Νεαρός ζήτησε παντρεμένη γυναίκα σε γάμο από τον σύζυγό της και κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα

Πρόταση γάμου 23χρονου σε παντρεμένη: Πρόκειται για δύο άντρες, οι οποίοι κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα. Ο πρώτος ήταν ηλικίας είκοσι τριών ετών, ενώ ο δεύτερος ήταν σαράντα χρόνων. Ο 23χρονος άντρας πήγε στον σαραντάχρονο, καθώς είχε σκοπό να του προτείνει κάτι σοβαρό. Συγκεκριμένα, ο 23χρονος άντρας..

ζήτησε το χέρι της γυναίκας του σαραντάχρονου. Πολλοί θα αναρωτιούνται το πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο. Κι όμως, συμβαίνει και είναι πραγματικό. Αναλυτικότερα όλα όσα οφείλετε να γνωρίζετε για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Πρόταση γάμου 23χρονου σε παντρεμένη: Πού συνέβη το πρωτοφανές περιστατικό – Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό Ένα πρωτοφανές περιστατικό φαίνεται πως συνέβη στον Βόλο, με έναν 23χρονο και έναν 40χρονο να καταλήγουν στο τμήμα.

Ο πρώτος ζήτησε από τον δεύτερο το χέρι της συζύγου του! Και όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πόλη της Μαγνησίας, ο νεαρός προχώρησε στη συγκεκριμένη ενέργεια. Ψιθυρίζεται στην πόλη πως ο νεαρός πήγε στον 40χρονο, με σκοπό να ζητήσει τη σύζυγό του σε γάμο! Η κουβέντα τους, ωστόσο, δεν φαίνεται πως κύλησε και πολύ ομαλά.

Έτσι, κατέληξαν αμφότεροι στο αστυνομικό τμήμα της Μαγνησίας. Εκεί, οι δύο άνδρες ανέφεραν ο καθένας από τη μεριά του, το περιστατικό, με τους αστυνομικούς να μην πιστεύουν σε όσα άκουγαν οι ίδιοι.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications