Λέων Τρότσκυ εγκληματίας από κούνια επέστρεψε στη Ρωσία για να κάνει την  Οκτωβριανή Επανάσταση

Με ορδές χρήσιμων γκοιμ έκανε την Οκτωβριανή Επανάσταση... Από mixanitouxronou.gr αυτή την "έγκυρη πηγή" που τα ντοκιμαντέρ προπαγάνδας και διαστρέβλωσης της ιστορίας παίζουν στα κανάλια τους:

Στις 7 Νοεμβρίου 1879 στο μικρό χωριό Γιάνοφκι της Ουκρανίας, η Άννα Μπρονστέιν έφερε στον κόσμο το πέμπτο της παιδί. Επρόκειτο για έναν από τους μελλοντικούς ηγέτες της Οκτωβριανής Επανάστασης.

Ο πατέρας του Νταβίντ Λεόντιεβιτς Μπρονστέιν ήταν ένας σχετικά εύπορος εβραίος κτηματίας. Ο πατέρας του Τρότσκυ, Νταβίντ Μπρονστέιν Το νέο μέλος της οικογένειας έλαβε το όνομα Λεφ. Σε ηλικία 8 ετών τον έστειλαν στην Οδησσό να πάει σχολείο και να λάβει καλύτερη μόρφωση.

Εκεί, ο μικρός Λεφ έδειξε την επαναστατική του φύση οργανώνοντας στο σχολείο παράσταση διαμαρτυρίας εναντίον ενός καθηγητή. Η δράση του ως «ταραξία» συνεχίστηκε και στο Νικολάγιεφ το 1896, όπου μετακινήθηκε για την τελευταία σχολική χρονιά. Το 1897 ο Λεφ, φοιτητής ακόμη της Μαθηματικής Σχολής, συνέβαλε στην ίδρυση της Εργατικής Ένωσης των Νότιων Ρώσων.

Χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο «Λβοφ» έγραφε, τύπωνε και μοίραζε επαναστατικές προκηρύξεις σε εργάτες και φοιτητές. Ο Τρότσκυ σε φωτογραφία του 1897.

Η δράση του δεν πέρασε απαρατήρητη από τις Αρχές και το 1898 είναι ένας από τα 200 μέλη της Ένωσης που θα συλληφθούν. Κρατήθηκε δύο χρόνια αναμένοντας τη δίκη του. Τελικά καταδικάστηκε σε εξορία τεσσάρων χρόνων στο Ιρκούτσκ της Σιβηρίας.

Στην εξορία γνωρίζει και παντρεύεται την επαναστάτρια και επίσης εξορισμένη Αλεξάνδρα Σοκολόφσκαγια. Πριν ακόμη λήξει η ποινή τους, έκαναν δύο κορες στο Ιρκουτσκ. Όσο περίμενε να δικαστεί, ιδρύθηκε το Ρωσικό Εργατικό Σοσιαλιστικό Δημοκρατικό Κόμμα (1898). Ο Λεφ εντάχθηκε παρά τον προφανή κίνδυνο.

Το 1902, μετά από δύο χρόνια εξορίας δραπέτευσε. Με πλαστό διαβατήριο κατάφερε να φτάσει στο Λονδίνο. Σ’ αυτό το διαβατήριο ο Λεφ αναγραφόταν ως «Λέων Τρότσκυ». Ήταν το όνομα ενός από τους δεσμοφύλακές του. Με αυτό το όνομα πέρασε την ιστορία, αφού πρώτα έκανε μια επική επανάσταση....

Αφού πρώτα έκανε μια επική επανάσταση! η "ανεξάρτητη σελίδα mixanitouxronou.gr" και έχει 4.3k Shares... Φυσικά οι ορδές που το διάβασαν δεν κατάλαβαν τίποτα από όλα αυτά που γράφουν, οι ίδιοι τουλάχιστον παραδέχονται απο μονοί τους οτι αυτο το τσουτσέκι βγήκε απο Οβριό μην μας λένε και αντισημίτες . Τι σημαίνει αυτο για τον "μορφωμένο" και "πολιτισμένο" κόσμο που ζει στο μεσαίωνα του σκοταδισμού? προφανώς τίποτα..

Σε τέτοιο matrix που ζει πλέον ο όχλος ειναι ανώφελο να κάτσεις να πεις ακόμα και σε ευρωπαϊκού γένους άτομα όσα έχουν απομείνει, απο την μια οι ελληνόφωνοι και απο την άλλη οι Νεοέλληνες άντε βγάλε άκρη, παρ' όλ' αυτά περασαν και δεν ακούμπησαν τα ψέματα τους όλων ομαδικός (πριν καν την δημιουργία αυτής της σελίδας δεν διάβαζες ούτε Νεοέλληνες ούτε έγκυρες πήγες σε αντίθεση με τον όχλο), και οδηγήθηκες στο φως και στην αλήθεια η αλήθεια ελευθερώνει πράγματι σε σημείο που δεν φοβάσαι καν τον θάνατο, ξέρεις ότι εδώ είσαι άπλα επισκέπτης, η άγνοια του όχλου ειναι η πηγή όλων των κακών που βιώνουν σε προσωπικό επίπεδο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications