Καλιφόρνια: Τουλάχιστον 6 νεκροί από πυρκαγιές που ξέσπασαν δήθεν από «κεραυνούς»

Υπολογίζεται πως 11.000 κεραυνοί έπληξαν κυρίως τη βόρεια και την κεντρική Καλιφόρνια και προκάλεσαν αυτή την εβδομάδα περισσότερες από 370 μεμονωμένες πυρκαγιές. Γράφουν στην έγκυρη πηγή skai.gr, η οποία ειναι στην πρώτη θέση, δεν τους φτάνει που το βλέπουν τηλεόραση? και στο ίντερνετ skai.gr διαβαζουν οι ορδές νεοελλήνων που θέλουν να λέγονται και απόγονοι των αρχαιων? η όπως έγραφε μια: εγώ έχω να δω τηλεόραση εδώ και 4 χρονιά , και το προφίλ της ηταν γεμάτο απο έγκυρες πήγες των ίδιων που ειναι στα κανάλια(!) γελάνε και οι πέτρες με την ηλιθιότητα του όχλου που χωρίς το ίντερνετ δεν θα είχες προσέξει το μέγεθος της ηλιθιότητας που επικρατεί όλοι με πτυχία, και από πότε ξεσπούν πυρκαγιές από κεραυνούς? αν ηταν έτσι μόνιμος θα ξέσπασαν φωτιές σε όλη την Γη οπού έπεφταν κεραυνοί...

Δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της Καλιφόρνιας πήραν σήμερα εντολή να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους εν μέσω ενός κύματος καύσωνα και της πανδημίας, καθώς πυρκαγιές που προκλήθηκαν από κεραυνούς μαίνονται κατά τόπους μέσα και γύρω από την ευρύτερη περιοχή του Κόλπου του Σαν Φρανσίσκο.

Τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από τις πυρκαγιές, ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, το βράδυ η Υπηρεσία Δασών και Πυροπροστασίας της Καλιφόρνιας (CalFire).

Υπολογίζεται πως 11.000 κεραυνοί έπληξαν κυρίως τη βόρεια και την κεντρική Καλιφόρνια και προκάλεσαν αυτή την εβδομάδα περισσότερες από 370 μεμονωμένες πυρκαγιές. Απειλήθηκαν χιλιάδες σπίτια και οι αρχές προχώρησαν σε μαζικές εκκενώσεις περιοχών.

Χθες, Πέμπτη, το βράδυ, οι μεγαλύτερες πυρκαγιές στην Πολιτεία είχαν κάψει συνολικά περισσότερα από 2,5 εκατ. στρέμματα. Εκατοντάδες σπίτια και άλλα κτίρια έγιναν παρανάλωμα του πυρός.

Μέλος συνεργείου επιχείρησης κοινής ωφελείας έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος προχθές, Τετάρτη, ενώ βοηθούσε τους πυροσβέστες να καθαρίσουν περιοχή από ηλεκτρικά καλώδια. Νωρίτερα την ίδια ημέρα είχε σκοτωθεί ο πιλότος ενός πυροσβεστικού ελικοπτέρου που συνετρίβη ενώ εκτελούσε αποστολή πυρόσβεσης στην κομητεία Φρέσνο.

Αξιωματούχοι της CalFire ανακοίνωσαν αργά χθες, Πέμπτη, το βράδυ, πως τέσσερις πολίτες έχασαν τη ζωή τους σε μία από τις πυρκαγιές, η οποία έχει ονομασθεί LNU Complex και είναι η ίδια στην οποία είχε χάσει τη ζωή του την Τετάρτη το μέλος του συνεργείου επιχείρησης κοινής ωφελείας. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές πληροφορίες για τις συνθήκες του θανάτου τους.

Θα ειναι οι κεραυνοί του Γιαχβέ φαίνεται:

Kαι εκεί που είχαν τουλάχιστον μια μεγάλη φωτιά ανά έτος τα τελευταία 3 χρονιά εχουν δυο ανά έτος:

Η κατάρα του "θεού" κτύπησε τους Αμερικάνους που τόλμησαν να βγαλουν τον ανεπιθύμητο Trump???

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications