Τι λένε οι ελληνόφωνοι συμμορίτες της φυλής του Γιαχβέ για την Ahnenerbe «Η Κληρονομιά»

Η Εταιρία Κληρονομιάς των Προπατόρων (στα γερμανικά: "Ahnenerbe") ήταν παρακλάδι της εταιρείας της Θούλης η οποία δημιουργήθηκε περί το 1935 και αρχικά καθοδηγούνταν από τον συνεργάτη του στρατηγού Κάρλ Χαουσχόφερ.

Η Ahnenerbe αναγνωρίστηκε επίσημα από τον Χάινριχ Χίμλερ και ανήκε διοικητικά στην Ές-Ές. Ο σκοπός της ήταν να ερευνήσει και να τεκμηριώσει τις ιδεολογικές θέσεις του Εθνικοσοσιαλισμού μέσα από επιστημονικά πορίσματα. Η Ahnenerbe με την στήριξη της Ές-Ές και του ίδιου του Αδόλφου Χίτλερ ανέπτυξε δραστηριότητα σε μεγάλη κλίμακα.

Η Εταιρία Κληρονομιάς των Προπατόρων αποτελούνταν από 46 συνολικά τομείς. Οι επικεφαλής και υπεύθυνοι του κάθε τομέα ήταν επιστήμονες με πολύ σοβαρή κατάρτιση και ερευνητές σε διάφορους άλλους τομείς όπως Ανθρωπολογία, Ψυχολογία, Ιστορία, Βιολογία, Ιατρική και άλλα. Έτσι δεκάδες ιδρύματα λειτουργούσαν υπό την σκέπη της παράγοντας ένα σημαντικό έργο. Ως έδρα η Εταιρία Κληρονομικότητας Προπατόρων είχε είτε το Βερολίνο είτε την έδρα της Ές-Ές στο κάστρο Βέβελσμπουργκ, στο οποίο βρίσκονταν 12.000 τόμοι σπάνιων βιβλίων που κατά την Ahnenerbe απεδείκνυαν την ανωτερότητα της Λευκής Φυλής όπως και άλλο υλικό.

Οι έρευνες τις οποίες έκανε η Ahnenerbe ήταν πολύμορφες και ξεκινούσαν από έρευνες για την εύρεση του Άγιου Δισκοπότηρου μέχρι και την αναζήτηση της προελεύσεως των Αρίων. Μετά το 1939, η Ahnenerbe διεύρυνε την έρευνά της και στης χώρες οι οποίες τελούσαν υπό κατοχή. Σκοπό είχαν να ερευνήσουν και να εξετάσουν αρχαιολογικά μνημεία, ιστορικά κειμήλια και έργα τέχνης πολλά εκ των οποίων πολλά μεταφέρθηκαν είτε στο Βερολίνο είτε στην έδρα της Ές-Ές.

Μετά το τέλος του πολέμου φροντίστηκε να καταστραφούν όλα τα τεκμήρια και το έργο της Ahnenerbe. Τα περισσότερα στοιχεία και ανακαλύψεις σε διαφόρους τομείς καταστράφηκαν. Ο τότε διοικητής της Εταιρίας Κληρονομιάς Προπατόρων, καταδικάστηκε σε θάνατο και έτσι σβήστηκε κάθε ίχνος της. Σήμερα ό,τι διασώθηκε φυλάσσεται σε ειδικά αρχεία σε ένα ιδιαίτερο ομοσπονδιακό τμήμα και είναι αδύνατο για οποιονδήποτε έρθει σε επαφή και να πάρει πληροφορίες από το διασωθέν υλικό.

Καταδικάστηκε σε θάνατο !! Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια... Τόσο "ελεύθερη" που γράφει ψευδώς μέχρι και ότι οι ορδες Μογγόλων του κόκκινου στρατού ηταν προπαγάνδα των ναζι,ενώ πράγματι ηταν ορδές Μογγόλων κομμουνιστών χρήσιμα γκοιμ, εξάλλου από την αρχαιότητα εβαζαν Μογγόλους για να αποδεκατησουν το Ευρωπαϊκό γένος ώστε να μείνουν πολύ κατώτερες φυλές που ελέγχονται και κανουν δεδομένα οτι τους μάθεις, τα αποτελέσματα ειναι παντού σήμερα γύρο σας,η νοημοσύνη τους φτάνει μονο να λένε οτι τους μάθουν οι εκλεκτή φυλη του Γιαχβέ όπως για "ρατσιστές ναζι" επειδή έτσι τους έμαθαν το γιατί ηταν "ρατσιστές" αυτοι που ηταν 100 χρονιά μπροστά σε ολα ούτε καν μπορούν να σκεφτούν ξεπερνάει την αντίληψη τους και την νοημοσύνη τους ,για δήθεν "ναζιστικές θεωρίες" και πολλές αλλες ηλιθιότητες, για αυτό: είναι αδύνατο για οποιονδήποτε έρθει σε επαφή και να πάρει πληροφορίες από το διασωθέν υλικό ,ναζιστικές θεωρίες ηταν και τα πρώτα ελικόπτερα στο κόσμο. Οι πύραυλοι και πολλά αλλα, 100- 150 χρονιά μπροστά, πόσο κατώτερος μπορεί να ειναι κάποιος που ενώ απολαμβάνει την τεχνολογία "των κακών" πιστεύει για αυτούς ότι του έχουν μάθει αυτοί που δεν έχουν καμιά εφεύρεση ?.

Ενημερωτικά εξαφάνισαν ένα παλιό βίντεο από youtube με αποστολή της Ahnenerbe, και δεν λένε λέξη ότι οι κακοί ναζι ειχαν πάει πρώτοι στο διάστημα όμοιος και χωρις αυτούς ο κόσμος σημερα θα ηταν ακόμη στην έποχη του 40,και φυσικά οι μάζες δεν ξερουν οτι ηταν οι πρώτοι που καθιέρωσαν τα επιδόματα γήρατος γεννάς κτλ κτλ, και που αντέγραψαν μετα οι αλλες χώρες, για να μην φανεί στον κοιμισμένο όχλο οτι ηταν κλάσης ανώτεροι σε όλους τους τομείς ..

Έυτυχώς που σε φώτισε ο Δίας και κατάλαβες οτι πολλοι Νεοέλληνες οχι μονο δεν έχουν καμιά σχέση με αρχαίους, αλλα δεν ανήκουν καν στο ευρωπαϊκό γένος, και οτι ειναι τοσο πολύ κατώτεροι και αγρίμια που στερούνται στοιχειώδους λογικής, που δεν εχει νόημα ούτε να τους εξηγείς, τους έβλεπες τόσα χρονιά που για να καταλάβουν να κάνουν μια δουλειά πρέπει να τους το δείξεις 50 φόρες και λειτουργούν μηχανικά, αλλα με το ίντερνετ που επίσης επινόησε ευρωπαϊκού γένους είδες το μέγεθος του προβλήματος και ότι ακριβώς έτσι λειτουργούν σε όλα οχι μονο σε τεχνητά θέματα , γιαυτό επι 1000 χρονιά ο κόσμος είχε μεινει στο μεσαίωνα επειδή αυτές οι φυλές λειτουργούν εντελώς μηχανικά, και με βάση οτι τους μάθεις δεν μπορουν να σκεφτούν ούτε άπλα πράγματα να γίνει κάτι καλύτερο και πιο ευκολά, δεν καταλαβαινουν καν πως δουλεύουν άπλα πράγματα γύρο τους και πρέπει να το σπουδάσουν 2-3 χρονιά (!) πως ειναι δυνατόν τέτοια άτομα να κάνουν και πιο περίπλοκες εφευρέσεις αφου απο την φύση τους λειτουργούν μηχανικά όπως τα ζώα?.

Είναι γελοίο να βλεπεις διάφορους Νεοέλληνες σήμερα (αντίστοιχα και σε αλλες χώρες αυτές οι κατώτερες φυλές) να απολαμβάνουν την "εξωγήινη" τεχνολογία των κακών ναζι που ηταν "θεωρίες συνωμοσίας" έκεινη την έποχη, και να λενε τα ίδια με τους ελληνόφωνους σημιτικής ρατσας ως δεδομένα, έχει εκτιμηθεί ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 3 βασικές φυλές έκτος του Ευρωπαϊκού γένους ακόμα και εκφυλισμένοι, οπού φυλή μιλάνε για διαφορετικό πνεύμα/χαρακτήρα και διαφορετική προέλευση (άλλον θεό, για να καταλάβουν οι πιστοί τι εννοείς) : Σημιτικές φυλές ειναι και αυτοί οι νεοέλληνες που ειναι αραβικού τύπου, εκτος της ιουδαικής, μογγολικές, και μια αφρικάνικου τύπου, και δεν μας άφορα τι λενε οι ψευδό-επιστήμονες σας αφου αναπαραγουν οτι ηλιθιότητες τους έμαθαν από σχόλες ως παπαγάλοι και απόγονοι αρχαίων ανεξαρτήτου χώρας αυτών που νομιζουν οι μάζες, ειναι ΜΟΝΟ το ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος ακομα και στην περίπτωση που ειναι εκφυλισμένο και δεν εχει μπει πνεύμα του Γιαχβέ, τι σημαίνουν ολα αυτα? τι γένος ήσαν οι κακοί ναζι και ηταν εφευρετικοί ? προσοχή : μιλάμε για γένος και οχι τίτλους του τύπου Γερμανοί Έλληνες Ιταλοί κτλ πάντως οχι Μογγολοί όπως νομιζουν ορδές νεοελλήνων, εδώ δεν ειναι θέμα εξαπάτησης αλλα στοιχειώδους λογικής, ειναι σαν πιστεύουν οτι η σημερινή τεχνολογία την έφεραν οι ιθαγενείς σε ζούγκλες που ειναι πίσω 1000 χρονιά,δείγμα για το πόσο πολύ κατώτεροι νοητικά ειναι πολλοι Νεοέλληνες τι να κάτσεις να τους πεις μετά? ειναι υποτιμητικό ακόμα και μιλάς μαζί τους! αν σου λένε οτι ο γάιδαρος πετάει και τους πιστεύεις πάει να πει οτι είσαι εντελώς γκοιμ και σίγουρα δεν έχεις καμιά σχέση με αυτούς που νομίζεις ως αρχαίους Ελλήνες.

Messerschmitt Me 262 το 1944 ηταν επιστημονική φαντασία, φανταστείτε να βλέπετε για πρώτη φορά το 1945 ένα αεροσκάφος "χωρίς κινητήρες" να πετάει με mach 4 μέγιστη ταχύτητα 900 χλμ/ώρα, με δυνατούς περίεργους θορύβους, και τα γκοιμ απολαμβάνουν την τεχνολογία που δεν είχαν δει ούτε στα όνειρα τους απο αυτούς που κατηγορούν γιατί δεν ειναι μονο αυτό αλλά και πολλές αλλες εφευρέσεις και τεχνολογίες :

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ο Κουλής, δεν ειναι ικανος να δει οτιειναι φως φανερο! δηλαδη παραπονιέται για τον Τσιπρα ενω ειναι και οι δυο, τοιδιο ηλιθιοι!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications