Ειδικός φρουρός προσπάθησε να «φάει» 40.000€ από επιχειρηματία εκβιάζοντάς ότι θα βάλει ναρκωτικά σπίτι του!

Μία ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση διαφθοράς διερευνά τις τελευταίες ώρες το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν καταγγελίας πολίτη.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί της Δευτέρας 07/09, ένας 20χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος, μάλιστα, μπήκε στην Αστυνομία κατά τις τελευταίες προσλήψεις, ακινητοποίησε επιχειρηματία έξω από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων που διατηρεί στην Αργυρούπολη και κατόπιν του είπε ότι «πρέπει» να κάνει έρευνα και στο σπίτι του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο ειδικός φρουρός και ο συνεργός του μπήκαν στο σπίτι του θύματος, ο πρώτος εκβίασε τον πολίτη, απειλώντας τον ότι θα του «φυτέψει» ναρκωτικά στο διαμέρισμα για να τον κατηγορήσει για εμπόριο, εάν δεν του δώσει 40.000 ευρώ.

Και, αφού πήραν τα χρήματα ο ίδιος και ο συνεργός του, προσπάθησαν να το σκάσουν, με τον επιχειρηματία να τους ακολουθεί φωνάζοντας «ληστεία» και να ειδοποιεί την Άμεση Δράση.

Τράβηξε όπλο
Τότε, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 20χρονος έφτασε στο σημείο να τραβήξει όπλο για να τον φοβερίσει! Κατόπιν, ο δράστης και ο συνεργός του προσπάθησαν να διαφύγουν, όμως, ομάδες ΔΙΑΣ που είχαν φτάσει στην περιοχή, άρχισαν την αναζήτηση και κατάφεραν να εντοπίσουν τον ειδικό φρουρό και να τον συλλάβουν στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ το δεύτερο άτομο που ήταν μαζί του, εξαφανίστηκε.

Αυτή την ώρα, ο καταγγέλλων επιχειρηματίας και ο 20χρονος ειδικός φρουρός έχουν μεταφερθεί στα γραφεία των «Αδιάφθορων» όπου γίνεται προανάκριση, καθώς υπάρχουν πολλές πτυχές που πρέπει να διερευνηθούν, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία να δείχνουν ότι δράστης και θύμα γνωρίζονταν από παλιά, με τον πρώτο να είχε εκβιάσει και στο παρελθόν τον δεύτερο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications