Το πρόβλημα  μιας  ηλίθιας :  ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ!

Πώς κατάντησε σε τέτοιο χάλι το Δελτίο Ειδήσεων η ΕΡΤ1;
Περιμένουμε να ενημερωθούμε για την Τουρκική προκλητικότητα, για την εξέλιξη του ιού, για την κατάσταση στο Λίβανο, για άλλες σοβαρές διεθνείς ειδήσεις και αντί γι'αυτά βλέπουμε να παρουσιάζουν με τον πιο άσχημο τρόπο την πλημμύρα στην Εύβοια.

Αν δεν μπορεί το Δελτίο Ειδήσεων να παρουσιάζει με σοβαρότητα, με εγκυρότητα και με Αξιοπρέπεια τα γεγονότα, τότε καλύτερο είναι να σταματήσει και να απαλλαγούμε κι εμείς από τον ψυχικό καταναγκασμό και την αισθητική αποκτήνωση.
Και αυτές οι φωνές των ρεπόρτερ που σε γεμίζουν τρόμο και δυστυχία είναι θλιβερές.
Κάποιος να το δει σοβαρά αυτό. Δεν βλέπονται οι ειδήσεις όσο καλή θέληση και αν έχει κάποιος.

--Επεξήγηση σε αυτά που έγραψε μια μαντάμ που οχι μονο βλέπει τηλεόραση εν έτη 2020 αλλα βλέπει και ΕΡΤ :---

Πώς κατάντησε σε τέτοιο χάλι το Δελτίο Ειδήσεων η ΕΡΤ1; αυτούς που προκαλούν αυτό το χάλι οχι μονο στην τηλεόραση αλλα παντού, υποστηρίζει η μαντάμ και μετά παραπιάνεται! υποστηρίζει αριστερούς Νεοδημοκράτες και κομμουνιστές ! όλα στο πακέτο του ενός! πλάκα θα εχει να ψηφίζει επι 3 φόρες όλους αυτούς η να βάζει την μάνα της και την γιαγιά της ώστε να μην αφήνει παραπονεμένο κανέναν...

Περιμένουμε να ενημερωθούμε για την Τουρκική προκλητικότητα, για την εξέλιξη του ιού, για την κατάσταση στο Λίβανο, για άλλες σοβαρές διεθνείς ειδήσεις, μέχρι εκεί, οι ειδήσεις όπως για πολλούς Νεοέλληνες ειναι αυτα, τα νεα της ημέρας που πολλά δεν έχουν καμιά σχέση με την ζωή τους και τίποτα άλλο! και κάπως έτσι έχει μεινει στάσιμος μέχρι να πεθάνει,καμιά εξέλιξη και δεν ερευνά για τίποτα, πάλι καλα που του έμαθαν 5 πράγματα στα σχολεία μαζί με προπαγανδες, και τον έμαθαν να γράφει, και δεν πηδάει απο δεντρό σε δεντρό και να τσιρίζει σαν μαϊμού (αυτό άφορα τα γκοιμ )...

Σοβαρές διεθνείς ειδήσεις του τύπου βγήκε ο Εμανουέλ Μακρόν και έγραψε με ελληνικά (με αυτόματη μετάφραση), ενώ έχει γραμμένη την Ελλάδα ούτε θα ξέρει που πέφτει, χαμός από Like από Νεοέλληνες , η του τύπου : Σοκ! άντρας έσωσε το αθώο γατάκι από το δεντρό στην Νικαράγουα τι συγκινητικό, (στα σχόλια απο κάτω πάει το δάκρυ κορόμηλο ), κάτι τέτοιες χαζομάρες βάζουν οι έγκυρες πήγες κάθε τόσο, τύπου daily mail, πολύ σοβαρές ειδήσεις δεν μπορείς να πεις? στην περίπτωση βεβαία που δεν βάζουν προπαγάνδες..

Φωτογραφία που έχει βάλει η ίδια λες και έχεις μπει σε μαρξιστική σελίδα(!) προφανώς εχει πολλούς κομμουνιστες φίλους αν κρίνεις από τα like, γιαυτό ειναι εκτός τόπου και χρόνου:

Προφανώς η μαντάμ δεν έχει ιδέα τι εστί κομμουνισμός (όπως οι περισσότεροι), αφού θα βλέπει ΕΡΤ και θα διαβάζει "έγκυρες πήγες" (δεν ειναι συμμορίτισσα η ίδια) , και φυσικά δεν έχει ιδέα ότι αυτός ο χαιρετισμός σημαίνει σφαγές και γενοκτονίες μη κομμουνιστών, έχει και μεταπτυχιακά το βούρλο, και αν κάτσεις και μιλήσεις μαζί της θα ειναι σαν μιλάς σε αμόρφωτο παιδί 5 χρόνων (όπως μια φίλη δασκάλα αλλα διδάσκει παιδιά).. 1 εκατομμύριο Νεοέλληνες να ειναι σαν αυτήν, δηλαδή εκτός τόπου και χρόνου, αρκεί για την σημερινή κατάντια της Ελλάδας... Για την ιστορια 4-5 κρυφό-μαρξιστικές σελίδες έχουν από 700.000 like και πάνω.

Να πως μαζεύουν τον όχλο σε δεκάδες έγκυρες πήγες που βάζουν τα ίδια και τα ίδια όλες ώστε να κρατούν τον όχλο κοιμισμένο, ακόμη και σε μόλις ένα χρόνο :

Η δικιά μας σελίδα πάντως από 2014 οχι μονο δεν έφτασε ψηλά στην Google (αν και έχουμε πάνω από 1500 μοναδικά άρθρα που τα έχουν κατακλέψει πολλά εξ αυτών ) αντίθετα είχε τεράστια πτώση με εντολες συμμοριτών ώστε ο όχλος να διαβάζει δίκες τους έγκυρες πήγες, και διάφορων νεοελλήνων που λενε τα ίδια με αυτούς σε πολλά θέματα, και έγκυρη πηγή εδώ έφτασε στην πρώτη θέση σε μόλις ένα χρόνο, όμοιος και μάζεψε 250.000 like στο facebook χωρίς καν να έχει κουμπί like, κανένας δεν ξέρει πως σίγουρα οχι φυσιολογικά, και η δικιά μας έχει μεινει στάσιμη εδώ και 5 χρονιά πάρα τα νεα like κάθε εβδομάδα, αφού το facebook κάνει αφαίρεση Like αυτόματα (όπως μας ενημέρωσε μια φίλη της σελίδας που βγήκε χωρις να είχε πατήσει unlike), η δε απήχηση ειναι μηδαμινή δηλαδή βλέπουν ελάχιστοι τα post σε σχέση με καθεστωτικές σελίδες που ότι βάζουν έχουν τεράστια απήχηση στο λεπτό , οποιος προσπαθήσει να ανοίξει τα μάτια αυτού του ηλίθιου λάου για να μην τον κοροϊδεύουν οχι μονο πέφτει θύμα της αχαριστίας του αλλα και θύμα των ελληνόφωνων ...Τώρα με αυτό το Post θα ρίξουν ακόμη περισσότερο την απήχηση για καμιά εβδομάδα, τους έχουμε μάθει πλέον. Δεν φτάνει που έχουν κάνει τους Νεοέλληνες σαν τα σημιτικά μούτρα τους, κάνουν και πολεμο σε ανεξάρτητες σελίδες με καθε τρόπο ..

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

εγω πιστευω πως ουτε ο ιδιος δημιουργος δεν περιμενε αυτην την εξελιξη με τα βρωμερα κομμουνια,εχουν ξεπερασει και τον αντιχρηστο...αραγε ο οικονιζομενος κανει ανταρτικο στα ηφαιστειογενη βουνα της κολασεως!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications