Στα €242.000 η λεία από την έκρηξη των ΑΤΜ μέσα σε σούπερ μάρκετ (video)

Στα 242.000 ευρώ ανέρχεται η λεία των δραστών που ανατίναξαν τρία ΑΤΜ σε σούπερ μάρκετ σε εμπορικό κέντρο στην Περιβόλα σήμερα τα ξημερώματα.

Η Αστυνομία ερευνά την περιοχή της Πάτρας για τους δράστες της επίθεσης με εκρηκτικά σε τρία ΑΤΜ εντός μεγάλου σούπερ μάρκετ στην Περιβόλα τα ξημερώματα. Γύρω στις 04.30 πέντε πάνοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλλαν στο κατάστημα και παρέμειναν για περίπου 8 λεπτά, ενώ οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχαν κι άλλοι, εκτός του καταστήματος.

Σύμφωνα με το tempo24.news, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι άνδρες της Αστυνομίας, σε συνδυασμό με τον τρόπο δράσης των οπλισμένων με καλάσνικοφ κουκουλοφόρων, φέρεται να πρόκειται για χτύπημα με… άρωμα τρομοκρατίας.

Αρχικά έσπασαν τις εξωτερικές πόρτες και κινήθηκαν προς το σημείο όπου βρίσκονταν τα ΑΤΜ. Με εκρηκτική ύλη τα ανατίναξαν και τα τρία και αφαίρεσαν άγνωστο προς το παρόν χρηματικό ποσό. Λίγο πριν εισέλθουν στο κατάστημα έγιναν αντιληπτοί από οδηγό φορτηγού που βρισκόταν στο πάρκινγκ του μεγάλου συγκροτήματος των υπεραγορών, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.

Γύρω στις 55.000 ευρώ ανέρχεται η αξία των χαρτονομισμάτων που βρέθηκαν στο χώρο είτε διασκορπίστηκαν, είτε χρωματίστηκαν από την έκρηξη.

Μέχρι τις πρωινές ώρες οι Αρχές αναζητούσαν τους δράστες σε Περιβόλα, Εγλυκάδα και άλλες όμορες περιοχές, μήπως εντοπιστεί εγκαταλελειμμένο το ασημί όχημα με το οποίο διέφυγαν από το σούπερ μάρκετ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications