Δείτε άπλα ένα βίντεο  και διαπιστώστε εύκολα πόσο βαθιά είστε στο Matrix

Η αρχή έγινε όταν παρατήρησες την διάφορα σε δυο διαφορετικές γυναίκες, δηλαδή διαφορετικού γένους... Η διάφορες στο χαρακτήρα τους ηταν χαώδες, αλλα λόγο ότι οι περισσότεροι ειναι υλιστές και οχι πνευματικά άτομα δεν αντιλαμβάνονται τίποτα η τους ειναι αδιάφορο.

Από μικρο έβλεπες περίεργες συμπεριφορές ορισμένων ατόμων, και παρατηρούσες την συμπεριφορά τους, αλλα είχες συνηθίσει κατα κάποιο τρόπο, το μπαμ έγινε το 2013 όταν αναρωτήθηκες τι αλλάζει αφού ειναι όλοι άνθρωποι? και ειναι όλοι δήθεν ίδιοι και ίσοι? εκεί που ήρθε η "κεραμίδα" ηταν όταν με το ίντερνετ το 2014 άρχισες να παρατηρείς ορδές άσχετων και ειδικά κάτι ύπουλων τύπων που σχολίαζαν παντού σαν σχιζοφρενείς για ρατσιστές και φασίστες μετα παρατήρησες ότι όλοι αυτοί ειναι συνήθως συγκεκριμένης ράτσας, που παράδοξος στους πολλούς φαίνονται φυσιολογικά άτομα ενώ ειναι άκρως ύπουλοι .

Οι αποκαλύψεις ερχόντουσαν η μια μετά την άλλη και άρχισες να βλέπεις αυτά που δεν βλέπουν οι πολλοι, και φυσικά αναρωτήθηκες ποιοι και γιατι έβγαλαν την λέξη ρατσιστής και τι σημαίνει αυτό, και πολλά αλλα που περισσότεροι άπλα τα ακούνε χωρίς να έχουν αναρωτηθεί πως προέκυψαν,και από το 2014 έως σήμερα "έφυγες" εντελώς από το matrix , τοσο πολύ που τώρα πια βλεπεις τους άλλους να ζουν μέσα στην άγνοια και δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει γύρο τους και η αίτια που συμβαίνουν, και άπλα βλέπουν μονο τα αποτελέσματα...Όπως βλέπουν την ανθρωπότητα και οι κάλοι εξωγήινοι ...

Λοιπόν δείτε το παρακάτω βίντεο και αν σας φαίνεται φυσιολογική συμπεριφορά που έχει αυτή τοτε δυο πράγματα συμβαίνουν:
Είτε είστε σαν αυτήν στο χαρακτήρα ακόμα και σε μικρότερο βαθμό η κατα βάθος είστε έτσι και δεν το ξέρετε.
Είτε στο κύκλο σας έχετε τέτοια άτομα που έχουν παρόμοιο χαρακτήρα και συνεπώς τους έχετε συνηθίσει και σας φαίνονται φυσιολογικός ο ύπουλος χαρακτήρας τους.

Αν βλέπετε ένα ύπουλο και μοχθηρό άτομο που χρησιμοποιεί λέξεις για την λυπηθούν όπως, λεει για ρατσισμό για το παίξει θύμα την ρώτησε κάνενας αν ειναι τσιγγάνα? και στάζει απο παντού υποκρισία και προσπαθεί να εξαπατήσει και με το λόγο τους πάντες χωρίς καμιά ηθική, τότε ειστε σε κάλο δρόμο, τι νομίζεται ότι θα γίνει αν όλοι αυτοί ειναι στην κοινωνία σας, και καλύτεροι από αυτή ώστε να μην φαίνεται η μοχθηρή φύσης τους, πόσο δεν να έχουν και εξουσία? θα ειναι παράδεισος η κοινωνία η μήπως θα ειναι ακριβώς αυτό το μπάχαλο και ο εκφυλισμός των πάντων που συμβαίνει στην κοινωνία?

Ακριβώς έτσι λειτουργούν και οι ελληνόφωνοι άναρχο-συμμορίτες που σχολιάζουν καί παντού μονο και μονο για να εξαπατήσουν, και οι εκλεκτοί του Γιαχβέ σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό οι τελευταίοι , φαντάσου τωρα πως θα φαινόντουσαν σε μια κοινωνία που όλοι θα ηταν αγνοί άνθρωποι χωρίς να υπάρχουν μοχθηροί ούτε εγκληματικά στοιχειά ώστε να τους έχουν συνηθίσει, θα ξεχωρίζαν σαν την μύγα μέσα στο γάλα μονο και μονο απο την ύπουλη συμπεριφορά τους!!, άκρως μοχθηροί σε βαθμό σχιζοφρένειας, έχουν κάτι το κακό και το ύπουλο, φυσικά όταν έχεις μεγαλώσει σε μια κοινωνία γεμάτο βάρβαρους και ύπουλους έχεις συνηθίσει.. οι άλλοι βγαίνουν υπουργοί και βουλευτές και δεν νιώθουν κάμια ενοχή και τύψεις για αυτά που προκαλούν το βλέπετε φυσιολογικό αυτό? το ίσα δικαιώματα και ειμαστε όλοι άνθρωποι αυτά τα αποτελέσματα έχουν..

Για να δεις το κακό πιο έντονα πρέπει να είσαι το αντίθετο από αυτούς γιαυτό και το αρχικό ευρωπαϊκό γένος της Ευρώπης (πριν τις εισβολές )το έλεγαν και ευγενές γένος, αναρωτήθηκε πότε κάνεις γιατί ειναι έτσι εκτος ότι ειναι συγκεκριμένες φυλές? κάποιοι το έκαναν κάποτε και ο νοών νοείτω, ακριβώς γιαυτό έβγαλαν την λέξη ρατσισμός! από εδώ και πέρα πάμε σε αλλα που ξεπερνούν την αντίληψη και την νοημοσύνη του μέσου ανθρώπου,με πολλές προεκτάσεις μυστικιστικά και μεταφυσικά που οι περισσότεροι ούτε έχουν διανοηθεί από το πνεύμα μέχρι και εξωγήινους ( γιαυτό λένε ότι δεν υπάρχουν εξωγήινοι ) με τι χαζομάρες που διαβαζουν οι μάζες σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και την πλυση εγκεφάλου από τα σχολεία ΜΜΕ κτλ ειναι εκτός τόπου και χρόνου και έχουν χάσει την πνευματικότητα τους, όσοι έχουν άπο την φύση/γένος τους , και έχουν γίνει χρήσιμοι ηλίθιοι υλιστές, με όλα τα κακά που συνεπάγεται με αυτό.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Απλά παρακμή...
Τώρα για την ράτσα να μην αναφερθώ γιατί όταν λες αλήθειες σου βάζουν ταμπέλες.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications