14 Σεπτεμβρίου:Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας της Μικράς Ασίας κάποιος «ειδικός» να γραψει ειδικό αφιέρωμα

Η Ημέρα Εθνικής Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το Τουρκικό Κράτος καθιερώθηκε με ομόφωνη απόφαση της Βουλής των Ελλήνων στις 24 Σεπτεμβρίου 1998 και τιμάται κάθε χρόνο στις 14 Σεπτεμβρίου.

Την πρωτοβουλία είχαν τρεις βουλευτές του ΠΑΣΟΚ με μικρασιατική καταγωγή, ο Γιάννης Καψής, ο Γιάννης Διαμαντίδης και ο Γιάννης Χαραλάμπους, οι οποίοι κατέθεσαν τη σχετική πρόταση νόμου στις 12 Μαΐου 1997. Στην εισηγητική έκθεση ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι:

«Η κατάρρευση των ελληνικών δυνάμεων το 1922 στη Μικρά Ασία, οι σφαγές, λεηλασίες και η προσφυγιά που ακολούθησαν, αποτελούν το αποκορύφωμα μιας συστηματικής προσπάθειας εξόντωσης του ελληνικού στοιχείου από τα χώματα της Μικρά Ασίας, που έβαλε τέρμα στην τρισχιλιετή παρουσία του στην πέραν του Αιγαίου Ελλάδα, μια περιοχή όπου αναπτύχθηκε η ωριμότερη φάση του ελληνικού πολιτισμού […] την τερατώδη αυτή γερμανική σύλληψη πρώτοι οι Νεότουρκοι ανέλαβαν να κάνουν πράξη.

Και κοντά στις βάρβαρες ασιατικές μεθόδους του βίαιου εξισλαμισμού, του γενιτσαρισμού και των κατά τακτά διαστήματα φυλετικών εκκαθαρίσεων ήρθε να προστεθεί η τευτονική ψυχρή μεθοδικότητα με τη λειτουργία των περίφημων ταγμάτων εργασίας».

Η Γενοκτονία των Ελλήνων είναι η σκόπιμη και συστηματική εξόντωση, μέχρι το 1923, των ελληνικών πληθυσμών της Ανατολικής Θράκης και της Μικράς Ασίας (κυρίως της Ιωνίας, Καππαδοκίας, Πόντου, Βιθυνίας), αρχής γενομένης με τη Σφαγή του Οικονομείου στις 25 Ιανουαρίου 1913, από τους μηχανισμούς της οθωμανικής κυβέρνησης των εθνικιστών Νεότουρκων και του τουρκικού εθνικιστικού κινήματος του Μουσταφά Κεμάλ. Θεωρείται μια από τις πρώτες σύγχρονες γενοκτονίες. Ταν άνωθεν ειναι τα κλασικά που βάζουν όλοι..

Και αυτά που δεν βάζουν :Αυτός ο "ειδικός" σε τετοια θέματα να γράψει αφιέρωμα για την Γενοκτονίας του ευρωπαϊκού καυκάσιου πληθυσμού της Μικράς Ασίας μονό μην ρίξει πολύ φως και στραβωθούμε, όπως έγραψε για την γενοκτονία των Αρμενίων (επίσης ευρωπαϊκού γένους εκεινη την εποχή) :

Εμείς που είμαστε αμόρφωτοι ούτε το σχολείο δεν έχουμε τελειώσει,(έτσι χλευάζουν τους έξυπνους οι ελληνόφωνοι) έχουμε μια ερωτηση προς τους μορφωμένους ηλίθιους που κάνουν δεδομένα ότι τους μάθουν ακόμη και αν δεν στοιχειώδες λογική :Τι δουλειά έχει ειδικός σε θέματα ενάντια στον αντισημιτισμό, τον αντισιωνισμό και σε θέματα που αφορούν στο Ισραήλ να γραφει για την γενοκτονία των Αρμενίων?

Εμείς ξέρουμε τι δουλειά έχει πάντως αν και "αμόρφωτοι", αν και το γένος που ανήκω δεν χρειάζεται σπουδές και τίτλους μαθαίνει απο μονο του πολύ καλυτερα απο αυτα που διδάσκουν τον όχλο, όμοιος και ξέρουμε σε ποιους ανήκει η εν λόγο σελίδα athensvoice.gr που μπαίνεις και μυρίζει μαρξισμό το pc, σε εσάς δεν μυρίζει τίποτα? θα έχετε συνηθίσει φαίνεται την μαρξιστική πανούκλα, εμείς φοράμε μάσκα κάλου κακού αν ειναι να μπούμε να δούμε τι μαρξιστικά βάζουν, μην μολυνθούμε με μαρξισμό πότε δεν ξέρεις! όπως και στο αδελφάκι της στα ελληνικά hoaxes. Αυτό ότι φοράμε μάσκα όταν μπαίνουμε σε μαρξιστικές σελίδες τους το είχαμε γράψει και πριν 2-3 χρονιά λέτε να πήραν την ιδέα από εδώ και σας επιβάλουν μάσκες? αντέγραψαν μεχρι και το τρόπο που βάζαμε εικόνες (!) αντιγράφουν το γένος που ανήκω (ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος) εδώ και 2000 χρονιά οχι μονο στο τομέα της τεχνολογία που εφηύρε το γένος που ανήκω και που δεν είχαν δει ούτε στα όνειρα τους , ο κόσμος έχει την εντύπωση ότι ειναι έξυπνοι αλλα τα πράγματα δεν ειναι ακριβώς έτσι, η αλήθεια ειναι ότι ο κόσμος ειναι ηλίθιος στην πλειοψηφία του, και το πνευματικό και νοητικό επίπεδο του ειναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα γιαυτό και διαβάζει έγκυρες πήγες τους... ΥΓ προς ελληνόφωνος: εγώ δηλώνω ιστορικός ειδικός σε θέματα που αφορουν το καυκάσιο ευρωπαϊκό γένος και δεν δίνω το δικαίωμα να γράφουν ελληνόφωνοι και Νεοέλληνες για γένος που δεν ανήκουν, ευχαριστώ! (πάλι θα κάνουν μηδαμινή απήχηση στο facebook οι δημοκράτες ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications