Καταγγελία ρουφιάνου πνευμονολόγου: Γονείς ζητούν ιατρικές βεβαιώσεις για να αποφύγουν τα παιδιά τους τη μάσκα

Η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων είναι προβληματισμένοι και όχι σωστά ενημερωμένοι για την χρήση της μάσκας, πάρα το γεγονός οτι βλέπει τηλεόραση εν έτη 2020 και στο ίντερνετ διαβάζει καθημερινά καθεστωτικές έγκυρες πήγες ,συνεπώς κρίνοντας ότι όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων είναι προβληματισμένοι οχι ότι ειναι ιδιαίτερα έξυπνη αν ηταν έξυπνη ούτε τα μισά δεν θα είχαν κάνει άφου λειτουργούν εκ του ασφαλούς (από το 2015 τους βλέπουμε πως ενεργούν), εκτός ότι θα διάβασαν μονο άναρχο-συμμορίτες όλες τις έγκυρες πήγες τους ..

Αλλα φαίνεται ότι δεν το έστησαν καλά το θέατρο, αφού αλλα έλεγαν έναν τον ένα μηνά και αλλα τον άλλον ....

Για τη χρήση μάσκας μίλησε πνευμονολόγος καταγγέλλοντας πως πολλοί είναι οι γονείς οι οποίοι ζητούν ιατρικές βεβαιώσεις για την να αποφύγουν τα παιδιά τους.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε μιλώντας στο Mega το πρωί της Τρίτης (22/9) εάν και είναι αρκετοί είναι οι γονείς που επισκέπτονται ιατρούς ζητώντας ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις, προκειμένου τα παιδιά τους να μη φορούν μάσκα στο σχολείο, αποτελεί «είναι ένα φαινόμενο που φθίνει όσο περνούν οι μέρες».

Τόνισε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων είναι προβληματισμένοι και όχι σωστά ενημερωμένοι για την χρήση της μάσκας.

«Τους συμβουλεύουμε ότι αυτοί που θα ωφεληθούν από τη χρήση μάσκας είναι οι ίδιοι και προσπαθούμε να τους δείξουμε ότι η μάσκα δεν τους προκαλεί κανένα κακό» δήλωσε.

Τέλος ο πνευμονολόγος υπογράμμισε ότι καλύτερο «όπλο» προκειμένου να πείσουμε τον κόσμο για τα οφέλη της μάσκας είναι η ενημέρωση δηλαδη η πλύση εγκέφαλου! αυτό εννοούν για να μιλάνε για ενημέρωση λες και ζουν στο μεσαίωνα οι μάζες και δεν βλέπουν τηλεόραση, και στο ίντερνετ δεν διαβάζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους, πλύση εγκέφαλου μέρα νύχτα από έγκυρες πήγες τους αφού τους πατάνε like και ΜΜΕ λοιπόν ....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications