Νέα lockdown: Κλείνουν Πέλλα, Πιερία, Ημαθία και Κιλκίς – Με μάσκες και στους εξωτερικούς χώρους

H έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας είχε ως αποτέλεσμα την απόφαση για περιοριστικά μέτρα στις Περιφερειακές Ενότητες Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς.

Μεταξύ άλλων, τα μέτρα προβλέπουν απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα, υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους, απαγόρευση εκδηλώσεων και κάθε συνάθροισης άνω των εννέα ατόμων.

Σε ανακοίνωσή της, η Πολιτική προστασία αναφέρει:

Μετά από έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας και λαμβάνοντας υπόψη τα επιδημιολογικά δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί και με τα χθεσινά αποτελέσματα στις Π.Ε. Πέλλας, Πιερίας, Ημαθίας και Κιλκίς, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου και κατόπιν εισήγησης και σύμφωνης γνώμης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, αποφασίστηκαν τα κάτωθι περιοριστικά μέτρα για τις ανωτέρω Π.Ε. ως εξής:

Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 12 τα μεσάνυχτα έως τις 07.00 της επομένης.
Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως πάρτυ, εμποροπανηγύρεις, λιτανείες, λαϊκές αγορές κλπ.
Απαγόρευση κάθε είδους συνάθροισης πολιτών άνω των 9 ατόμων για οποιονδήποτε λόγο, τόσο σε δημόσιο όσο και σε ιδιωτικό χώρο.
Στους χώρους εστίασης επιτρέπεται μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε τραπέζι έως 4 άτομα, εκτός εάν πρόκειται για συγγενείς Α’ βαθμού όπου επιτρέπεται έως 6 άτομα.

Υποχρεωτική η χρήση μάσκας τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους.
Σημειώνεται ότι σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, δύναται σε αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.
Στις ανωτέρω περιοχές μεταβαίνουν ειδικά κλιμάκια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (Ε.Α.Δ) και της ΕΛ.ΑΣ. για εντατικοποίηση των ελέγχων και για την πιστή εφαρμογή και επιτήρηση των μέτρων στους χώρους εποπτείας τους.
Τέλος, τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες από την Παρασκευή 11-09-2020 και ώρα 06.00 έως και την Παρασκευή 25-09-2020 και ώρα 06.00.

Ιδού τι ψηφίσαν τώρα θα δουν τι εστί βερίκοκο και ακόμα ειναι αρχή :

Επίσης όλοι όσοι πατούν like και διαβαζουν μαρξιστικές σελίδες τόσα χρονιά, ειναι υπεύθυνοι για πολλά δεινά, καθώς οι ελληνόφωνοι συμμορίτες μαζί με τους χρήσιμους ηλίθιους δεν ειναι πάνω από 50.000 σύμφωνα με μια άναρχο-μαρξιστική μασονική σελίδα facebook... Δηλαδή οι 50.000 κάνουν κουμάντο στα πάντα στα 9 εκατομμύρια! και όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση, αυτοί ειναι οι Νεοέλληνες! οι ιδιοι που τους έλεγαν για φασίστες ναζι μέρα νύχτα (έτσι τους βρήκες στο ίντερνετ το 2014) ειναι οι ιδιοι που τώρα τους επιβάλουν μάσκες... ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications