Οι Αρχές «ξεσκονίζουν» τα ταχύπλοα Κροίσων για τον διαμελισμό της άτυχης Βρετανίδας

Φύλλο και φτερό κάνουν τα ταχύπλοα των Κροίσων που παραθερίζουν στην Κέρκυρα οι αρχές, αναζητώντας αυτό που προκάλεσε το φοβερό θαλάσσιο δυστύχημα το οποίο κόστισε τη ζωή σε μία πάμπλουτη 60χρονη Βρετανίδα, το πρωί της Δευτέρας. Στο πλαίσιο της αναζήτησης του χειριστή του σκάφους που διαμέλισε την Κλερ Γκλάτμαν, έχουν ήδη κληθεί για κατάθεση ο Βρετανός εκατομμυριούχος Ρομπ Λούκας και τα παιδιά του!

Σύμφωνα με τη “Daily Mail” και τη “Sun”, ο 58χρονος hedge fund manager Ρομπ Λούκας, η 22χρονη κόρη και ο 18χρονος γιος του κλήθηκαν από τις αρχές να καταθέσουν ως μάρτυρες, ενώ εξετάζεται και το ταχύπλοο της οικογένειας που διατηρεί πολυτελή βίλα στην Κέρκυρα.

Στο μεταξύ, στη Μαρίνα των Γουβιών οι ειδικοί έχουν “ξεσκονίσει” ένα ταχύπλοο το οποίο εικάζεται ότι ήταν εκείνο που διαμέλισε την άτυχη Βρετανίδα. Σύμφωνα με το corfupress.com, οι ειδικοί ψάχνουν να βρουν ίχνη που θα συνδέσουν το τραγικό περιστατικό με το συγκεκριμένο σκάφος, όπως αλλοιώσεις στο κάτω μέρος του ή την προπέλα, καθώς και γενετικό υλικό του θύματος.

Η αδικοχαμένη 60χρονη ήταν παντρεμένη με τον Μαρκ Γκλάτμαν, ο οποίος είναι ένας εκ των φημισμένων και πλούσιων κτηματομεσιτών και επενδυτών στην Ευρώπη. Ο ίδιος είναι διευθύνων σύμβουλος στο “Abstract Group”, το οποίο ίδρυσε το 2000 και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες φίρμες real estate και venture funding στη Βρετανία, με γραφεία σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις.

Τα τελευταία χρόνια, η οικογένεια είχε αγοράσει σπίτι στην περιοχή, καθώς η Κλερ λάτρευε την Κέρκυρα και περνούσε πολλούς μήνες στο νησί. Η άτυχη 60χρονη αγαπούσε τη θάλασσα και απολάμβανε να κολυμπάει αρκετή ώρα. Έτσι έκανε και το πρωί της Δευτέρας, όταν πήγε μόνη της γύρω στις 9 να κάνει μπάνιο στο Αυλάκι.

Δυστυχώς, ήταν το τελευταίο μπάνιο για τη γλυκιά Κλερ που απομακρύνθηκε αρκετά από την ακτή, κάτι που στάθηκε μοιραίο για εκείνη. Ο χειριστής του ταχύπλοου δεν την είδε και πέρασε από πάνω της διαμελίζοντάς την, με αποτέλεσμα να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία λίγα λεπτά αφ’ ότου χτυπήθηκε.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications