Μόσιαλος:  Να «ξεσηκωθούν» οι ενημερωμένοι «πολίτες» (δηλαδή τα προβατα -γκοϊμ )  κατά των αρνητών!

Η ανάρτηση του Ηλία Μόσιαλου, ο οποιος μιλάει για συνωμοσίες ενώ ο ίδιος έχει βγει μέσα από μασονικη σχολή που κάνει ακριβώς αυτο που λέει ως διεθνές συνωμοσία:

«Είναι αναμενόμενο ότι ορισμένα ΜΜΕ θα προβάλουν όσους αρνούνται να εφαρμόσουν τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας και πιστεύουν ότι δεν υπάρχει ο κορωνοιός αλλά είναι κατασκεύασμα μιας διεθνούς συνωμοσίας για να περιοριστούν οι ελευθερίες μας.

Προφανώς και πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλες οι απόψεις έχουν την ίδια βαρύτητα. Οι αντιεπιστημονικές απόψεις μιας μικρής μερίδας πολιτών δεν είναι ισοδύναμες με τις απόψεις της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας και της συντριπτικής πλειοψηφίας των ενημερωμένων πολιτών.

Οι πολίτες έχουν κάθε δικαίωμα να διαφωνούν με τον τρόπο που υλοποιούνται συγκεκριμένα μέτρα, με τις καθυστερήσεις η τις ελλείψεις και τις αστοχίες. Και αυτές οι απόψεις θα πρέπει να προβάλλονται γιατί μόνο έτσι θα βελτιωθεί η αποδοτικότητα των μέτρων και της πολιτείας, θα ακουστούν νέες ιδέες και θα γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.

Οι ενημερωμένοι πολίτες είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Το 99%, ίσως και περισσότεροι, δεν συμμετέχουν σε διαδηλώσεις όπου κάποιοι καίνε η ποδοπατούν μάσκες προστασίας.

Είναι μέχρι στιγμής η μεγάλη σιωπηλή πλειοψηφία. Καιρός είναι να πάψει να είναι σιωπηλή. Πρέπει να γίνει η ενεργή πλειοψηφία. Με τις διαφωνίες της, την κριτική της στάση, τη διάθεση να λύνει και όχι να επιτείνει προβλήματα. Η πλειοψηφία αυτή θα προστατεύσει και την μικρή μειοψηφία των αρνητών. Χωρίς να δέχεται ότι όλα είναι τέλεια. Αυτά είναι για τους αφελείς. Αλλά αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες και επιδιώκοντας να συμβάλει στην προώθηση των καλύτερων λύσεων”.

O τύπος έχει βγει από την μασονικη σχολή London School of Economics της Fabian Society που ίδρυσαν Illuminati που κάνει ακριβώς αυτό που λέει ένας απο ιδρυτές «Είναι δυνατόν να οδηγήσουμε μια ολόκληρη γενιά στην παραπλάνηση, να την τυφλώσουμε, και να την καθοδηγήσουμε προς λάθος στόχους…» και μιλάει για θεωρίες συνωμοσίας (!) βλέπε εδώ

Επίσης ο ίδιος εμφανίζεται στα ellinika hoaxnes που συκοφαντούν τους πάντες, (ακόμη και αντιφρονούντες γιατρούς) κάνουν πολεμο 5 χρονιά σε ανεξάρτητες πήγες με κάθε τρόπο κατεβάζουν ότι ενοχλεί απο youtube google facebook και δίνουν εντολές σε facebook google να μην έχουν κόσμο ανεξάρτητες πήγες αλλα οι δίκες τους γεματες ελληνοφώνους fake news ψευτική ιστορία και αποχάυνωση που μαζί με τα ΜΜΕ ειναι υπεύθυνες για τον ηθικό ξεπεσμό της κοινωνίας..

Οι ενημερωμένοι πολίτες είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Εδώ τι έχουμε πει σε φίλους και φίλες για τους "ενημερωμένους πολίτες" που αναφέρει ο Μόσιαλος και την τραγική εικόνα τους και στο ίντερνετ,βλέπουν τα δελτία των 8, και το ίντερνετ το έχουν μονο για facebook και να διαβάζουν έγκυρες πήγες τους και δεν καταλαβαινουν τίποτα :

Ακριβώς αυτοί οι "ενημερωμένοι πολίτες" ειναι το πρόβλημα γιατί ειναι παντελώς άσχετοι για τα πάντα λες και ζουν στο μεσαίωνα αλλα ταυτόχρονα παριστάνουν τους έξυπνους και μιλάνε για θέματα που δεν έχουν ιδέα ούτε καν μπορουν να καταλάβουν λόγο έλλειψης νοημοσύνης λέγοντας τι άλλο? ηλιθιότητες και επιμένουν κιόλας οτι ειναι σωστοί ενώ αυτα που λενε στερούνται στοιχειώδους λογικής, ακριβώς όπως αυτοί οι ηλίθιοι που λένε τα πάντα θεωρίες συνωμοσίας επειδή οι ίδιοι ζουν στο μικρόκοσμο τους σαν το χρυσόψαρο στην γυάλα και δεν αντιλαμβάνονται τι γίνεται γύρο τους, με άπλα λογία επειδή οι ίδιοι ειναι ανάπηροι στο μυαλό και στερούνται νοημοσύνης (λόγο ράτσας πιο πολύ) τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας εκτός αυτοκίνητο τους! κάρο χωρίς άλογα ειναι δυνατόν? αυτα ειναι θεωρίες συνωμοσίας ! έτσι θα έλεγαν (στην περίπτωση που δεν σε έκαιγαν στην πυρά ως αιρετικό) το 1500, οι ίδιες αυτές κατώτερες ράτσες που σημερα λένε το θεωρίες συνωμοσίας! ο άλλος ο κοιμισμένος Νεοέλληνας λέει δεν υπάρχουν ράτσες ανθρώπων έτσι λέμε για τα ζώα, αλλα φυλές ανθρώπων, κόλλησε η βελόνα σε αυτό, λες και σημαίνει κάτι διαφορετικό, αυτό που πολλοι λειτουργούν ρομποτικά και κανουν και υποδείξεις για να επιβάλουν και στους άλλους αυτά που τους έμαθαν, υποδηλώνει ότι ειναι γκοχιμ, έτσι λειτουργούν, οτιδήποτε έξω απο τον προγραμματισμό τους, τους ξινίζει... Και εμείς εννοούμε και αυτούς άρα ο όρος ράτσες ειναι σωστός καθώς το γκοιμ σημαίνει ανθρωπινά ζώα και εχει πολλά απο αυτά και στην Ελλαδα. .

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

εν τελει η προδοσια ειναι τεραστια,κορυφη ορους...δυσκολα τα πραγματα!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications