Δημοσκόπηση GPO: 17 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ - Αν ειναι αληθινή υπάρχει μεγάλο πρόβλημα νοημοσύνης

Ανεπηρέαστο είναι το μεγάλο όπως φαίνεται για άλλη μία φορά προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως καταγράφεται στην νέα δημοσκόπηση της GPO. Στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει ποσοστό 39,5% έναντι 22,5% του ΣΥΡΙΖΑ, διατηρώντας δηλαδή προβάδισμα 17 ποσοστιαίων μονάδων.

Τρίτο κόμμα είναι το Κίνημα Αλλαγής με ποσοστό 7%, στην τέταρτη θέση βρίσκεται το ΚΚΕ με ποσοστό 5,2% και ακολουθούν Ελληνική Λύση στο 3,5% και το ΜεΡΑ25 στο 2,5%.

Όσον αφορά τα ελληνοτουρκικά και στο ερώτημα πόσο πιθανό θεωρείτε το ενδεχόμενο σοβαρού επεισοδίου με την Τουρκία το προσεχές διάστημα, το 63,7% απαντά «πολύ και αρκετά» με το 34,5% να απαντά «λίγο και καθόλου».

Παράλληλα οι πολίτες κρίνουν σε ποσοστό 52,3% ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι καταλληλότερος για πρωθυπουργός ενώ ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει ποσοστό 26,2%.

Το 69,8% τάσσεται υπέρ της επιδίωξης έναρξης διαλόγου με την Τουρκία για αποκλιμάκωση της έντασης ενώ μοιρασμένες είναι οι απαντήσεις στο ερώτημα αν η Ελλάδα πρέπει να κάνει χρήση στρατιωτικών μέσων για να αντιμετωπίσει την συνεχιζόμενη τουρκική προκλητικότητα (49,2% απαντά «ναι και μάλλον ναι» και 47,1% απαντά «όχι και μάλλον όχι»).

Για την "πανδημία του κορονοϊού" , τέλος, και για τους χειρισμούς της κυβέρνησης, το 52,1% τους κρίνει θετικά και μάλλον θετικά ενώ το 44,1% τους κρίνει αρνητικά και μάλλον αρνητικά.

H αληθινή 100% Δημοσκόπηση δείχνει τα άνωθεν... Όσοι διαβαζουν αυτές τις έγκυρες πήγες να μην θεωρούν τον εαυτό τους απόγονο αρχαίων γιατί προφανώς έχουν "σημιτική λογική", οι δυο μαλιστα ειναι καθαρά Ιουδαίο-μαρξιστικές.

Με ενα μικρό ελαφρυντικό: όλες έχουν τρελή προώθηση σε facebook και google που ότι και να πατήσεις στην αναζήτηση βγάζει δίκες τους στην πρώτη θέση, μέχρι σελίδες facebook τύπου gulag tours βγαίνουν λες και ειναι ιστοσελίδες, παρεμπιπτόντως έχουν απο 20.000 ελληνόφωνους άναρχο-μαρξιστές η αλλιως τζιχαντιστές Ευρώπης, έτοιμους για όλα (στα επόμενα χρονιά με τους "μετανάστες" θα αυξηθούν),και παραβιάζουν τους κανονισμούς τους στο facebook σχετικά με εγκληματικές οργανώσεις και επικίνδυνα άτομα. Κάποιος κοιμισμένος Νεοέλληνας είχε σχολιάσει τις προάλλες οτι δεν υπάρχει κομμουνισμός στην Ευρώπη-Ελλάδα, και το προφίλ του ηταν γεμάτο share απο κρυφό-μαρξιστικές ιστοσελίδες (!) και ο ΣΥΡΙΖΑ τι ειναι?, εκτός ότι το facebook ειναι γεμάτο με μαρξιστικές σελίδες που κανουν μεχρι και δημόσια υποκίνηση φυλετικού μίσους στο λευκό γένος, αλλα στα προβατα έμαθαν τα ακριβώς αντίθετα, εν έτη 2020 που έχουν ίντερνετ δεν ξέρουν καν αληθινή ιστορία απίστευτο και όμως αληθινό, επιπλέον αυτό δείχνει πόσο κατώτεροι νοητικά ειναι..(στην φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν εχουν απαντήσει εδώ και 3 μήνες που κανουν δημόσια υποκίνηση φυλετικού μίσους στο γένος που ανήκω, για τον ίδιο λόγο και ιντερνετικό πολεμο σε αυτή την σελίδα απο το 2016 με ρατσιστικά κίνητρα )

Και όσοι λένε ότι αυτά δεν ειναι σωστά μεσώ ίντερνετ και δεν ειναι αυτη η εικόνα των "Ελλήνων", να τους ενημερώσουμε οτι ειναι πολύ χειρωτερη η εικόνα των δήθεν μορφωμένων με πτυχία και πολιτισμένων, αν μιλήσεις με 10 άτομα για άπλα θέματα τα συνηθισμένα όλα καλα, μόλις προχωρήσεις λίγο σε πιο ουσιαστικά θέματα διαπιστώνεις τι ηλιθιότητα επικρατεί. Μεταξύ άλλων διαπίστωσες οτι δεν φτάνει που λενε ηλιθιότητες χωρις στοιχειώδες λογική ως άποψη τους επιμένουν κιόλας οτι ειναι σωστά αυτά που λένε, και μιλάνε για θέματα που δεν έχουν ιδέα λέγοντας ηλιθιότητες, και κανένας δεν λέει δεν ξέρω, εκτός απο δογματικές ράτσες τύπου Αλλάχ αρμπαρ ειναι και απίστευτα εγωιστές πολλοί. Τα τελευταία πράγματα που ακούσαμε από γυναικά 35 χρόνων με παιδιά πτυχία και μεταπτυχιακά με λογική αχιβάδας και μορφωθήκαμε,επέμενε κιόλας και χτυπιόταν οτι ειναι σωστά αυτά που έλεγε : οτι τον πρώτο πύραυλο στο κόσμο το έφτιαξαν οι Ρώσοι, που ακομα και στην Βικιπαίδεια τους παραδέχονται οτι ηταν ο V-2 rocket των κακών ναζι, ότι οι Γερμανοί ειναι όλοι ειναι Οβριοί (!) ( πρώτη φορά το ακούσαμε αυτο και μορφωθήκαμε! αφού ξέραμε απο Νεοέλληνες οτι ηταν Μογγόλοι οι ξανθοι Γερμανοί πριν το 1945(!) εγώ ξανθό Μογγόλο δεν εχω δει πάντως, και έτρωγαν βελανιδιά αλλα ακομα και οι μηχανές των αυτοκίνητων τους ειναι γερμανική εφεύρεση με κάρα θα κυκλοφορουσαν ακόμα), η ίδια ηταν κατα τον λαθρο αλλα στην Χ.Α ηταν φασίστες (!) ότι δεν υπάρχει πνεύμα αλλα ηταν φανατική χριστιανή που λεει ακριβώς αυτό (!) μερικά μονο που θυμάσαι απο αυτα που έλεγε "σοβαρή και μορφωμένη" γυναικά 35 ετών! οι άντρες αν ειναι μιγάδες της μεσόγειου αραβικής ράτσας με "καθαρό ελληνικό DNA" ειναι ακόμα χειρότεροι...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications