Ήξερες ότι η υπερηφάνεια ειναι αμαρτία?  έτσι λένε οι «πατέρες» της εκκλησίας  (vid)

Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στο κόσμο αυτή την στιγμή, σε ηλικία 14 αναρωτήθηκες που πιστεύουν οι χριστιανοί? ειναι δυνατόν να φανατίζονται με βιβλία που έγραψαν κάποιοι πριν 2000 χρονιά? αργότερα είχες και έναν εργοδότη φανατικό χριστιανό, και σου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το γεγονός για το πόσο πολύ φανατίζονται κάποιοι και καθοδηγούνται από το δόγμα, επειδή δεν είχες πρόσβαση σε πληροφορίες εκείνη την εποχή για να δεις τι ειναι αυτός ο χριστιανισμός, άπλα έκανες το κορόιδο γιατί όλοι σχεδόν γύρο σου ήσαν χριστιανοί .

Φτάσαμε στο 2014 με το ίντερνετ το πρώτο που ερεύνησες ηταν αυτό τι ειναι αυτό το δόγμα, και από που άρχισε? διαβάζοντας “ιερά κείμενα” έκπληκτος διαπίστωσες ότι εκτός ότι έγραφαν ασυναρτησίες, ότι το όλο δόγμα βασίζεται στον προσηλυτισμό, να είσαι δούλος του θεού κατα κάποιο τρόπο, και να αγαπάς τους πάντες (!) την ίδια εποχή είχαμε βαλει κάτι post περί χριστιανισμού και μας έκαναν επίθεση οι φανατικοί χριστιανοί (!) από άθεους μέχρι αριστερούς μας έλεγαν που ειναι πολύ χειρότεροι φανατισμένοι από τους χριστιανούς όπως διαπιστωθεί δείτε στην συνεχεία γιατί.

Το 2015 βρήκες κάτι ομάδες και σελίδες άθεων λες οκ τουλάχιστον δεν θα ειναι δογματικοί αυτοί! σοκ! αν οι χριστιανοί ειναι 1 φορά δογματικοί αυτοί ηταν 10 φόρες, αφού ηταν άναρχο-κομμουνιστές αριστεροι και πάσης φύσεως μαρξιστές, μιλάμε πάντα για την συντριπτική πλειοψηφία τους πολλούς βλέπεις πάντα, και αναρωτήθηκες ξανα τι ειναι αυτός ο μαρξισμός, ξανα σοκ! δεν μπορείς καν να διαβάσεις μαρξιστικά κείμενα, οι ασυναρτησίες και οι ηλιθιότητες ειναι άνευ ποταμών, και λες δεν γίνεται αυτά τα σημιτικά να τα διαβαζουν νορμάλ άνθρωποι και να φανατίζονται κιόλας, εκ των ύστερων διαπίστωσες ότι ειναι η φυλη τους έτσι.

Αν μπει κάποιος σκεπτόμενος και μη δογματικός σε μαρξιστικές σελίδες facebook antifa κτλ και δει με τι ασυναρτησίες και ηλιθιότητες τους καθοδηγούν διαπιστώνει εκτός ότι ειναι μειωμένης νοημοσύνης, δεν έχουν καμιά διάφορα με τους Μουσουλμάνους οχι μονο επειδή ειναι παρόμοια φανατικοί δογματικοί αλλα και φυλετικά φαίνεται να ειναι ίδιες φυλές που αντί για το ισλαμ εχουν τον Μαρξισμό κομμουνισμό και όλο αυτό το συνονθύλευμα και αυτοι επίσης προσκυνούν ιουδαίους, κατα τα αλλα ειναι άθεοι.

Δώστε προσοχή εδώ τώρα σε μια λεπτομέρεια: ο κομμουνισμός και το Ισλάμ ειναι παρόμοια, του τύπου όσοι δεν ειναι σαν εμας ειναι εχθροί μας σφάξιμο, ενώ ο Χριστιανισμός το έχει αυτό σε μικρότερο βαθμό τουλάχιστον τα τελευταία 100-500 χρονιά, επίσης ο Χριστιανισμός επιβλήθηκε ως επί το πλείστον σε ευγενές γένος για αυτό έχει κήρυγμα την αγάπη, εκεινη την εποχη στην Ευρώπη η συντριπτική πλειοψηφία ηταν ενα κοινό γένος το ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος και οχι αυτός ο αχταρμάς που ειναι σήμερα απο διάφορες ράτσες, ο Χριστιανισμός κατέστρεψε την υπερηφάνεια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που είχε το δωδεκάθεο, πολύ πριν γίνει επίσημη θρησκεία, η συνεχεία ειναι γνωστή τι έγινε μετά .. Τέλος διαπιστωθεί ότι πολλές γυναικες ευρωπαϊκού γένους ειναι χριστιανές οχι επειδή ειναι απο την φύση τους δογματικές αλλα επειδή ειναι πνευματικές με μυστικιστικές τάσεις όπως ηταν το original ευρωπαϊκό γένος τοτε που επιβλήθηκε ο Χριστιανισμός, εξαπάτηση άνευ προηγουμένου ο Χριστιανισμός πήρε τον πνευματικό κόσμο και τον πήγε σε λάθος μονοπάτια . Άλλα δεν γράφουμε περισσότεροι γιατί θα ενοχληθούν οι πιστοί, οι δογματικά πιστοί θα ενοχληθούν αφου τους φαίνεται παράλογο να μην είσαι δογματικός σε τίποτα.

Εγώ αν μπορούσαν θα καταργούσα όλες αυτές τις εβραϊκές θρησκείες, η πιο σωστή θρησκεία που δεν ειναι και εβραϊκή και έχει την βάση της στην αρχαία θρησκεία ειναι ο βουδισμός ο οποιος λεει να αναπτύξεις το πνεύμα και να ανέβεις σκαλοπάτια και οχι να γίνεις δούλος..το 2015-2016 βρήκες και στην Ελλάδα την πατρώα θρησκεία και έτσι και αλλιώς έλεγαν, και βρήκες έναν Νεοέλληνα Δωδεκάθεο δεξιό και τον έκανες φίλο στο facebook για να δεις τι ρόλο παίζουν αυτοί, τελικά αποδείχτηκε και εδώ ότι υπάρχει μασονικός δάκτυλος και πανε να φτιάξουν μια νεα θρησκεία βασισμένη στην αρχαία και καλα για να μαζέψουν δεξιούς χρήσιμους ηλίθιους,και που βρίσκουν τα λεφτά και κάνουν εκδηλώσεις παντού ανενόχλητοι σαν τους κομμουνιστές? μετά βρήκες και ένα παλιό βιντεο με το Ἰωάννη Φουράκη και το επιβεβαίωσες, τότε διαπίστωσες ότι εκτός απο τους άκρο-αριστερούς χρήσιμους ηλίθιους υπάρχουν και οι ακροδεξιοί χρήσιμοι ηλίθιοι...

Ο τυπος σε πολλά έλεγε τα ίδια με τους κομμουνιστές και λες μα ειναι δυνατόν? αφού υποτίθεται ότι ειναι πατριώτες γιατί λένε τα ίδια με τους κομμουνιστές? μέχρι και κατα του Τραμπ έλεγαν λες και ήσαν άναρχο-κομμουνιστες, τελικα εκτός απο δωδεκαθεϊστής ηταν φανατικός υποστηριχτής ενός Γερμανικού ψευδό-πατριωτικού κόμματος με τα αρχικά N.S.B.M. National Socialist black metal, το οποίο το ίδρυσαν Ιουδαίοι στην Γερμανία την εποχη του 30 Δούρειος Ίππος ψευδό-πατριωτικό κόμμα για να ανακόψουν το κόμμα του Χίτλερ, και είχαν και τα ίδια σύμβολα δηλαδή ένας που δεν ήξερε θα τους θεωρούσε ναζιστές χωρίς να ξέρει ότι υποστηρίζουν το N.S.B.M. που ηταν δούρειος ίππος, και φυσικά βγήκε εκτός νομού μαζί με τα Ιουδαίο-κομμουνιστικά κόμματα.Και εδώ το εξής παράλογο:

Οι ίδιοι αυτοί ακροδεξιοί χρήσιμοι ηλίθιοι είχαν μπει στην Χρύση αυγή και έβγαιναν μετα και την κατηγορούσαν ,ίδιοι ψευδό-πατριώτες που υποστηρίζουν το N.S.B.M ηταν και στην Ουκρανία το 2014 και εξαπάτησαν τους πάντες δήθεν ως πατριώτες να υπογράψει την Συνθήκη σύνδεσης με τη Ευρωπαϊκή Ένωση η Ουκρανία και οχι με την Ρωσία , εκεί λόγο ότι οι κομμουνιστές αποδεκάτισαν την Ουκρανία το 40, και δεν ειναι τοσο πολύ ηλίθιοι όπως ειναι στην Ελλάδα η πλειοψηφία που δεν έχει ιδέα απο αληθινή ιστορια και ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ το 2015, Στην Ουκρανία χρησιμοποίησαν τους ακροδεξιούς χρήσιμους ηλίθιους για να μην πάει με την Ρωσία ... Και στην Ελλαδα ευκαιρία για προπαγάνδα και έβαζαν οι ναζι Ουκρανοί σφάζουν γυναικόπαιδα, χωρίς βεβαία να λένε ότι αυτοι οι "ναζι" ηταν δικοί τους και ηταν παρέα με το ΝΑΤΟ κυκλοφορούσε και σχετική φώτο σε μαρξιστικές σελίδες που ούτως η άλλος απευθύνονται σε χρήσιμους ηλίθιους . Εκατομμύρια στην Ελλάδα γιατι δεν τα βλέπουν αυτά ? δημοσιά στο ίντερνετ ειναι και οχι κάπου κρυμμένα ..

Που κολλάνε όλα αυτά με την θρησκεία? κολλάνε στο γεγονός ότι η συντριπτική πλειοψηφία έχουν 2 κακά: ειναι μειωμένης νοημοσύνης και δογματικοί,μαζεύεις 100 ορκ τα φανατίζεις με ένα κόμμα μια θρησκεία και μετά πάει μονο του, αυτοί παρασύρουν και άλλους και μεγαλώνει φαύλος κύκλος, και έτσι ψηφίζουν με βάση το κόμμα τους και οχι για το κοινό κάλο, δεν γίνεται να του λες του άλλου ότι αυτο ειναι λευκό όπως ειναι στην πραγματικότητα και να σου λέει ότι ειναι μαύρο επειδή ετσι λέει το κόμμα του! ένας κόσμος παράνοιας επικρατεί, αυτός ειναι και ο λόγος που εχουν ίντερνετ πριν απο σένα και κοιμούνται όρθιοι, και όλα τα βλέπουν δογματικά, ενώ αν δεν είσαι δογματικός λόγο γένους και βλέπεις τα πράγματα οπως ειναι και οχι δογματικά είσαι ο κακός! έχετε δει κανένα έξυπνο μύστη φιλόσοφο η εφευρέτη να ειναι φανατισμένος με τα κόμματα τους η κολλημένος με θρησκείες? επίσης όλοι αυτοί οι ερευνητές κτλ που έχουν διαβάσει δεκάδες βιβλία και ασχολούνται τόσα χρονιά, δεν έχουν βγάλει άκρη και δεν έχουν καταλήξει κάπου ακριβώς γιατί ειναι δογματικοί και τα βλέπουν όλα δογματικά ελληνοκεντρικά, και οπως είπες σε ενα φιλο (καυκάσιου γένους) πως γίνεται όλοι οι ερευνητές να μην έχουν βρει αυτά που βρήκες μόλις σε 1-2 χρονιά ενώ ειναι μπροστά τους? ούτε το πιο απλό γιατί δεν έχει ανακαλύψει κανένας την σημασία του γένους που καθορίζει το πνεύμα και συνεπώς τον χαρακτήρα? ο λόγος? ειναι δογματικές φυλές και με την Ελλάδα εγω δεν εχω δει κανέναν ερευνητή στην Ελλαδα να ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος, οι κομμουνιστές που επίσης δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος, ιστορικά έσφαζαν το μη δογματικό γένος δηλαδή το original ευρωπαϊκό γένος ακριβώς για αυτό το λόγο, πέραν ότι ειναι ανώτερο νοητικά απο αλλες φυλές (οτι έχετε σημερα ειναι απο αυτο γένος αποδεδειγμένα), ως φασίστες ναζι επιλεκτικά ανεξάρτητου χωράς , στην Ελλαδα δε μάζεψαν ολα τα παιδιά ευρωπαϊκού γένους, και ουδείς το γνωρίζει αυτό, αυτα γίνονται όταν είσαι δογματική ράτσα και νομίζεις οτι οι κομμουνιστες σκότωσαν δηθεν ιδεολογικούς αντιπάλους σε όλη την Ευρώπη .

Αυτά που λέει στο βίντεο διδάσκουν τόσα χρονιά οι «πατέρες» της εκκλησίας , να μην είστε υπερήφανοι αλλα δούλοι του θεού!«Ἀρραβωνίζεται ὁ δοῦλος τοῦ Θεοῦ (τάδε)» καὶ ... «τὸν δοῦλον τοῦ Θεοῦ (τάδε)» ο θεός που κατέβηκε σε μια νεφέλη (? UFO?) θέλει δούλους! και τι με ενδιαφέρει έμενα η εβραϊκή φυλή αφου δεν ανήκω σε αυτήν? πόσο δε που έσφαζε το γένος που ανήκω? ερώτηση: αυτός ο πάτερ έχει καμιά σχέση με την Θεά Αθηνά η με το ευρωπαϊκό λευκό γένος ? το καθαρό ελληνικό DNA που το είδαν κάποιοι? τους ελληνόφωνους ιουδαίους που καθοδηγούν τους άναρχο-κομμουνιστες τους βλέπετε μεσώ ίντερνετ? φυσικά και οχι ειναι όλοι Έλληνες στην Ελλάδα με "καθαρό ελληνικό DNA" το είπαν "ειδικοι", δηλαδή εγώ δεν βλέπω ποιοι ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος ακόμα και αν ειναι εκφυλισμένοι απο τον τρόπο που σκεφτονται,θα περιμένω τον δήθεν ειδικό να μου πει! τι ειμαι γκοιμ? αυτοί οι δήθεν ειδικοι σας επιβάλουν μάσκες σήμερα πάντως. Γιατί σε όλες τις έγκυρες πήγες τους γράφουν σημιτικά κείμενα? επειδή ειναι με "καθαρό ελληνικό DNA" η επειδή ειναι ελληνόφωνοι? εκτός οτι γράφουν με σημιτικό ύφος προπαγάνδες,οι μισοί πάντως αρθρογράφοι και δήθεν ιστορικοί που εμφανίζονται σε έγκυρες πήγες ειναι μελή σε σελίδες facebook antifa κτλ, και ορδές κοιμισμένων επι χρονιά διαβαζουν ελληνόφωνους, οι ελληνόφωνοι γιατί εχουν μανία αυτη την σελίδα από την αρχή οπως καμιά άλλη στην Ελλάδα? στα χρήσιμα γκοιμ τους antifa λενε να μην έχει λόγο το λευκό γένος ούτε στο ίντερνετ ακριβώς αυτός ειναι ο λόγος που έχουν μανία την σελίδα αυτή από την αρχή για να μην ξυπνήσουν τα πρόβατα, αλλιως θα είχε φτάσει στην θέση του makeleioy του pentostalagma και του pronews τόσα χρόνια, ένας άλλος λόγος πέραν του ιντερνετικού πόλεμου ειναι οτι αυτα που λέμε δεν αρέσουν σε δογματικούς Νεοέλληνες τους πέφτουν πολύ βάρια και ανατρεπτικά αφου επι χρονιά εχουν μάθει να διαβαζουν Νεοέλληνες που όλοι τους λένε τα ίδια, και ελληνόφωνους σε καθεστωτικές έγκυρες πήγες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications