Δείτε τι ηλιθιότητες μαθαίνουν Ε’ Δημοτικού για το έπος του 40

Σοβαρές ενστάσεις για το βιβλίο της γλώσσας της Έ Δημοτικού εξέφρασε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη, ο πρώην Διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της Δυτικής Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Κοντογιαννίδης, ο οποίος έκανε λόγω για ένα βιβλίο που προσβάλει τη μνήμη των προγόνων μας, είναι παντελώς ανιστόρητο και ψευδές και μας παρουσιάζει σαν λαό δειλών και παραδόπιστων!

Το συγκεκριμένο απόσπασμα που έχει τίτλο: «Η Ιταλία μας κήρυξε πόλεμο (και εμείς πήγαμε στο υπόγειο)» μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Συμπολίτες μου… Η Ιταλία, συμπολίτες μου, την 28η Οκτωβρίου του 1940, μας κήρυξε τον πόλεμο! Κι εμείς πήγαμε στα υπόγεια και κρυφτήκαμε… Κάποια στιγμή γύρισε ο μπαμπάς στη μαμά και της είπε πως θα τρέξει στην τράπεζα να σηκώσει λεφτά. Δεν έχουμε δραχμή είπε και έφυγε τρέχοντας στη σκάλα…

Όταν ο μπαμπάς γύρισε από την τράπεζα λερωμένος πολύ και σκισμένος και χωρίς το καπέλο του, είπε ότι η τράπεζα ήταν κλειστή και δεν μπόρεσε να σηκώσει λεφτά. Τότε πήγαμε σ’ ένα υπόγειο, στης κυρίας Γιαννοπούλου, γιατί το σπίτι της έχει υπόγειο και το λιακωτό της είναι τσιμεντένιο και δεν μπορούν να το τρυπήσουν οι μπόμπες. Και ο μπαμπάς με πήρε αγκαλιά και μου είπε: Άκη, από σήμερα θα γίνεις άνδρας.

Και σύμφωνα με το βιβλίο ο μικρός Άκης εμπνεόμενος από την «γενναιότητα» του πατέρα του, απάντησε: Εγώ τότε φοβήθηκα πάρα πολύ, γιατί δεν ήθελα να γίνω σήμερα άντρας… τα συμπεράσματα δικά σας!

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Μα και βεβαια οι Εβραίοι που κυβερνουν την Ελλάδα, ψευδοντε ΣΥΝΕΧΙΑ για να δειξουν ενα ταποιτικο χαρακτήρα των Ελλήνων. Εαν ηταν δυνατον να δειξουν την εξυπναδα, τον πολιτισμό και ΟΛΛΕΣ τις χαρές που οι Έλληνες ηχαν και εχουν τι να δειξουν οι ΚΑΙΜΕΝΟΙ οι Σιωνιστές Εβραίοι??Βοσκοι, κτηνοτρόφοι ηταν στημαρχαιωτητα. Οταν ο Φαραω τους εδιωξε απο την Αίγυπτο οι δυστηχεις Εβραίοι ηταν ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΙΣΗ,για να τους βγάλη απο την έρημο η οποια ηταν κατι σαν την Πελοπονησο!!Και βεβαια ο Μοισης δεν ηταν Εβραίος ητανε Αιγιπτιος. Αλλα αυτο οι Εβραοι Σιωνιστές δεν το ΘΥΜΟΥΝΤΕ!Αργοτερα ΕΓΗΝΑΝ ΤΟΚΟΓΛΗΦΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΥΣΤΗΧΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ. Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!Στην Ελλάδας μας εστειλε ο Νετανιαχου ολλους τους Άραβες Ισραηλίτες απο το Ισραήλ! Γιατι? Διοτι ηθελε να τους ξεφορτωθεί! Έξυπνοι οι Εβραίοι! Απο τις μελετες που εχουμε κανει θα γηνουν ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΘΑΝΑΘΩΣΟΥΝ 7 Δισεκατομοιρια ανθρωπων, δηλ θα αφησουν τους δούλους τους, σιγορα Κινέζοι,οπως το ΤΑΛΜΟΥΔ τους λεει, καθε Εβραίος θα εχει 2800 ΣΚΛΑΒΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΔΥΣΤΗΧΕΙΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙΘα αρχισουν να τρογωντε μεταξυ τους.θα με θυμηθείτε!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications