ΠΑΤΡΑ: Πατρινοί γονείς που αρνήθηκαν να βάλουν τα παιδιά τους στις τάξεις με μάσκες! – BINTEO

Φασισταριά νεοναζί ψεκασμένοι και συνωμοσιολόγοι ειναι όσοι γονείς αρνήθηκαν να βάλουν τα παιδιά τους στις τάξεις με μάσκες στα μυαλά των ελληνόφωνων, μπορεί να μην το γράφουν κάπου σε καμια έγκυρη πηγή τους (κανένα άναρχο-troll μπορεί να δείτε να το γράφει), αλλα έτσι σκέφτονται, 5 χρονιά τώρα τους έχουμε ψυχολογήσει χωρίς πτυχία ψυχολόγου ...

Η Διευθύντρια του 55ου Δημοτικού Σχολείου της Πάτρας ενημερώνει πατέρα δύο παιδιών πως δεν μπορούν να μπουν μέσα στο σχολείο αν τα παιδιά δεν φορούν μάσκες. Ο πατέρας παίρνει τα παιδιά του και φεύγει.

Άλλοι γονείς κατήγγειλαν πως υπήρχε μεγάλος συνωστισμός στις εισόδους των σχολείων οπότε ο κίνδυνος γοια κορονοΙό ήταν ούτως ή άλλως μεγάλος.

Κατά τα άλλα πρωτόγνωρες συνθήκες για εκπαιδευτικούς και μαθητές σήμερα 14 Σεπτεμβρίου, ημέρα που χτύπησε το πρώτο κουδούνι για τη φετινή σχολική χρονιά. Μάσκες, σχολαστικός καθαρισμός χεριών και εξοπλισμού και συχνός αερισμός αιθουσών ηταν τα βασικά κομμάτια που συνθέτουν την εικόνα της νέας σχολικής χρονιάς.

Πρόκειται για τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας μετά και τις συστάσεις των ειδικών στο πλαίσιο του μέτρου για την αποφυγή μετάδοσης του covid – 19, αρκετοί, ωστόσο αρκετοί είναι οι γονείς που αντιδρούν στη χρήση μάσκας από μαθητές.

Στην πλειοψηφία τους πάντως οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία, φορώντας μάσκα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications