Κικίλιας: «Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πειθαρχούν στα μέτρα για τον κορωνοϊό»  - αυτό ειναι το πρόβλημα

Την άποψη ότι στη χώρα μας «η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών -και τους ευχαριστώ πάρα πολύ- πειθαρχούν,στηρίζουν τις οικογένειές τους και αντιλαμβάνονται τι σημαίνει ότι πρέπει να προστατεύσουμε τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας, τους γονείς μας, τις ευπαθείς ομάδες και τους εαυτούς μας» εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Υγείας Β.Κικίλιας μιλώντας στον ραδιόφωνο των Παραπολιτικών.

«Και το κάνουν αυτό με συγκριτικά υπερπολλαπλάσια και καλύτερα αποτελέσματα από οπουδήποτε αλλού. Σε αυτούς που μας κουνούσαν το δάχτυλο και μιλούσαν για τους απείθαρχους Έλληνες, αποδείξαμε, και γίναμε παράδειγμα προς μίμηση, ότι και μπορούμε να πειθαρχήσουμε και να στηρίξουμε τη χώρα μας», συμπλήρωσε.

Προσπαθούμε να εξηγήσουμε με παραδείγματα και να πείσουμε τους συμπολίτες μας τόνισε αναφερόμενος στη συμμόρφωση και προσέθεσε: «Από εκεί και πέρα υπάρχουν και ελεγκτικοί μηχανισμοί που απέδειξαν ότι μπορούν να λειτουργήσουν στη χώρα μας. Δεν είναι τιμωρητικό αυτό, είναι προστατευτικό για την ελληνική κοινωνία. Το ποσοστό αυτών που τηρούν τα μέτρα, είναι τεράστιο έναντι αυτών οι οποίοι δεν ενδιαφέρονται ή δεν έχουν την κατάλληλη γνώση ή πιστεύουν ότι δεν αξίζει μια ανθρώπινη ζωή.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν οι νόμοι του κράτους περί δημόσιας Υγείας και ο Ποινικός Κώδικας. Εμείς πρώτα θέλουμε να συμβουλεύουμε, θέλουμε να ενημερώνουμε, θέλουμε να στηρίζουμε. Μετά, εάν και εφόσον αυτό δεν καταστεί δυνατό, προχωρά η κυβέρνηση δια της Πολιτικής Προστασίας σε συγκεκριμένα μέτρα και φυσικά και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σε ενδεδειγμένες κινήσεις και αποφάσεις τέτοιες, που να διασφαλίζουν τη δημόσια Υγεία».

Ερωτηθείς την ασφάλεια πιθανού εμβολίου για τον κορονοϊό, ο υπουργός Υγείας επισήμανε: «Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή συντονίζει, οργανώνει, υπογράφει τα συμβόλαια με τις χώρες και δίνει και 2,7 δισ. ευρώ για τον εμβολιασμό των Ευρωπαίων πολιτών. Είναι προφανές ότι σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει η Ευρώπη εμβόλια χωρίς να έχουν τεσταριστεί, χωρίς να έχουν ελεγχθεί επιστημονικά, χωρίς να έχουν εγκριθεί. Αυτό είναι εκ των ουκ άνευ. Επίσης, δεν υπάρχει καμία τεράστια πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία η οποία θα ρίσκαρε τη φήμη της, την αξιοπιστία της και τα κέρδη της, αν θέλετε, φέρνοντας ένα εμβόλιο στην αγορά το οποίο δεν είναι επαρκές ή ασφαλές».

Τέλος ο Β.Κικίλιας αναφερόμενος στο σύστημα Υγείας είπε ότι πλέον «υπάρχουν πάνω από 6.500 γιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό παραπάνω στα Νοσοκομεία μας. Μεγαλύτερη τεχνογνωσία, φάρμακα, διπλάσιες ΜΕΘ και καλύτερη γνώση του ιού από την πλευρά των επιστημόνων μας» και τόνισε:

«Αλλά εάν δεν συμβαδίσει σε αυτή την αγωνιώδη προσπάθεια και η ελληνική κοινωνία, προφανώς και τα αποτελέσματα δεν θα είναι αυτά τα οποία θέλουμε. Εμείς θα πάμε βήμα-βήμα αναλύοντας τα επιστημονικά δεδομένα, μιλώντας με διαφάνεια στον κόσμο, με εμπιστοσύνη στους Έλληνες και θα στηρίξουμε ο ένας τον άλλον έτσι ώστε να τα καταφέρουμε. Όσες ΜΕΘ και να χρειαστούν, εμείς εδώ θα είμαστε να προσαρμόσουμε το σύστημά μας».www.capital.gr

----

Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν ξέρει καν πρόσφατη αληθινή ιστορία αλλιως θα έβλεπε κομμουνιστές και θα άλλαζε δρόμο οχι γιατί ειναι άπλα κομμουνιστες αλλα γιατί ειναι άκρως μοχθηρές ράτσες στην πλειοψηφία τους,(ότι όλοι τους ειναι σημιτικές φάτσες και ίδιες με λαθρο το εχει προσέξει κανένας?).
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν ξέρει ότι από το 1974 ψηφίζει ιουδαϊκά κόμματα, και νομίζει ότι η "δημοκρατία" ειναι ελληνική επινόηση.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών βλέπει ιουδαϊκά ΜΜΕ και διαβάζει έγκυρες πήγες για ελληνικές πάρα το γεγονός οτι ειναι γεμάτες μασονους antifa ( οι τζιχαντιστές Ευρώπης-Αμερικής ) και ελληνόφωνους
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ειναι ένα μάτσο πρόβατα και παρτάκιδες χωρίς ίχνος λογικής αρετής & σοφίας (κατα αλλα όλοι ειναι απόγονοι αρχαίων )
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει την ίδια "άποψη" με τους ελληνόφωνους αλλα νομίζει ότι ειναι δίκη του
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών νομίζει ότι ζει στο παράδεισο και όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών δεν έμαθε τίποτα με το ίντερνετ αντίθετα έγινε χειρότερη διαβάζοντας έγκυρες πήγες
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών έχει πτυχία και νομίζει ότι ειναι έξυπνη (!)
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών προτίμα να ζει στο ψέμα πάρα να του πεις την αλήθεια..
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών ειναι δογματικοί και όλα τα βλέπουν δογματικά
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών νομίζει ότι όλοι φροντίζουν για το κάλο του και σε θέματα υγείας και όλα τα αλλα ειναι θεωρίες συνωμοσία, αυτοί που κυνηγούν αντιφρονούντες γιατρούς και κάνουν το μαύρο άσπρο θέλουν το κάλο της μάζας!
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι οι Γερμανοί πριν 1945 ήσαν Μογγόλοι και Ούννοι,(εδώ η στοιχειώδες λογική σηκώνει τα χεριά και τα ποδιά μαζί , και δείχνει πόσο εύκολα υιοθετούν ότι τους λένε οι ελληνόφωνοι σε πληθώρα θεμάτων ακομα και αν δεν έχουν στοιχειώδες λογική τα ψέματα τους).
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι (η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας).
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών υποστηρίζει παντού αδίσταχτους που τον εξαπατούν και οχι τους δίκαιους.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θεωρεί "ιδεολογία" ορδές αδίσταχτων ελληνόφωνων ενώ ειναι μοχθηρές ράτσες χωρίς τύψεις και ένοχες(!).
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών νομίζει οτι κάποιος που δεν ειναι πρόβατο σαν αυτόν ειναι κακός συνομωσιολόγος και λεει θεωρίες συνωμοσίας, ενώ όλοι οι εφευρέτες θεωρίες συνωμοσίας έλεγαν πριν γίνει η εφεύρεση τους πραγματικότητα.
Η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών πιστεύει ότι ιουδαϊκή επιρροή στην επιστήμη ο Αϊνστάιν ηταν μεγαλοφυΐα (!)
Αυτά τα λίγα.....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications