Οι Νεοέλληνες «ηρωίδα» δεν είχαν και «ηρωίδα» βρήκαν και ο πάτος δεν έχει τελειωμό!

Η υπεράνθρωπη προσπάθεια της γυναίκας από την Πολιτική Προστασία Σαρωνικού που ρίχτηκε στη μάχη κατά τη διάρκεια της φωτιάς στην Ανάβυσσο προκάλεσε συγκίνηση.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι συγκλονιστικές φωτογραφίες από την πυρκαγιά στην Ανάβυσσο που δείχνουν την αγωνία και την ένταση στη μάχη με τις φλόγες στο πρόσωπο γυναίκας, μέλους της Ελληνικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης (ΕΟΜΕΔ).

Στις εικόνες που «αιχμαλώτισε» χθες ο φακός του πολυβραβευμένου Άρη Μεσσήνη, η γυναίκα εμφανίζεται να δίνει μάχη με τις φλόγες στην περιοχή της Αναβύσσου, περιτριγυρισμένη από πυκνούς καπνούς και με το πρόσωπό της «καρβουνιασμένο».

Η έκφρασή της αποκαλύπτει το πείσμα και την δύναμη που κρύβει μέσα της αυτή η ηρωίδα, που βρέθηκε στο σημείο ως μέλος της Ελληνικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης ..

Δείτε βίντεο:

Η ηρωίδα της Αναβύσσου στο protothema.gr: «Μας είχαν περικυκλώσει οι φλόγες, νιώθαμε να αποχαιρετούμε τον κόσμο»..

Φυσικά έσπευσαν και άλλες έγκυρες πήγες τους να βαλουν την συγκλονιστική είδηση μπας και μαζέψουν like, δεν τους φτάνει που έχουν δωρεάν προώθηση σε facebook google (τα οποία παίρνουν εντολες απο ελληνόφωνους στην Ελλάδα, το google να βγάζει στην πρώτη θέση στην αναζήτηση όλες τις έγκυρες πήγες τους και να εξαφανίζει ανεξάρτητες , το facebook να κανει μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες σελίδες και τεράστια σε δίκες τους) και έχεις και ορδές νεοελλήνων να διαβαζουν ειδικά την μεσαία για "ελληνική σελίδα" και τώρα κλαψουρίζουν που τους βάζουν μάσκες και δεν εχουν αφήσει σελίδα ελληνόφωνων που να μην έχουν πατήσει like :

Τρέχει το δάκρυ κορόμηλο από ορδές κοιμισμένων που ως συνήθως βλέπουν το δεντρό και οχι το δάσος, το θέμα θυμίζει τύπου πνίγηκε ο μικρός Αϊλάν που το εβαλαν στην παράλια και το έβγαλαν φώτο για το βαλουν μετά σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους για να συγκινήσουν την μάζα και να την κανουν να νιώθει και ένοχες που δεν θέλουν τους "πρόσφυγες", χωρίς να αναφέρουν βεβαία ότι το έπνιξε ο πατέρας του(!)

Εδώ έχουμε την περίπτωση που κάποια τρέχει να σβήσει την φωτιά όπως όλοι οι άλλοι και κάποιος "πολυβραβευμένος" φωτογράφος (το παράξενο θα ηταν να μην ηταν πολυβραβευμένος άρα ειναι δικός τους ) ξαφνικά από το πουθενά του τύπου γίνεται χαμός βόμβες πέφτουν από παντού, ατάραχος βρήκε ευκαιρία να γίνει διάσημος και να εκμεταλλευτεί την όλη κατάσταση, το ίδιο και οι έγκυρες πήγες τους στην συνεχεία, άγνωστο αν ρώτησαν την ίδια αν θέλει να την βγαλουν φώτο και εμφανιστεί σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους, αλλα την εμφανίζουν ως ηρωίδα όποτε δεν θα έχει πρόβλημα, οι άλλοι πυροσβέστες δηλαδή δεν ειναι ήρωες? αν αυτη ειναι «ηρωίδα» τι να πουν και αληθινοί ήρωες ?

Τέτοια εκμετάλλευση μαζί ηλιθιότητα απο ορδές νεοελλήνων ειναι αναμενόμενη, και επειδή δεν γίνεται οι μάζες να καταλάβουν πόσο ηλίθιες ευκολόπιστες δείχνουν στο ίντερνετ, πόσο εύκολα χειραγωγούνται και επικροτούν χαζομάρες την μια μετά την άλλη...

Οδηγίες αφύπνισης από την χαζομάρα και αποτοξίνωσης από το matrix:
Σταματήστε να βλέπετε τηλεόραση τουλάχιστον επι δυο μήνες.
Σταματήστε το ίντερνετ σαν μην υπάρχει οχι μονο μακριά από έγκυρες πήγες αλλα γενικά το ίντερνετ εντελώς σαν είστε στο 1990 που δεν υπήρχε.

Σταματήστε οπουδήποτε κοινωνική επαφή σας, επειδή δεν γίνεται να ξέρετε ποιοι ειναι γκοιμ που ρίχνουν το επίπεδο συνείδησης δεν μιλάτε σε κανέναν, κοινός δεν έχετε επαφές με αλλα άτομα όσο αυτό ειναι εφικτό για τουλάχιστον 2 μήνες.
Για καλυτερα αποτελέσματα μένουν εντελώς μονοί τους όσοι μπορουν χωρίς να έχουν ουδεμιά επαφή με κανέναν τουλάχιστον 2 μήνες, ένα είδος διαλογισμού τύπου μονάχοι του Θιβέτ.
Μέτα από όλα αυτά κάντε ότι κάνατε και πριν, αν δεν αρχίστε να βλέπετε τι χαζομάρα υπάρχει γύρο σας και σε τι ηλιθιότητα ζούσατε πριν τότε είστε από αυτούς που την προκαλούν, κοινός εσεις πάτε την κοινωνία στο πάτο και δεν θα ειναι απίθανο να ανήκετε στο γένος των λεγομένων γκοιμ..
Που συνυπάρχουν στην κοινωνία μας απο την εποχή του έκαναν εισβολή στην Ευρώπη από την εποχη του Μέγα Αλέξανδρου και την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία , για περισσότερες λεπτομέρειες τι ακριβώς ειναι τα γκοιμ η γκοχιμ ρωτήστε την Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών τους ιουδαίους δηλαδή, δικιά τους φράση ειναι εξάλλου γιατί αν γράψουμε εμείς θα μα πουν ρατσιστές, λέμε άπλα ότι τα δημιούργησε ο Γιαχβέ δηλαδή προέρχονται απο κακό γιαυτό το λόγο έχουν το δαίμονα μέσα τους όπως θα έλεγαν οι πιστοί. Δεν ειναι δημιουργία του κάλου θεού με άπλα λογία το θέμα ειναι περίπλοκο και μυστικιστικό όποτε δεν θα καταλάβουν οι πολλοί ,και δεν έχει να κάνει με θρησκείες άπλα λέμε αυτούς τους ορούς γιατί έτσι καταλαβαινουν το κακό και το κάλο .

Post A Comment:

2 comments

Apolon88είπε...

Γεία σου και πάλι.Καιρό έχουμε να τα πούμε.Θα σου στείλω και στο outlook αν είναι πάλι.Σωστό το τέστ.Δεν βλέπω tv απο το 2005 με εξαίρεση καμιά ταινία και κανα αθλητικό αλλα και αυτά τα έχω κόψει χρόνια.Μεγάλο βάσανο αυτός ο κόσμος για όσους βλέπουν.Πάντως τώρα τελευταία βλέπω αρκετούς νέους και ξυπνάνε και κρίνουν το που ζούν αλλιώς.

atomείπε...

Αν δεν φτάσεις στο σημείο να βλέπεις τους κτηνώδες αγριάνθρωπους που ζουν ανάμεσα μας δεν γίνεται τίποτα, βρες έναν μαυριδερό κομμουνιστή αυτοί φαίνονται καλυτερα κατηγορίας γκοιμ και πρόσεξε την συμπεριφορά τους και το χαρακτήρα τους δεν ειναι άπλα οτι ειναι εντελώς ηλίθιοι αλλα ειναι σαν αυτο που ξέρεις ως δαίμονες, επειδή ειναι υποκριτές για να εκδηλώσουν την αληθινή φύση τους λεγε τους τα αντίθετα απο αυτα που τους λενε οι Ιουδαίοι δηλαδή υπέρ χούντας ναζι και τοτε θα δείξουν οτι ειναι κτηνώδες μισάνθρωποι γιαυτό έσφαζαν ως τέρατα ιστορικά βασάνιζαν τα θύματα τους σαν οι ιδιοι να μην ηταν άνθρωποι και ψεύδονται στα πάντα. Έχουν ακριβώς τον ίδιο χαρακτήρα με λαθρο
Έκτος απο αυτά τα γκοιμ υπάρχουν και άλλοι αναμεσα μας μη ανθρωπινής προέλευσης

Το κακό αρχιζει επειδή οι μάζες έχουν γίνει υλιστικές εχουν πέσει σε ζωώδες επίπεδο και μη πνευματικές και δεν έχουν ιδέα ότι το σώμα και το πνεύμα /χαρακτήρας ειναι δυο διαφορετικά πράγματα και νομιζουν οτι ο χαρακτήρας ειναι αποτέλεσμα πως θα μεγαλώσει κάποιος (!) ακριβώς για αυτο το λόγο ένα από τα πρώτα πράγματα που έκαναν στο ίντερνετ ηταν να δώσουν εντολή σε google facebook να εξαφανίζει ανεξάρτητες πήγες με θέματα αναζήτησης και να μαζέψουν τον όχλο σε δεκάδες δίκες τους σελίδες και να ασχολείται με ηλιθιότητες, ώστε να ρίχνουν το επίπεδο αντίληψης στο πάτο και έχουν φτάσει στο σημείο οι μάζες να μην καταλαβαινουν τίποτα, πρώτα ήρθε ο πνευματικός θάνατος

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications