Αργεντινή: Καθηγήτρια πέθανε κατά τη διάρκεια μαθήματος μέσω Zoom μπροστά στα μάτια των μαθητών της

Μπροστά στα μάτια των μαθητών της πέθανε μία καθηγήτρια στην Αργεντινή, η οποία κατέρρευσε κατά τη διάρκεια μαθήματος μέσω της εφαρμογής Zoom.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, η καθηγήτρια πέθανε κατά πάσα πιθανότητα λόγω του κορονοϊού. Η 46χρονη αντιμετώπισε δυσκολία στην αναπνοή της και κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της διάλεξης.

Μάλιστα, όπως μεταδίδει η εφημερίδα Diari Mes, η Paola De Simone, που ήταν καθηγήτρια στο Universidad Argentina de la Empresa, είχε πει στους μαθητές της ότι δεν αισθανόταν καλά.

Ως αποτέλεσμα, εκείνοι της ζήτησαν να τους δώσει την διεύθυνση του σπιτιού της για να στείλουν ένα ασθενοφόρο, ωστόσο, το μόνο που πρόλαβε να ψελλίσει η άτυχη γυναίκα ήταν «δεν μπορώ» και κατέρρευσε.

Τις προηγούμενες ημέρες, η καθηγήτρια εμφανιζόταν ιδιαίτερα προβληματισμένη σε ότι αφορά στην υγεία της και έλεγε σε συγγενείς και φίλους ότι υπέφερε από συμπτώματα του κορωνοϊού για περίπου έναν μήνα σύμφωνα με την «La Noticia».

«Με τους συμμαθητές μου κάναμε διαδικτυακό μάθημα την Τετάρτη. Η καθηγήτρια άρχισε να μας λέει ότι είχε πνευμονία και είδαμε ότι ήταν χειρότερα από ότι στα προηγούμενα μαθήματα. Σε κάποιο σημείο δεν μπορούσε να αλλάξει τα slides, ούτε να μιλήσει και άρχισε να μην έχει ισορροπία». δήλωσε η μαθήτριά της Ana Breccia, την ώρα που το βίντεο με την κατάρρευση της 46χρονης κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Clarín, η καθηγήτρια ήταν παντρεμένη με έναν γιατρό και είχαν αποκτήσει μια κόρη. Όπως αναφέρεται, ο άνδρας της λόγω της πανδημίας δούλευε πολλές ώρες και ήταν αυτός που βρήκε νεκρή τη σύζυγό του μόλις έφτασε στο σπίτι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications