Σε μερικά χρόνια θα γίνει σαν την Ελλάδα και η Ουκρανία (!)

Ένα γίδι με δυο ποδιά έγραψε ένα σχόλιο σε ένα βίντεο με μια Ουκρανέζα (ευρωπαϊκού γένους ) που ήρθε στην Ελλάδα ότι οι Έλληνες ειναι ρατσιστές (!) αυτό το γίδι ειναι είτε Νεοέλληνας ουγκα ουγκα είτε αριστερός σημιτικής ράτσας τύπου αραβικής κτλ και συγκρίνει την Ουκρανέζα ευρωπαϊκού γένους με αλλόφυλες μη ευρωπαϊκού γένους σαν κάτι νεοέλληνες μειωμένης νοημοσύνης τύπου stoxos που ενοχλήθηκε επειδή μια Ουκράνη ευρωπαϊκού γένους ηταν σε ένα κόμμα αυτο που κυνηγούσαν όλοι άκουσον άκουσον τι και στην Ουκρανία έγιναν γενοκτονίες "Ελλήνων" από τον Στάλιν.

Κάτι τέτοιοι Νεοέλληνες (αν και ο συγκεκριμενος παίζει να ειναι δούρειος ίππος ), που ειναι Έλληνες δογματικά όπως ειναι φανατικοί με ομάδες βλέπε εδώ για τι ποιότητας Έλληνες μιλάμε, και θεωρούν όλους τους άλλους σε αλλες χώρες της Ευρώπης "εχθρούς της Ελλάδας" αλλα για τις ορδες από αφρικάνικες χώρες και αραβικές δεν έχουν θέμα , θα πρέπει να θεωρούνται Νεοέλληνες μιγάδες της μεσογείου με νοημοσύνη κόκορα που ουδεμιά σχέση έχουν με αρχαίους συμπεριλαμβανομένου όλων των αριστερών κομμουνιστών ανεξαιρέτως καθώς κανένας τους δεν ανήκει στο γνήσιο ευρωπαϊκό γένος.

Με αφορμή αυτό το σχόλιο που είδες τυχαία είπες να δεις τι γίνεται στην "αδελφική" Ουκρανία, ένα μπάχαλο επικρατεί και εκεί τα ίδια με την Ελλάδα .

To 2014 η απόφαση του προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς να διακόψει την διαδικασία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, αποτέλεσε αιτία μεγάλων αντικυβερνητικών διαδηλώσεων τύπου άναρχο-κομμουνιστών και ψευδό-πατριωτών δήθεν ακροδεξιών που υποστηρίζουν το N.S.B.M, (που ηταν ένα ιουδαϊκό κόμμα δούρειος ίππος στην Γερμανία του 30 οι ακροδεξιοί χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος που λένε τα ίδια με τους antifa τα έχουμε πει σε άλλο ποστ εδώ). Αυτές οι διαδηλώσεις είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση της κυβέρνησης και τη διαφυγή του προέδρου.

Λόγω της πολιτικής αστάθειας στη χώρα, η Ρωσική Άνω Βουλή αποφάσισε να επιτρέψει την αποστολή ρωσικών στρατευμάτων σε ουκρανική επικράτεια, στη χερσόνησο της Κριμαίας, όπου ο πληθυσμός είναι κυρίως ρωσόφωνος. Αυτό επιδείνωσε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις Ρωσίας-Ουκρανίας. Η Κριμαία, μάλιστα, μετά από δημοψήφισμα, ενώθηκε με την Ρωσική Ομοσπονδία, κάτι που η δύση και η κυβέρνηση του Κιέβου, αρνούνται να αναγνωρίσουν. Κάτι τέτοια επιδερμικά μαζί με ηλιθιότητες γράφουν στην wikipedia τους φυσικά οι αληθινοί υπεύθυνοι που προκάλεσαν τον μπάχαλο στην Ουκρανία δεν εμφανίζονται πουθενά στην έγκυρη πηγή τους wikipedia και δηθεν ξεσηκώθηκαν απο μονοί τους ο "λαός" και εκαναν διαδηλώσεις γιατι δεν υπέγραψε να πάει με την Ευρωπαϊκή ένωση για αρχίσουν να στέλνουν και εκεί ορδές "Μεταναστών" .

Δες φάτσα που μπήκε πρωθυπουργός της Ουκρανίας, δεν μπορούσε να μην μπει σημιτό-φάτσα και εκεί, μια βόλτα στους δρόμους έδειξε ότι και εκεί ο πληθυσμός ειναι σαν την Ελλάδα άπλα με περισσότερες γυναίκες ευρωπαϊκού γένους, με τις ορδές αλλοφύλων σε 20-30 χρονιά θα εξαφανιστούν και οι τελευταίοι άντρες ευρωπαϊκού γένους , και θα μείνουν γυναίκες μονο ότι κάνουν στην Σουηδία. Τις γυναικες ευρωπαϊκού γένους τις κάνουν ότι θέλουν οι βάρβαροι αφού ειναι πιο χειραγωγήσιμες , εκτός οτι ειναι πιο όμορφες από άλλες φυλές και τις θέλουν για γυναικες τους ,κάνουν και δουλεμπόριο λευκής σαρκός.

Ένα ερώτημα ηταν γιατί οι γυναικες ευρωπαϊκού γένους ειναι πολύ περισσότερες δυσανάλογα σε σχέση με τους άντρες και στην Ελλάδα, οι οποίοι άντρες ειναι και εκφυλισμένοι οι περισσότεροι και οχι καθαρά ευρωπαϊκού γένους, (αλλιώς θα ηταν όλοι σαν τους "Γερμανούς" ευρωπαϊκού γένους το 30 ), δεν μας άφορα τι λενε οι εγκάθετοι γενετιστές και οι ορδές νεοελλήνων που νομιζουν ότι οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι Ουννοί, αυτοι που το λενε αυτό καλα θα κανουν να κοιτάξουν τις φάτσες τους στο καθρέφτη για να δουν οτι οι ιδιοι ουδεμιά σχέση εχουν με την Θεά Αθηνά (!) ακριβώς γιαυτό το λόγο ειναι κατώτεροι Νεοέλληνες και λένε αυτές τις ηλιθιότητες που λένε ελληνόφωνοι σημιτικής ράτσας.

Η απάντηση στο μυστήριο βρέθηκε μόλις πριν λίγο καιρό,γιατί οι γυναικες ευρωπαϊκού γένους ειναι πολύ περισσότερες, και βρίσκεται στο λεγόμενο haplogroup,(mtDNA) που καθορίζει οχι μονο το γένος αλλα και το πνεύμα, και με αιμομιξίες βγαίνουν μονο γυναικες ευρωπαϊκού γένους και οχι άντρες, μην ψάξτε καν στην wikipedia , ασυναρτησίες και γενικόλογα γράφουν τα ίδια που διδάσκουν στους φερόμενους γενετιστές, μάλιστα εξαφάνισαν ένα βίντεο από την Αρμενία προ ετών που έλεγε ότι το haplogroup στην μεσαιωνική Αρμενία Γεωργία μέρος της Τουρκιάς Καύκασο Ουκρανία έως Ρωσία Γερμανία Πολωνία και Σκανδιναβικές χώρες ηταν κοινό, δηλαδή οπού εκαναν σφαγές και γενοκτονίες οι κομμουνιστές ακριβώς γιατι ήσαν κοινό γένος μεγάλη μερίδα του πληθυσμού σε αυτές τις χώρες, όπως έκαψαν και την Σμύρνη για το ίδιο λόγο..Μιλάμε για εντελώς αδίσταχτους τους βλέπουμε και Live μεσώ ίντερνετ.

Αρχίζω να έχω αμφιβολίες αν στην Ελλαδα είχαν μείνει καθόλου απόγονοι αρχαίων δηλαδή ευρωπαϊκού γένους μετά από 400 χρονιά Τουρκοκρατία , και εισβολές Αράβων, αφού μόλις πριν 100-200 χρονιά ο πληθυσμός της Ελλάδας ηταν σχεδόν ο μίσος από αυτός που ειναι σήμερα . Και αν είχαν μείνει θα είχαν μείνει γυναίκες,και όσοι ειναι σημερα ευρωπαϊκού γένους θα ήρθαν στο ελλαδικό χώρο από Ευρώπη και από την Μικρά Ασία,Ανατολία κτλ μετά την Τουρκοκρατία, το Σχέδιο Καλλέργη και η Γκρίζα φυλή μειωμένης αντίληψης και νοημοσύνης σε όλη την Ευρωπή προχωράει ήδη έδω και πόλλα χρόνια,αν πας σε σχολειά στην Ελλάδα τα περισσότερα ειναι μογγολάκια, και ο νοών νοείτω...

Υπάρχει σώτηρια?..... Το πάρτι τους στην Γη θα τελειώσει άδοξα! συμφωνα με μυστικιστές πληροφορίες σε 300-500 χρονιά από σήμερα που φυσικά δεν θα εχει γίνει καμιά πρόοδος πουθενά άλλα αυτές οι πληροφορίες δεν ειναι για όλους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications