κόμματα τους αλλα και όλες τις έγκυρες πήγες τους που ειναι στην πρώτη θέση, αυτό δείχνει ότι μεγαλη μερίδα του πληθυσμού έχει σοβαρό πρόβλημά αντίληψης και νοημοσύνης .

Και αφού τώρα πια άρχισαν να έχουν άμεσες επιπτώσεις και στην ζωή τους καθημερινά με μάσκες , βλέπουν τον παραλογισμό, ενώ τόσα χρονιά που τους υποστήριζαν ηταν όλα φυσιολογικά? κάποιος είχε πει πριν 80-100 χρονιά :

Είναι τρομοκράτες εξαπατούν εκμεταλλευτές υποδουλώνουν καταστρέφουν, υπεύθυνοι για τον ηθικό ξεπεσμό της κοινωνίας , ειναι μια σατανική λατρεία... Γνωρίζοντας αυτά και τι είχαν κάνει ιστορικά ενώ στον όχλο έχουν μάθει τα ακριβώς αντίθετα, μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι οι μάζες δεν έχουν δει τίποτα ακόμα εφόσον θα κανουν όλο και χειρότερα όσο μεγάλη μερίδα του πληθυσμού τους υποστηρίζει και φυσικά δεν εχει ιδέα για την αληθινή φύση τους δεν απομάκρυναν τον όχλο τυχαία από ανεξάρτητες πήγες ούτε τον έκαναν να βλέπει το φαίνεστε και να ειναι υλιστής, όπως μια γνωστη όταν τα έλεγες το 2016 περί τίνος πρόκειται έλεγε τα δικά της και οτι εσύ είσαι ο κακός και οχι αυτοί, και πριν 3-4 μήνες που την εβαλαν να φοράει μάσκα έστειλε μήνυμα ζητώντας συγνώμη και οτι είχες δίκαιο, την να την κάνω την συγνώμη? ακριβώς έτσι λειτουργούν πολλοί Νεοέλληνες όταν τα λέγαμε μέσα από αυτή την σελίδα μας γύρισαν την πλάτη οι περισσότεροι, είμαστε οι κακοί φασίστες ναζι λες και είχες κανένα όφελος να προσπαθείς να κάνεις τις μάζες να ξυπνήσουν μονο κακός θα γίνεις στους περισσότερους οπως και έγινε .

Υποστηρίζεις μαντάμ και μεσιες μασονικές σελίδες στο ίντερνετ τόσα χρονιά, αναπαραγάγεις τα ψέματα τους ως δεδομένα, ψηφίζεις τα κόμματα τους επίσης επί χρονιά, και περιμένεις να κατεβεί ο κάλος Θελούλης να σε σώσει όταν έχεις επιλέξει τον δρόμο του δαίμονα? τι θα πεις ότι σε εξαπάτησαν και οτι είσαι θύμα? δεν αλλάζει κάτι! αν δεν μπορεις έσυ να ξεχωρισεις το κάκο από το κάλο, πάντα στο κακο θα πηγαίνεις άφου το κάκο εξαπατά, σαν κατι γυναίκες που πάνε πάντα με αδίσταχτους και μοχθηρούς αλλα μετα κατηγορούν τους πάντες οτι ειναι όλοι ιδιοι, ενώ οι ίδιες ούτε καν κοιτούν τους κάλους (!)όταν μια γυναικά κάνει παιδιά με δαίμονες τι θα βγάλει αγγελούδια? μονοί τους λένε ότι το φίδι εξαπάτησε την Εύα και έσπειρε το κακό, και για όσους δεν το έπιασαν το κακό εξαπλωθεί επειδή αυτα τα δίποδα φίδια εξαπατούν γυναικες και γεννούν επίσης δίποδα φίδια (ΥΓ: λες αυτούς τους ορούς δαίμονας κτλ γιατι έτσι ξέρουν το κακό οι μάζες).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications