Ένα UFO πάνω από μια εκκλησία - η περίεργη μεσαιωνική τοιχογραφία από την Ρουμανία   +  σημαντικό μήνυμα

Έχουν γίνει πολλές συζητήσεις για αυτήν την παράξενη εικόνα εδώ και αρκετά χρόνια. Μερικοί λένε ότι αυτή είναι η πρώτη εικόνα ενός UFO που πάνω από μια εκκλησία. Άλλοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι φωτιά, και λοιπές ηλιθιότητες.

Πριν από λίγα χρόνια, μια φωτογραφία μιας αρχαίας τοιχογραφίας από τον 14ο αιώνα, η οποία ήταν ζωγραφισμένη στον τοίχο της εκκλησίας Biserica Manastirii στη ρουμανική πόλη Σιγκισοάρα, διέρρευσε στο διαδίκτυο. Το ιστορικό τμήμα της Σιγκισοάρα είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς και είναι κυρίως διάσημο από το γεγονός ότι κάποτε Ο Βλαντ Β΄ Ντράκουλ ο κυβερνήτης της Βλαχίας και ο πατέρας του Βλαντ Τέπες, γνωστός ως Κόμης Δράκουλας.

Η προαναφερθείσα τοιχογραφία απεικονίζει μια εκκλησία που περιβάλλεται από γκρίζα σύννεφα "νεφέλες" όπως τα γράφουν στα χριστιανικά κείμενα, από τα οποία ένα ιπτάμενο αντικείμενο με ρίγες αναδύεται από πάνω με μια "φλογερή ουρά" . Πολλοί πιστεύουν η τοιχογραφία της εκκλησίας αναπαριστά ένα φλεγόμενο UFO . Η τοιχογραφία διέρρευσε στο στο δίκτυο με το όνομα "UFO σε ρουμανική εκκλησία."

Αυτό το σχέδιο είναι περίεργο. Το περίεργο αντικείμενο πάνω από την εκκλησία είναι πολύ δύσκολο να συνδεθεί με το «θεϊκό χέρι», η το «θεϊκό φως» ή άλλες βιβλικές εικόνες επειδή τόσο το θεϊκό χέρι όσο και το θεϊκό φως η άγιο φως στον Χριστιανισμό παρουσιάζονται συνήθως διαφορετικά, και όχι ως δίσκος. Η επιγραφή στο κάτω μέρος της τοιχογραφίας γράφει "Israel hoffe auf den herrn". Μεταφρασμένο από τα παλαιά γερμανικά που σημαίνει "Μακάρι το Ισραήλ να εμπιστευτεί τον Κύριο." Η φράση προέρχεται από τη Βίβλο (Ψαλμός 130). Το πότε ζωγραφίστηκε αυτή η τοιχογραφία είναι άγνωστο. Πιθανώς μεταξύ 1523 και 1700.

Το πιο ενδιαφέρον πράγμα είναι ότι δεν είναι η πρώτη μεσαιωνική εικόνα ενός περίεργου ιπτάμενου «τροχού» και δεν υπάρχει γενικά αποδεκτή θεωρία για το τι μπορούν να σημαίνουν αυτοί οι «τροχοί».. Πολλές "άγιες" εικόνες ακόμα και κείμενα στα "ιερά" βιβλία του Χριστιανισμού δείχνουν στενή σχέση μεταξύ UFO (που έγινε το άστρο της Βηθλεέμ πχ) και Χριστιανισμού...

Μια παρόμοια εικόνα από παλιά γαλλικά νομίσματα (μάρκες) κυκλοφορούσε στο ίντερνετ και έσπευσαν εκλεκτοί του Γιαχβέ ύπουλα και πονηρά να βαλουν τα γκοϊμ τους να την βγάλουν fake :

Προφανώς θα είχαν πολύ σοβαρούς λογούς να την βγάλουν fake, όμοιος και λενε οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι και απομάκρυναν τον όχλο από ανεξάρτητες πήγες και με τέτοια θέματα, και τον μάζεψαν σε δίκες τους του σκοταδισμού, ώστε να παραμείνουν νοητικά ανάπηροι και πλήρως ελεγχόμενοι όπως ηταν και προ ίντερνετ εποχή .

Χριστιανισμός UFO εξωγήινοι και μασονία η λεγόμενη, τι σχέση έχουν? η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία διαλύθηκε εκ των έσω αφού είχαν μπει αυτοκράτορες συμμορίτες όπως ο γνωστός Θεοδόσιος, και ορδές βάρβαρων εισβόλεων άπο πάντου στην Ευρωπη. Στις 27 Φεβρουαρίου του 380 κηρύσσει τον Χριστιανισμό ως την επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας καταργώντας αρχαίες θρησκείες οι σφαγές μόλις είχαν αρχίσει, απαγόρευσε με ποινή θανάτου και δήμευση της περιουσίας των ενόχων Εθνικών που χαρακτηρίζονται «παράφρονες» και «ιερόσυλοι», κάθε μορφή θυσίας, μαντικής, ψαλμωδιών προς τιμή των Θεών ή τις απλές επισκέψεις σε αρχαίους Ναούς...Το 384 διέταξε την κατεδάφιση ή το σφράγισμα "ειδωλολατρικών Ιερών" και "παγανιστικά" ιερατεία...

Συμβαίνουν απίστευτα πράγματα στην Γη και κανένας δεν έχει καταλάβει τίποτα εδώ και 2000 χρονιά, ώσπου κάποιος που ανήκει στο αρχαίο ευγενές γένος με την βοήθεια του ίντερνετ τους ανακάλυψε, αφού πριν για να βρεις πληροφορίες ηταν μονο από περιοδικά που επίσης έλεγχαν ,και είχες περιορισμένη και ελεγχόμενη εικόνα για τον κόσμο, τους πρόδωσε η ίδια η συμπεριφορά τους, που επίσης πριν δεν μπορούσες να δεις και λόγο ότι μπροστά βάζουν χρήσιμα γκοιμ , και τι είχαν κάνει στην πρόσφατη ιστορία που έχουν σκεπάσει με τόνους ψεμάτων και διαστρέβλωση της ιστορίας, όταν λέμε για ερπετά αυτούς εννοούμε, και δεν ειναι κάπου κρυμμένοι , επίσης δεν ειναι μονο αυτοί αλλα και τα γκοϊμ τους που ειναι αναμεσα σας και κάνετε παιδιά με αυτά και αυτοι ηταν οι πρώτοι χριστιανοί στην Ευρώπη που έσφαζαν το Ευρωπαϊκό γένος ως ειδωλολάτρες και αιρετικούς, και έτσι εξηγούνται πολλά και ο νοών νοείτω .. Αυτό post έχει σχέση με (Το «άγιο δισκοπότηρο» - Από την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στο σήμερα και στο αύριο! (part 1) και η συνέχεια του θα ειναι στο part 2)
Το να βάζουμε άρθρα που δεν θα δείτε πουθενά άλλου και που έχουν σχέση με την ίδια την μοίρα σας και την ζωή σας στην Γη και τις τραγικές συνέπειές που έχουν οι δήθεν "θεωρίες συνωμοσίας", και να μην έχουν την δέουσα προσοχή σημαίνει πολλά . ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications