Big Brother: «Σοκαρισμένος» ο κόσμος της υποκρισίας για το σχόλιο παίκτη περί βιασμού!

Big Brother: Οργισμένες αντιδράσεις για χυδαίο σχόλιο παίκτη για βιασμό σε live μετάδοση
Ένα εμετικό σχόλιο ακούγεται να κάνει ο Αντώνης Αλεξανδρίδης στο ριάλιτι, αναφέροντας τη λέξη «βιασμός»
Την αποπομπή του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother ζητούν εξαγριωμένοι χρήστες των social media που παρακολουθούν το ριάλιτι μέσα από το livestreaming του ΣΚΑΙ.

Η αιτία για τις αντιδράσεις δόθηκε εξαιτίας ενός βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και στο οποίο ο παίκτης μιλάει απαξιωτικά για τις γυναίκες. Συγκεκριμένα σε συνομιλία που έχει με δύο συμπαίκτες του λέει ότι «με τις γκ@μενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο, δεν υπάρχει καμία αντίδραση από τους συμπαίκτες του...

Μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για τη δήλωση του παίκτη, αποφασίστηκε η αποχώρησή του από το ριάλιτι
Την αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το παιχνίδι αποφάσισε ο «Μεγάλος Αδερφός», μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από τις αναφορές live του παίκτη.

Οι αντιδράσεις που καταγράφονται τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα, τόσο στο twitter όσο και στο Instagram, μετά από ακραίες δηλώσεις του παίκτη είναι πολύ μεγάλες, ενώ το θέμα έφτασε έως και την πολιτική ηγεσία, με την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μέσω ανάρτησής του έκανε γνωστό πως επικοινώνησε τόσο με το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλερόασης καθώς και με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ που μεταδίδει το ριάλιτι για το συγκεκριμένο θέμα, κάνοντας και σχετική ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Ο Big Brother αποφάσισε την άμεση αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη, ο οποίος θα κληθεί το αμέσως επόμενο διάστημα θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε «στον αέρα» του ριάλιτι. Ήδη απολογήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας του παιχνιδιού, πριν αποφασιστεί η απομάκρυνσή του.

Θέση για το θέμα πήραν μέσω αναρτήσεων και στελέχη των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με τον νέο γενικό γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο, να γράφει σε ανάρτησή του: «Κουλτούρα βιασμού σε prime time και με χορηγούς. Αηδία και ανατριχίλα. Αν από αυτό βγάζουν λεφτά να βρουν κάποιον άλλο τρόπο. Να μην επιτρέψουμε να πάρει κεφάλι η καφρίλα και ο κανιβαλισμός».

Την ίδια ώρα, η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Ζέφη Δημαδάμα, έγραψε με τη σειρά της στο διαδίκτυο:
«Γυναίκες ως "σκεύη ηδονής"! Γυναίκες για "χρήση" ακόμη και αν δεν θέλουν, τότε βιασμός! Ομοφοβικοί, σ@ξιστές, νταήδες και βιαστές( !) προς τέρψη των αχόρταγων τηλεθεατών και της τηλεοπτικής αρένας. Κι όμως δεν είναι μόνο στην TV... Η δολοφονία της Τοπαλούδη και τόσες άλλες γυναίκες δίπλα μας. Βια, βιασμός, δολοφονίες. Ο εισαγγελέας; Αίσχος!».

---

Αυτά γράφουν σε έγκυρες πήγες όλοι ομαδικά! σοκαρίστηκαν τάχα μου όταν οι περισσότεροι Νεοέλληνες έτσι ακριβώς σκέφτονται και έτσι βλέπουν τις γυναίκες και έχουν εκφυλίσει τα παντα, από άλλο πλανήτη ήρθαν όλοι αυτοί? "σοκαρίστηκαν" ακόμα και οι ελληνόφωνοι που οδηγούν γυναίκες στην π@ρνεια, και κάνουν δουλεμπόριο λευκής σαρκός αφου προηγούμενος τις ποτίσουν ναρκωτικά για να σπάσουν τις ηθικούς φραγμούς, τα μισά π@ρνοsite αν οχι όλα δικά τους ειναι, και η καλύτερη τους ειναι όταν βάζουν μαύρους με λεύκες γυναίκες, για την κοπέλα πάντως που βιάστηκε και έμεινε ανάπηρη απο ράτσες που κουβαλούν σε όλη την Ευρώπη και που το βιασμό το θεωρούν δεδομένο δεν συγκινήθηκαν καθόλου .

Οι ίδιοι που κόπτονται τώρα δηθεν για τις γυναίκες, δεν ενοχλήθηκαν ούτε από έναν δικό τους που έκανε τραγούδι ακριβώς αυτό που κάνει η ράτσα τους :

Τι μάθαμε από όλη αυτη την ιστορία? ότι αν ΔΕΝ είχε πει για τους γκ@ι δεν θα γινόταν τίποτα , και πως η ελληνόφωνη που έχει κολλητούς τους συμμορίτες του ελληνικά hoaxnes τελικά εμφανίζεται στο athens voice, στην ίδια αυτή αριστερή σελίδα που αν μπεις νομίζεις ότι είσαι στο Ισραήλ καθώς ειναι γεμάτη σημιτικά κείμενα εμφανιζόταν ως "συνεργάτης" ο συμμορίτης υμνητής του Φιντέλ Κάστρο που έχει καπηλευτεί και τον Δημήτρη Λιαντίνη που έγινε αρχισυντάκτης στα ellhnika hoaxnes που βγάζει fake news ότι ενοχλεί και κάνει πολεμο σε ανεξάρτητες ιστοσελίδες με καθε τρόπο, και τέλος ο "κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας" ειναι εκπρόσωπος των ελληνόφωνων? όπως και μοίρασε χιλιάδες ευρώ απο τους φόρους σας σε δεκάδες σελίδες τους που διαβαζουν ορδές κοιμισμένων για ελληνικές! θεωρίες συνωμοσίας ότι οι ελληνόφωνοι έχουν σχέση με μετρά και το λεγόμενο COVID-19? θεωρίες συνωμοσίας ότι δίνουν εντολες σε facebook google? το COVID-19 γιατι βγαίνει στο google με κόκκινο φόντο? το οποίο google βγάζει στην πρώτη θέση όλες τις σελίδες τους και εξαφανίζει ενοχλητικές ανεξάρτητες σελίδες από την αναζήτηση,σελίδες ελληνόφωνων βγαίνουν στην πρώτη θέση οτι αναζήτηση και αν κάνεις και με εικόνες ακόμα και αν έχουν το ίδιο post copy paste μετα την τηλεόραση μαγάρισαν και το ίντερνετ.

Οι έγκυρες πήγες ελληνόφωνων ΜΜΕ και περιοδικά προωθούν έμμεσα την π@ρνεια :

Ιδού μια εξ αυτών έγκυρη πηγή που επικροτεί την π@ρνεια και ορδές Νεοελλήνων πάτησαν 5000 like, οι δήθεν ηθικοί Νεοέλληνες που ενοχλήθηκαν με τον επίσης Νεοέλληνα παίκτη του Big Brother ενώ και αυτοί τα ίδια λένε σε παρέες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications