Που πάνε τα χιλιάδες παιδιά που χάνονται κάθε χρόνο??

Η 25η Μαΐου καθιερώθηκε σαν η Παγκόσμια Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών (International Missing Children’s Day), για να ευαισθητοποιήσει το κοινό σχετικά το παγκόσμιο πρόβλημα της εξαφάνισης παιδιών και παράλληλα να επισημάνει στους γονείς τα μέτρα που πρέπει να λάβουν για την προστασία τους.

Καθιερώθηκε πρώτα ως Εθνική Ημέρα Εξαφανισμένων Παιδιών στις ΗΠΑ, με απόφαση του Αμερικανού προέδρου Ρόναλντ Ρίγκαν το 1983 και με την πάροδο του χρόνου διεθνοποιήθηκε. Η επιλογή της 25ης Μαΐου σχετίζεται με την ημερομηνία εξαφάνισης το 1979 του εξάχρονου ‘Εταν Πατζ, η περίπτωση του οποίου συντάραξε την Αμερική.

Ιστορικό της εξαφάνισης
Ο Έταν Πατζ εξαφανίστηκε στις 25 Μαΐου 1979, από τη στάση σχολικού λεωφορείου στη γειτονιά Σόχο του Μανχάταν.
Η εξαφάνιση του συνέβαλε στο να αλλάξει η νομοθεσία για τα αγνοούμενα παιδιά και να μπουν σε εφαρμογή νέες μέθοδοι εντοπισμού. Ο Πατζ ήταν από τα πρώτα παιδιά που συμμετείχαν στην καμπάνια “φωτογραφία αγνοούμενου σε χαρτόκουτο γάλακτος” στις αρχές της δεκαετίας του 1980.

Η υπόθεση άνοιξε εκ νέου το 2010 από το γραφείο του νομαρχιακού εισαγγελέα του Μανχάταν.
Λίγο καιρό αργότερα εμφανίστηκε κάποιος Πέντρο Χερνάντεζ και ομολόγησε την απαγωγή και δολοφονία του αγοριού. Η δίκη του ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2015 και ολοκληρώθηκε τον Φεβρουαρίου 2017. Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 25 ετών.

Επειδή λοιπόν είχε γίνει θέμα αυτή η εξαφάνιση (απο τις χιλιάδες), εγώ στην θέση τον "ερπετών" θα έλεγα στα ΜΜΕ να σταματήσουν να βαζουν για εξαφανίσεις παιδιών, θα έβρισκα και έναν άστεγο πχ η ενα ρεμάλι της κοινωνίας τι πιο εύκολο γεμάτη η κοινωνία, θα του έλεγα να πει ότι αυτός σκότωσε τον παιδί για να βγαλουν τον σκασμό δίνοντας του και ψυχοφάρμακα να μην νιώθει τίποτα , και με εναν δικηγόρο δικό σου να τον ρίξει στα μαλάκα μετά απο τόσα χρονιά άπλα θα τον έβαζαν φυλακή τσάμπα φαΐ θα είχε.

Αυτό φαίνεται θεωρίες συνωμοσίας για τους πολλούς , αλλα εχει γίνει και στην Ελλάδα δηλαδή να εμφανίζουν άλλους ως θύτες σε διάφορες υποθέσεις ώστε να καλύψουν τον αληθινό ένοχο όταν ειναι δικό τους, το ότι οι πολλοι δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται λόγο μειωμένης αντίληψης και νοημοσύνης φυσικό και επόμενο ειναι να λένε ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας! και εδώ ακριβώς έρχονται οι ελληνόφωνοι ώστε να να δώσουν ένα πάτημα στους ηλίθιους γιατί δεν ειναι ακριβώς ηλίθιοι αλλα ύπουλοι και μοχθηροί, για να λένε τα πάντα θεωρίες συνωμοσίας αντί να παραδεχθούν ότι ειναι κατώτεροι που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, με άπλα λογία επειδή αυτοί ειναι κατώτεροι και δεν καταλαβαίνουν τίποτα τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας(!) οποιος πάει να βρει τους λεγάμενους Ρομά και τους πει κάτι που δεν θα ξέρουν αυτό ακριβώς θα πουν θεωρίες συνωμοσίας δεν θα πουν δεν ξέρω...

Το 2018 έγινε ένα περιστατικό με γύφτους που "ενοχλήθηκαν" με ένα drone και συνειδητοποίησες πόσο αδίσταχτοι ειναι, φυσικά όταν σας πουλάνε καρπουζιά δεν βλέπετε τον αληθινό χαρακτήρα τους, αλλα συνειδητοποίησες και κάτι άλλο, ότι ειναι συγγενική φυλη με τους λεγόμενους κομμουνιστές, έχουν παρόμοιο μοχθηρό χαρακτήρα, για αυτό τους υποστηρίζουν, για δες κάτι συμπτώσεις, φαίνεται πως Εβραίοι κομμουνιστες γύφτοι έχουν κοινή καταγωγή . Το ότι οι μάζες θεωρούν όλους αυτούς φυσιολογικους ανθρώπους και τους έχουν συνηθίσει δεν σημαίνει ότι ειναι φυσιολογικοί.Λογικό και επόμενο ειναι να κάνουν την κοινωνία μπάχαλο αν τους δόσεις ίσα δικαιώματα πόσο δε να τους δόσεις εξουσία . Από εδω αρχίζουν ολα τα προβλήματα,έχουν φτάσει στο σημείο ειδικά οι γυναίκες να μην αναγνωρίζουν τους μοχθηρούς και να αναπαράγουν την μοχθηρή ράτσα τους όλοι αυτοί, επίσης άκουσον ακουσον νομιζουν ότι οι λεγόμενοι κομμουνιστες ειναι ιδεολογία. Και όλα αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας για τους πολλούς οχι γιατι δεν υφίσταται αλλα επειδή δεν τα αντιλαμβάνονται στο επίπεδο που έχουν πέσει ..

Επιστροφή στο που πάνε τα χιλιάδες παιδιά που χάνονται κάθε χρόνο...Στατιστικά στην Αμερική για το έτος 2019 που δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας αλλα οτι πληροφορία εμφανίζεται για το που καταλήγουν ειναι θεωρίες συνωμοσίας:

Που πάνε τα απαχθείς παιδιά? ότι βγαίνει ειναι θεωρίες συνωμοσίας πάντως! λες και ο κάθε χρήστης παίρνει χιλιαδες ευρώ επιδοτήσεις και κερδίζει απο τα like για να βγαίνει και λέει "θεωρίες συνωμοσίας " για να συκοφαντήσει την "άγια" μασονία και τους εκλεκτούς του Γιαχβέ, ξέρετε σε ποιους ανήκει αυτη η έγκυρη πηγή πιο κάτω όπως πολλές αλλες στην πρώτη θέση?? απο την συμπεριφορά τους και μονο κατάλαβες σε ποιους ανήκει ήδη από το 2016, οι μάζες νομίζουν οτι ειναι φωστήρες που θα τους σώσουν απο τα fake news του ίντερνετ και όταν βάλαμε αληθινή ιστορια που ανατρέπει αυτά που σας έχουν μάθει από τα σχολεια ακομα μας έλεγαν υμνητές των ναζι και έκαναν πόλεμο στην σελίδα μας, ούτε σωστό ελληνικό όνομα δεν έδωσαν σαν λέμε ελληνικά ποπ κορν :

Άσε που πάντα παρουσιάζουν ως τρελό αυτόν που δεν κοιμάται τον ύπνο του δίκαιου! όσοι έχουν πατήσει like εδώ και δεν ειναι αναρχοκομμουνιστές και ελληνόφωνοι, ειναι σαν παραδέχονται ότι ειναι διανοητικά ανάπηροι που θέλουν ειδική σελίδα να τους λέει τι ειναι fake news αφου πάσχουν απο ανίατη ασθένεια στο εγκέφαλο την οξεία χαζομάρα, και ειναι επικίνδυνοι για την κοινωνία, κάλο ειναι να μην ψηφίζουν καν,και ακόμα καλύτερο να πάνε στο Δάφνη απο μονοί τους και να δηλώσουν ότι πάσχουν από έλλειψη νοημοσύνης και αντίληψης κοινός να δηλώσουν ηλίθιοι και επικίνδυνοι για τους άλλους .

Επειδή δεν λενε τίποτα οι έγκυρες πήγες τους για τα χιλιάδες παιδιά που χάνονται καθε χρόνο σημαίνει οτι ειναι θεωρίες συνωμοσίας? θέλετε και τα χειρότερα? το λεγόμενο Χαμόγελο του Παιδιού ξέρετε σε ποιους ανήκει?, ότι εχει το τίτλο μη κυβερνητικές οργανώσεις(ΜΚΟ) κτλ ανήκουν στους εκλεκτούς του Γιαχβέ, κάποια στιγμή πάντως θα κάνουν το παιδομάζωμα νόμιμο οπως νόμιμα κατεβάζουν οτι ενοχλεί από το ίντερνετ δήθεν ως fake news και θεωρίες συνωμοσίας, πριν τα ελληνικά hoaxnes τα εξαφάνιζαν στην ζουλά, μεσώ της αδελφής σελίδας τους facebook γεμάτη ελληνόφωνους 50.000 τον αριθμό που έκλεισαν πρόσφατα (αφού ξεμπέρδεψαν με την Χ.Α)και μετακόμισαν όλοι οι ελληνόφωνοι μαζί με τα τρολλ και τα ψεύτικα προφίλ στα ελληνικά hoaxnes, και που εντόπισες απο την αρχή που μπήκες στον ιντερνέτ το 2014, θεωρίες συνωμοσίας και αυτο! επειδή οι μάζες δεν καταλαβαινουν ούτε βλέπουν τίποτα ακόμη και στο ίντερνετ, αντίθετα ειναι μαζεμένοι σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και τρώνε σανό καθημερινά, τέτοια ηλιθιότητα ούτε στα όνειρα τους:

Οι τελευταίες αναφορες για το θέμα απο έγκυρες πήγες τους ειναι από το μακρινό 2013:

Έκτοτε κάνουν κάτι μικρές αναφορές επιδερμικά ενώ το φαινόμενο συνεχίζεται σε Αμερική-Ευρώπη επι χρονιά, κάνεις αποικισμό σε πλανήτη με τόσα που θα έχουν μαζέψει τόσα χρονιά λέμε τώρα...

Εδώ περνάμε σε αλλα θέματα που οι κοιμισμένες μάζες που διαβαζουν έγκυρες πήγες τύπου Lifo βλέπουν τηλεόραση και οτι ξερουν για το κόσμο ειναι από τα σχολεία δεν μπορούν να συλλάβουν, ξεπερνούν την αντίληψη τους , εδώ δεν καταλαβαινουν τα αυτονόητα οι περισσότεροι θα καταλάβουν τέτοια θέματα? εν πάση περίπτωση μερικές υποθέσεις:
Τα ερπετά θέλουν νεανικό αίμα και Adrenochrome ,ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας! οι ανθρωποθυσίες που γινόντουσαν στο παρελθόν απο διάφορες φυλές ηταν θεωρίες συνωμοσίας? φυσικά και οχι (σημερα οι ίδιες φυλές μπορεί να ειναι ανάμεσα σας)..
Στη δεκαετία του 1950, η αμερικανική μασονική κυβέρνηση 5 χρονιά μετα αφού ξεμπέρδεψε με τους "κακούς Γερμανούς" , αποφάσισε ότι δεν υπήρχε τίποτα κακό να αφήσουμε τους Γρίζους Εξωγήινους (με στενή σχέση με τα ερπετά) να απαγάγουν μερικούς ανθρώπους, ξανα ουγκ ουγκ Εξωγήινοι? αυτό και αν ειναι θεωρίες συνωμοσίας! όσο θεωρίες συνωμοσίας ηταν και το παιδομάζωμα Εν Ελλάδι 1948 – 1949 ουπς!θεωρίες συνωμοσίας ότι απομάκρυναν τον όχλο απο ανεξάρτητες σελίδες με τετοια θέματα με εξωγήινους?, την ίδια εποχη 1950 αρχισαν μαζικοί εμβολιασμοί στις μάζες όλως τυχαίως! σε λίγο θα σας πουν ότι δεν υπάρχουν παιδεραστές ούτε κομμμουνιστές antifa σατανιστές κτλ ειναι θεωρίες συνωμοσίας και αυτά...

Μέχρι το 2400 θα δουν τι εστί βερίκοκο στην Γη (πάλι καλα που έχουν μάθει στις μάζες οτι μια φορά γεννιέσαι),ακόμα δεν έχουν δει τίποτα θα βιώσουν ενα είδος κόλασης και θα τους αρέσει κιόλας, και ακόμα θα νομιζουν ότι οι κακοί ηταν οι "φασίστες" και οι "κακοί ναζι που ήθελαν να κατακτήσουν το κόσμο" ενώ αυτό κάνουν αυτοί, ο έξυπνος: εσύ θα γλυτώσεις νομίζεις? εγώ δεν ξαναγεννηθώ εδώ αφου ανήκω στο γένος που θέλουν να εξαφανίσουν γιαυτό κάνουν αιμομιξίες γκεγκε? που έλεγε και ένα ερπετό στα ελληνικά hoaxnes, αυτή την φράση το "γκεγκε" χρονιά είχες να την ακούσεις την έλεγε κάποιος άλλος καποτε, τώρα ξέρεις γιατί την έλεγε ανήκει και αυτός σε φυλές του Γιαχβέ. Εμείς θα επιστρέψουμε ξανα μετά το 2400 αφού εξαφανιστεί το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου όπως το ξέρετε σήμερα, και ξανα έρθουν ευτυχισμένες μέρες στην Γη, πληροφορίες απο την άλλη όχθη....Paul Joseph Goebbels : Η πίστη κινεί βουνά, αλλά μόνο η γνώση τα κινεί στη σωστή θέση..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications