Σύψας: «Εάν δεν αποδώσουν τα μέτρα πάμε αναμφίβολα σε lockdown στην Αττική» - «Τελειώνουν» την οικονομία (βίντεο)

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και μέλος της ειδικής επιτροπής για τον κορωνοϊό του υπουργείου Υγείας, Νίκος Σύψας, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή, δήλωσε πως αν δεν μειωθούν τα κρούσματα του ιού στην Αττική, τότε αναμφίβολα το επόμενο βήμα είναι το lockdown.

Ο κ. Σύψας σημείωσε την κρισιμότητα του επόμενου 10ημέρου και δημιουργεί κλίμα τρομοκρατίας για το τι μέλλει γενέσθαι.

Όπως είπε, αν χρειαστεί θα πάμε σε lockdown. «Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την επιδημία, ιδιαίτερα στην Αττική, θα πάμε αναμφίβολα».

Φυσικά κάτι τέτοιο θα αποτελέσει την οριστική «ταφόπλακα» για την ήδη θνήσκουσα ελληνική οικονομία. Η Αττική μαζί με την Θεσσαλονίκη αποτελούν το 70% της ελληνικής οικονομίας.

Πάνω από έξι εκατομμύρια άνθρωποι ζουν στις δύο περιφέρειες.

Εξήγησε πως χρειάζεται περίπου μία εβδομάδα – δέκα ημέρες ώστε να αποδώσουν τα μέτρα που ελήφθησαν και προσέθεσε:

«Αν αποδώσουν έχει καλώς, αν όχι, το επόμενο βήμα είναι το lockdown».

Ερωτώμενος σχετικά με τη διάρκεια αυτής της απαγόρευσης κυκλοφορίας, απάντησε πως θα είναι σίγουρα μικρότερη (σ.σ. από το προηγούμενο lockdown) και ενδεχομένως διαρκέσει μία εβδομάδα.

«Η κατάσταση δεν εξελίσσεται καλά και φαίνεται κυρίως από τις διασωληνώσεις. Εάν αφήσουμε την κατάσταση να συνεχίζεται χωρίς να παίρνουμε δραστικά μέτρα, θα πιεστεί πολύ το σύστημα Υγείας».

«Εάν δεν αποδώσουν τα μέτρα και συνεχίζεται η ανοδική τάση (σ.σ. στην Αττική), ενδεχομένως να πάμε στο ακραίο μέτρο του περιορισμού της κυκλοφορίας», επανάλαβε και έκανε έκκληση στους πολίτες να τηρούν τα μέτρα «με θρησκευτική ευλάβεια».

«Δεν είναι καιρός για να είμαστε χαλαροί. Τα πράγματα σοβαρεύουν».

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Δεν υπάρχει κάποιος να τους μαζέψει σε κάποιο άσυλο, να ηρεμήσει η ψυχή τους;

vasiliaείπε...

Ο Σύψας,να παει να διαβασει Γιατρούς οπως Στην Καλιφορνια DAN ERICKSON και ARTIN MASSIHI.OI OPOIOI δεν συμφωνουν με τονΒιλλ GATES, διοτι ειναιΙατρι Επιστήμονες και οχι μπακάληδες.Οι γιατροί αυτοι ανακοίνωσαν οτι το Covid-19 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙΤΙΠΟΤΑ! παραπάνω απο μια κλασική επιδημια οπως εμφανίζονται κατα καιρούς., ετσι οι μύθο του Gates,ΜΙΑ ΚΟΡΟΙΔΙΑ,96 της εκατο θεραπεύονται,ελαχιστοι πεθενουν απο παθήσεων που προϋπάρχουν. Και βεβαιάγια το χρημα ειναι αυτοιπουτεχουνναγεμησουν τις τσέπες τους.Οι μάσκες μια κοροϊδίαπαντου! Τα Νοσοκομια διωχνουνγιάτρους, και τα μεσα Μαζικής ΑΠΛΑΚΩΣΕΩΣ, ΟΠΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΤΟ ΠΕΔΑΡΕΛΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ,ΜΟΙΡΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ 20 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ Εβρω, γιατι?Γα να λενε οτι οι α Εβραίοι που κυβερνουν την Ελλάδα ΘΕΛΟΥΝΕ, Στιστηλεωρασεις! Βρωμια καιδυσωδια!Αυτα τα τεραταοιπερισοεροι Εβραίοι,αλλακαιοιΕλληνες δεν πανε πισω. Τσιριζουν την τραγικη κατασταση στα Οσοοια!, γιατι γιανα φοβίσουν τον Λαο. Καιβλεπουμε αρρώστους να φοβουντε να παεσταΝοσοομια. Πραγματι προκειταιγια ΙατρικονΑισχος.Στο παρελθον, για για πολυ τρομερές αρρώστιες ποτε τετοια μέτρα είχανε παρθεί,γιατρομερες επιδημίας.Οπς πανούκλα,Τύφος κτλ.οι Εβραίοι Πολιτικοι,γηνανε Δηκτατορες της Ιατρικής. Γράφουνε οι γιατρ οτι ολλοι οι Θανατοιπροερχοντε απο Κοροαιους.αντινα γράψουνε την πραγματικηασθαιια του θανάτου, γιαναπαρουν χρηματα,απο τονGates!Ετσι μας κοροιδευουν.Τελειωσε, ολλοι αυτοι οι Πολιτικοι Εβραίοι πανω αποεκατομοιριο μας στειλανε στην Ελλαδ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ! στην Ελλάδα.ΓΙΑΤΙ ?για να μας εξοντωσουν.καμμια αμφιβολια,Δεν βλεπετε οτι αφηνουν την Τουρκια να κανρι οτι θελειΚαι τωρα οι Εβραίο πουκυβερνουν θελουν ναπανεστοΔιεθνες δικαστηριο, απλως να μας πουν δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε, και θα χασουμε Νησιακαιοτι αλλο θεΛΕΙ ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΡΓΟΔΑΝ, ?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ, ΟΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΙΣΡΑΗΛ. ΕΑΝ ΔΕΝΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΜΑΣΦΑΝΕ ΣΑΝ ΜΕΖΕ ΟΠΩΣ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΜΑΣΤΟ ΑΝΕΚΟΙΝΩΣΕ ΗΔΗ,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications