Σκανδιναβική κοσμολογία: Οι εννέα κόσμοι η Βαλχάλα και η σύνδεση με αρχαία Ελλάδα (μονο για μύστες )

Η Σκανδιναβική κοσμολογία, σύμφωνα με τις πηγές για την Σκανδιναβική μυθολογία, αναγνωρίζει την ύπαρξη εννέα κόσμων, που προσδιορίζονται με το επίθεμα -heimr (σπίτι, βασίλειο ή κόσμος) ή σε ορισμένες περιπτώσεις με το επίθεμα -garðr (σπιτικό, αυλή ή γη). Πέρα από το Μίντγκαρντ (τη "Μέση Γη", ή αλλιώς τον κόσμο που ξέρουμε) οι υπόλοιποι οκτώ κόσμοι μπορούν να συνταχθούν σε ζευγάρια αντίθετων αρχών...Το Μουσπελχάιμ είναι το λίκνο της Δημιουργίας, είναι ενέργεια στην πρωταρχική της μορφή, άγρια και ανυπότακτη. Είναι το αρχέγονο Χάος, η μήτρα που κυοφορεί τη ζωή.Στο Βαλχάλα πάνε όλοι οι πολεμιστές που πολεμησαν το κακό ηρωικά

Μουσπελχέιμ Νιφλχέιμ   Φωτιά και ζέστη - Πάγος και κρύο
Άσγκαρντ  Χελχέιμ  Ουρανός - Κόλαση
Βαναχέιμ  Γιοτουνχέιμ  Δημιουργία - Καταστροφή
Αλφχέιμ Νινταβέλλιρ   Φως - Σκοτάδι

Όλοι οι κόσμοι συνδέονται με το Υγκντράσιλ, το παγκόσμιο δέντρο (προφανώς παρόμοιο με το δεντρό της ζωής και τα παράλληλα σύμπαντα ). Υγκντράσιλ (Πάνω από τις ρίζες του υπάρχουν οι εννέα κόσμοι του σύμπαντος και τρία μαγικά πηγάδια) τα πιο σημαντικά με πρόσθετες πληροφορίες:
Υψηλότερο επίπεδο
Αλφχέιμ (Ο κόσμος των ξωτικών)
Άσγκαρντ (Ο κόσμος των Εσίρ, αρχική ονομασία Γκοντχέιμ)
Βαναχέιμ (Ο κόσμος των Βανίρ)
Μεσαίο επίπεδο
Γιοτουνχέιμ (Ο κόσμος των Γιοτούν, δηλαδή των γιγάντων )
Μίντγκαρντ (Η ‘Μέση Γη ‘, ο κόσμος των ανθρώπων, αρχική ονομασία Μαννχέιμ)
Νινταβέλλιρ και Σβαρταλχέιμ (Ο κόσμος των νάνων ή σκοτεινών ξωτικών, πιθανόν το ίδιο μέρος)
Κατώτερο επίπεδο
Χελχέιμ (Ο κόσμος της Χελ, θεάς του κάτω κόσμου)
Μουσπελχέιμ (Ο κόσμος της φωτιάς και κατοικία των γιγάντων της φωτιάς)
Γκιννουνγκαγκάπ ( Παλιότερο κενό ανάμεσα στο Μουσπελχέιμ και το Νιφλχέιμ από το οποίο ξεπήδησε η ζωή)
Νιφλχέιμ (Ο κόσμος των ομιχλών, του πάγου και του κρύου, κατοικία των παγωμένων γιγάντων ).

“Η σκιά που υψώθηκε πάνω απ’ τους Εννέα Κόσμους – η σκιά του Κότσυφα με τα πύρινα φτερά – ήταν ένα θέαμα που κανείς δεν είχε αντικρίσει όμοιό του (…) Ήταν ο Σουρτ, ο Εξολοθρευτής, στην παντοδύναμη μορφή του, κι ό,τι έπεφτε κάτω απ’ τη σκιά της φτερούγας του εξαφανιζόταν, σαν να μην είχε υπάρξει ποτέ, αφήνοντας στη θέση του μόνο Χάος, ένα Χάος γεμάτο αστέρια που μεγάλωναν και διαστέλλονταν, καθώς μίκραινε ο κόσμος…”

Οι άνωθεν πληροφορίες ειναι παλιές και προφανώς και διαστρεβλωμένες, οι νεότερες πληροφορίες που έχουν σχέση ειναι αυτές πιο κάτω , που φυσικά ειναι αδύνατο να βρουν πολλοί, ειδικά υλιστές νεοέλληνες, για τον απλό λόγο ότι τις καταπνίγουν και τι να κάτσεις να πεις σε έναν Νεοέλληνα που σε όλη του την ζωή το μονο μέλημα του ειναι τα λεφτά, να διαβάζει έγκυρες πήγες που εκφυλίζουν την νόηση, ΜΜΕ και να βλέπει ποδόσφαιρο και ότι ειναι έξω από την γυάλα του ειναι θεωρίες συνωμοσίας? και η ίδια η ζωή του θεωρία συνωμοσίας ειναι!

Αυτοί τραβούν και στο βούρκο τους και τους γύρο τους! όπως μια χαζοχαρούμενη νεοελληνίδα που πρόσφατα την συνάντησες με μια φίλη της ευρωπαϊκού γένους και πάνω που ήσουν έτοιμος την ρωτήσεις μερικά πράγματα μυστικιστικού φύσεως την φίλη της, αυτή ειναι πέρα βρέχει κλασική νεοελληνίδα , πετάχτηκε και άρχισε τα τρελά το βούρλο, και δεν σε αφήνει να μιλήσεις και έφυγες, και την άλλη μέρα πήγε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα : την ξέρω την φίλη μου δεν ασχολείται με τέτοια ! δεν ασχολείται γιατί δεν ασχολείται κανένας του περιβάλλοντος της, και εσύ και ορδές άλλων νεοελλήνων τα χλευάζετε ηλίθια ! οχι λεει δεν έχει σχέση με τέτοια θέματα την ξέρω καλα, και τι λες εσύ ξέρεις καλυτερα το γένος μου από μενα? αυτά που λέτε μεταξύ σας ειναι τα συνηθισμένα δεν ήξερε τι να πει μετά...

Οι νεότερες πληροφορίες για τους μύστες φίλους της σελίδας οι άλλοι ξέρετε θεωρίες συνωμοσίας και τα σχετικά, αυτά δεν ειναι για εσάς - 1: οι εκλεκτή ράτσα του Γιαχβέ εξαφάνισε από παντού ακομα και ένα τραγούδι που μιλούσε για την Σκανδιναβική μυθολογία οχι μονο επειδή εχει συνδυαστεί με τους "κακούς Γερμανούς" που πολέμησαν την κομμουνιστική πανούκλα τους και τα γκοιμ τους (μονο στο dailymotion έχει μείνει), αλλα για τον ίδιο λόγο που μάζεψαν τον όχλο σε δίκες τους έγκυρες πήγες , που δεν θα βρείτε κανένα άρθρο πνευματικής αναζήτησης αληθινής ιστορίας και παράδοσης έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα και εχουν ριξει την μαζα σε ζωώδες επίπεδο, το μαρξιστικό "ριζοσπάστης" αυτό σημαίνει, και με όλα αυτά κατέληξαν οι μάζες να μην έχουν ιδέα για τίποτα και να ζουν στο μεσαίωνα του σκοταδισμού, επίσης να ασχολούνται με ηλιθιότητες.

Οι νεότερες πληροφορίες 2: Γνήσια Σουηδέζα ευρωπαϊκού γένους που την έλεγαν μάγισσα επειδή ηταν πνευματικό και μυστικιστικό άτομο και οι κακοί άνθρωποι σκοτωνουν τις μάγισσες έτσι έλεγε το 2017 τύπου ιερά εξέταση του μεσαίωνα : Οι κάλοι άνθρωποι πάνε σε μια χωρα/νησί και ζουν αιωνία ως πνεύματα (και μερικές αλλες πληροφορίες που δεν χρειάζεται να τις αναφέρουμε ).

Τον Μαρτίου του 2019 ελληνόφωνοι σατανιστές δολοφόνησαν την 22χρονης φοιτήτρια Αρετή Ζαχαροπούλου ακριβώς για τους ίδιους λόγους επειδή και αυτή ηταν μυστικιστικό άτομο... Αν είχε βρει την σελιδα αυτη και είχε στείλει μήνυμα όπως μια άλλη για τέτοια θέματα, το πρώτο πράγμα που θα της έλεγες θα ηταν να μείνει μακριά απο ελληνόφωνους και όλη αυτή την λερά άναρχο-κομμουνιστών, και πως να τους κάνει να εκδηλωθούν γιατί ειναι υποκριτές, ώστε να ξέρει ότι ανήκουν σε άκρως μοχθηρές ράτσες, οπού έχουν και τάσεις σατανισμού. Δυστυχώς...ενημερωτικά εχει περάσει ένας χρόνος και κανένας δεν έχει συλληφθεί για την δολοφονία, μάλιστα πήγαν να καλύψουν την δολοφονία της σε συνεργασία με την δήθεν ελληνική αστυνομία ως αυτοκτονία,η φερόμενη ελληνική αστυνομία καλύπτει την εγκληματική δράση ελληνόφωνων ακόμα και στο ίντερνετ! .

Οι νεότερες πληροφορίες 3: Γνήσια απογονή αρχαίων Ελληνίδα ευρωπαϊκού γένους οχι μονο είχε αναμνήσεις προηγούμενης ζωής στην αρχαία Ελλάδα αλλα και επίσκεψη ξωτικού όταν ηταν μικρή(!)υπάρχει μια έντονη σύνδεσή μεταξύ του γνησίου ευρωπαϊκού γένους με τα ξωτικά και τις νεράιδες, τα ξωτικά και οι νεράιδες δεν ηταν μονο στην Σκανδιναβία αλλα και στην αρχαία Ελλάδα και γενικά ο πνευματικός κόσμος, όλα αυτά ( και οχι μονο) εξαφανίστηκαν με την Τουρκοκρατία.

Οι νεότερες πληροφορίες 4:Οι δαίμονες βασάνιζαν κορίτσια ευρωπαϊκού γένους που ουδεμιά σχέση είχαν με τον πόλεμο, πριν αφήσουν την τελευταία πνοή, ως τέρατα που ξεπήδησαν απο την κόλαση τύπου ιερά εξέταση, αντί να τις σκοτώσουν με μια σφαίρα στην Γερμανία το 1945, γιατί μονο στο υλικό κόσμο μπορουν να βλάψουν και να προκαλέσουν πόνο και δυστυχία ...

Οι νεότερες πληροφορίες 5: Πάλι από γυναικά ευρωπαϊκού γένους Ελληνίδα με καταγωγή απο Νορβηγία : Είχε ένα περίεργο περιστατικό, βγήκε από το σώμα της κατα λάθος ενώ σηκώθηκε απο το κρεβάτι να πάει να πιει νερό, αλλα αντί να πιάσει το πόμολο της πόρτας το χέρι της που ηταν άυλο πέρασε μέσα απο την πόρτα, διαπέρασε την ύλη και τοτε συνειδητοποίησε οτι κάτι δεν πάει καλα, και τρόμαξε, γύρισε πίσω και είδε τον εαυτό της να κοιμάται δηλαδή το σώμα της εκεί τρόμαξε τοσο πολύ που απότομα μπήκε στο σώμα της , πρόσθετες πληροφορίες : δεν ηταν όνειρο, είχε τον ίδιο χαρακτήρα και αφού ηταν έξω απο το σώμα της για τους μύστες αυτό (βοήθεια : πανε περίπατο οι χαζομάρες του ανάλογα πως μεγαλώσεις αποκτάς το χαρακτήρα ).

Οι νεότερες πληροφορίες 6 άφορα εξωγήινους : Οι γκρι εξωγήινοι έκαναν επέμβαση σε γυναικά να βάλουν το αυγό του φιδιού, δεν λέμε περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό, αλλα ειναι κατανοητό γιατί λένε ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και ειναι θεωρίες συνωμοσίας.

Μερικοί στίχοι του Auf nach Walhall που το εξαφάνισαν :
Ο άνεμος κτυπά τη θάλασσα.
Κάποιος καλεί τους θεούς στο βάθος, τον Odin και τον Thor.
Οι αγγελιοφόροι των Νορβηγών θεών και μύθων.
Ο πατέρας Οντίν παρακολουθεί.
Οι πολεμιστές του Odin απαντούν στο κάλεσμα για την τελική μάχη.
Το σπαθί σφυρήλατο από λαμπερό ατσάλι, η ασπίδα διακοσμημένη με ρούνους.
Ο πολεμιστής Οντίν, ο θεός της βροντής ξυπνά.
Οι πολεμιστές του Οντίν μπαίνουν στη μάχη.
Ο αγώνας μαίνεται μέχρι να σπάσει η αυγή και μερικοί άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications