Καβάλα: Καταγγελία κατοίκων της Πετροπηγής-Μετανάστες κυνήγησαν ανήλικα κορίτσια

Οι κάτοικοι αναφέρουν ότι τα κορίτσια πρόλαβαν και μπήκαν σε μια αυλή σπιτιού και κατάφεραν να διαφύγουν από τους διώκτες τους-Ενημερώθηκε η Αστυνομία και θα ακολουθήσουν καταθέσεις κατοίκων-Αναφορές για διέλευση πληθώρας μεταναστών από το χωριό

Ένα σοβαρό περιστατικό καταγγέλλουν κάτοικοι της Πετροπηγής του Δήμου Νέστου στην Καβάλα με εμπλεκόμενους μετανάστες και ανήλικα κορίτσια. Σύμφωνα με την καταγγελία, περί τις 11:00 το βράδυ της Τετάρτης 2 Σεπτεμβρίου 2020, 3 μετανάστες κυνήγησαν 2 ανήλικα κορίτσια ηλικίας 16 χρονών εντός του χωριού, τα οποία κατάφεραν να διαφύγουν μπαίνοντας σε μια αυλή σπιτιού.

Άλλοι κάτοικοι, όμως, διαψεύδουν ότι τα ανήλικα παιδιά κυνηγήθηκαν και διατυπώνουν το γεγονός ότι τα κορίτσια απλά είδαν τους μετανάστες, φοβήθηκαν και έτρεξαν να μπουν στην πρώτη αυλή σπιτιού που βρήκαν μπροστά τους.

Κάτοικοι του χωριού, πάντως, ενημέρωσαν την Αστυνομία, αναφέροντας το περιστατικό στο 100, με την Αστυνομία να σπεύδει, αλλά να μην καταφέρνει να συλλάβει τους δράστες, ενώ την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 θα ακολουθήσουν καταθέσεις κατοίκων για το περιστατικό στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και θα διαλευκανθεί το γεγονός.

Επιπρόσθετα, κάτοικοι τόσο του εν λόγω χωριού όσο και των διπλανών οικισμών και χωριών αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα τα περιστατικά κλοπών έχουν πληθύνει «δείχνοντας» παράλληλα την αύξηση των μεταναστευτικών ροών μέσα από τα χωριά του Δήμου Νέστου, ενώ απευθύνουν έκκληση στην Αστυνομία να αυξήσει τις περιπολίες.

kavalapost.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications