Ψόφησε ο πατέρας του Μπιλ Γκέιτς και «γκουρού του ελέγχου πληθυσμού» σε ηλικία 94 ετών

Σε ηλικία 94 ετών «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του Μπιλ Γκέιτς, Μπιλ Γκέιτς ο πρεσβύτερος, ο οποίος έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ, όπως έγινε γνωστό την Τρίτη (15/09, τοπική ώρα) Την είδηση ανακοίνωσε την Τρίτη (15/09, τοπική ώρα), η σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς, Μελίντα, με ανάρτησή της στο Twitter.

Η ίδια πρόσθεσε ότι ο ηλικιωμένος Γκέιτς, που έπασχε από Αλτσχάιμερ, «σπάνια έχασε μια μέρα εργασίας σε 20 χρόνια», παρά τη συνταξιοδότησή του και ήταν «πυλώνας της κοινότητας του Σιάτλ για σχεδόν τρία τέταρτα του αιώνα».

Ο Γκέιτς ο πρεσβύτερος διετέλεσε πρόεδρος τόσο του Seattle / King County Bar Association όσο και του Washington State Bar Association. Υπηρέτησε επίσης στα διοικητικά συμβούλια πολλών οργανώσεων στο Pacific Northwest, συμπεριλαμβανομένου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Greater Seattle, King County United Way, αλλά και του Planned Parenthood.

Το Planned Parenthood Federation of America, Inc. (PPFA), ήσ σκέτο Planned Parenthood, ιδρύθηκε το 16 Οκτωβρίου 1916, όταν η Margaret Sanger, η αδερφή της Ethel Byrne και η Fania Mindell άνοιξαν την πρώτη κλινική ελέγχου των γεννήσεων στις ΗΠΑ στο τμήμα Brownsville του δήμου του Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Σκοπός τους είναι να διανέμουν τον έλεγχο των γεννήσεων, τις συμβουλές για τον έλεγχο των γεννήσεων και τις πληροφορίες για τον έλεγχο των γεννήσεων. Επίσης ο οργανισμός παρέχει άμεσα μια ποικιλία υπηρεσιών αναπαραγωγικής υγείας και σ@ξουαλικής εκπαίδευσης- δηλαδή αιμομιξίες .

Ο οργανισμός χρηματοδοτείται από τα ιδρύματα Bill & Melinda Gates Foundation, το Buffett Foundation, το Ford Foundation, τους Cullmans κ.α. καθώς κι από το Turner Foundation, του ιδιοκτήτη του CNN, γνωστού για τις απόψεις του υπέρ της μείωσης πληθυσμού. Μάλιστα λέγεται ότι είναι και ο μυστικός χρηματοδότης του μνημείου Κατευθυντήριοι Λίθοι στην Τζώρτζια των ΗΠΑ, όπου η πρώτη εντολή αναγράφει “Διατηρήστε τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 500.000 ανθρώπους”.

Το 1998, ο πρεσβύτερος Γκέιτς αποσύρθηκε από την PGE, όπου υπηρέτησε για δεκαπέντε χρόνια στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, και μέχρι το θάνατό του ήταν συμπρόεδρος του Ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, τον οποίο ίδρυσαν ο γιος του Μπιλ και η νύφη του.

-------

Ιδιοκτήτη του CNN που στην Ελλαδα την διαβαζουν για ελληνική σελίδα, και βιτρίνα σε πολλά άλλα "ιδρύματα"... Έπασχε από τη νόσο Αλτσχάιμερ? και πέθανε στα 94? περίεργο! φαίνεται δεν έπινε αίμα νεογνών για αναζωογόνηση λόγο Αλτσχάιμερ, πάντως η Ελισάβετ Β που ειναι 94 ετών μια χαρά κρατιέται ακόμα, και επειδή όλοι αυτοί δεν ειναι οι γνήσιοι την γνωστής ράτσας που ειναι πολλοι λιγότεροι, ειναι δευτερεύουσες σημιτικές ράτσες που εμφανίζουν μπροστά, καθώς οι γνήσιοι τετάρτου βαθμού δεν εμφανίζονται πουθενά ως ιδρυτές και ιδιοκτήτες (!)...

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

...να και ενα καλο νεο,ας ελπισουμε γρηγορα να ακολουθησουν και οι υπλοιποι!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications