Δείγματα της ηλιθιότητας- πολλοι δεν πρέπει καν να ψηφίζουν - ταξιτζής αποσπούσε χρήματα από ηλικιωμένους!

Ζωντανά παραδείγματα πόσο εύκολα εξαπατώνται οι μάζες, και πως πολλοι δεν πρέπει καν να ψηφίζουν, ειναι ακατάλληλοι και δεν έχουν ίχνος κριτικής σκέψης και αντίληψης, άπλα ότι τους πουν τα MME, και οι έγκυρες πήγες σε νεότερες ηλικίες, αφού μπορεί να τους εξαπατήσει ένας ταξιτζής και του δίνουν λεφτά, φαντάσου πόσο εύκολα τους εξαπατούν οι συμμορίτες που ειναι μανούλες στην εξαπάτηση του όχλου, ειδικά αυτών που έχουν μειωμένη νοημοσύνη, για να παρασύρουν και τους υπολοίπους εφόσον ο ηλίθιος δεν καταλαβαίνει οτι ειναι ηλίθιος, αρκεί που τους έχουν μάθει να γράφουν και τους έδωσαν πτυχία. Γνωστά και ως γκοιμ στην γλωσσά των γνωστών..

"Ελλειμματικά νοητικά άτομα" (όπως έγραφαν σε μια μαρξιστική σελίδα τους) και σε αυτούς απευθύνονται πολλές έγκυρες πήγες τους, ώστε αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι στην συνεχεία να παρασύρουν τους οικείους τους, ετσι δουλεύει το μαρξιστικό σύστημα εξαπάτησης ειδικά στο ίντερνετ, αφού ο καθε ηλίθιος βάζει στο προφίλ του μια προπαγάνδα από έγκυρες πήγες που εχουν τρελή προώθηση και το βλέπουν και οι 200-500 "φίλοι του" οι όσους έχει στο facebook, ο άλλος είχε βαλει μια προπαγάνδα απο μαρξιστική σελίδα η οποία ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα (μονο οι ηλίθιοι που την διαβαζουν δεν ξερουν σε ποιους ανήκει) και την έβγαλε μετά από μια εβδομάδα ειδικά αυτή προπαγάνδα ενώ έχει βάλει τόσα αλλα επί μια εβδομάδα, να γιατί δεν πρέπει ο όχλος να κάνει share από καθεστωτικές σελίδες τίποτα, δεν φτάνει που το facebook προωθεί μαρξιστική προπαγάνδα την προωθούν και οι χρήσιμοι ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν τι κακό κάνουν. Στο θέμα του τίτλου:

Ένας 40χρονος οδηγός ταξί, παρίστανε τον λογιστή και εξαπατούσε ηλικιωμένους αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά με το πρόσχημα της επιστροφής χρημάτων που είχαν, υποτίθεται τα παιδιά τους, από την εφορία.

Ο δράστης, αφού συνέλεγε πληροφορίες για τα υποψήφια θύματά του αλλά και για τα οικεία τους πρόσωπα, τους παρουσιαζόταν ως λογιστής και σέρβιρε επιδέξια το ψέμα ότι έχουν επιστροφή χρημάτων από την εφορία, για να μπορέσουν όμως να παραλάβουν τα χρήματα, τα θύματα θα έπρεπε να δώσουν στον «λογιστή» χρήματα για την υποτιθέμενη έκδοση παραβόλου.

Τα θύματα του, έπεσαν στην παγίδα του επιδέξιου κλέφτη, καθώς είχε οργανώσει καλά το έγκλημα. Ο 40χρονος ταξιτζής για να τους πείσει, ενώ μιλούσε μαζί τους τηλεφωνικά, έβαζε κάποιον άγνωστο συνεργάτη του να παριστάνει τον δικαιούχο. Έπειτα συνόδευε τους ηλικιωμένους μέχρι την τράπεζα για να κάνουν την σχετική ανάληψη, χωρίς ο ίδιος όμως να μπαίνει στην τράπεζα, για να μην τον καταγράψουν οι κάμερες και στη συνέχεια τους αποσπούσε χρήματα ή κοσμήματα.

Μέχρι στιγμής, έχει ξεγελάσει με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον 15 ανυποψίαστα γεροντάκια, έχοντας αποκομίσει το συνολικό χρηματικό ποσό των 133.310 ευρώ.

Το Τμήμα Ασφάλειας Συντάγματος, με τη συνεργασία της ΟΠΚΕ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της Ομάδας ΔΙΑΣ πραγματοποίησαν αστυνομική επιχείρηση και κατάφεραν να συλλάβουν τον δράστη.

Μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, μονόκαννο πυροβόλο όπλο, μονόκαννη κυνηγετική καραμπίνα με 235 φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των 5.505 ευρώ, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και ένα ταξί.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Εκτός από τον λάθος τονισμό που κάνεις αρκετά συχνά, σήμερα μου βγήκε το μάτι με το: "δεν έχουν ίχνος κρητικής σκέψης"!
Λοιπόν η Κρήτη γράφεται με ήτα - ήτα, αλλά η κριτική σκέψη θέλει 2 γιώτα και ήτα μόνον στο τέλος γιατί είναι θηλυκό.

ATOMείπε...

Ο πονηρός κοιτάει πως γράφει κάποιος, ο έξυπνος τι γράφει (όταν λες κάτι σε αριστερούς μοχθηρούς και δεν έχουν επιχειρήματα λένε ότι δεν γράφεις καλά τυχαίο? οχι δείγμα της ύπουλης ράτσας τους που δεν έχει ούτε εναν εφευρέτη ιστορικα)
1: Δεν γράφαμε προπαγανδες από 15 χρόνων σε έγκυρες πήγες
2: Δεν ημαστε γραφιάδες γενικά σε όλη την ζωή μας ώστε να είμαστε εξπέρ στο γράψιμο όπως κάτι συμμορίτες που μονο να γράφουν ξέρουν !
3:Οι αντισυμβατικοί δεν μπορούν να ακολουθήσουν ούτε τον σημιτικό υποκριτικό τρόπο γραφής και προγραμματισμού των μαζών μεσώ του γραπτού λογού,και που πολλοι Νεοέλληνες νομίζουν ότι ειναι "ελληνική γραφή" και μόλις πριν 100 χρονιά δεν έγραφαν καν έτσι..
4: Παρ' όλα αυτά δεν τα γράφεις λάθος άπλα πατάς να μπει ο τόνος αυτόματα και αλλάζει την λέξη η το βάζει άλλου, για όλους τους παραπάνω λογούς γράφεις χωρίς τόνους για πιο γρήγορα..
5: Αντι δώσουν προσοχή σε αυτά που δεν λέει κανένας σου λένε δεν γράφεις καλά, άλλοι δεν έχουν ούτε ένα δικό τους post αλλά ορδές ηλίθιων να τους θεωρούν και για μεγα Έλληνες και πατριώτες και δεν τους ενοχλεί και κανένας αφού δεν λένε τίποτα άλλο όλα τα post τους ειναι μονο copy paste ...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications